Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ taraftaki düğmeye bastığında km ve saat olan ekran değişmiyormu. fiesta aracımı 3 yıl önce sattım. unutuyor insan hali ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun iyice kurcaladim hocam dedigin gibi oluyormus sagolasin tekrardan

• orkunartun kullanıcısına yanıt
    FiestaM.com facebook grbuna gelin arkadaşlar
  • herkese merhaba yakında 2009-2011 model arası trend 1.4 tdci fiesta alarak aranıza katılıcam inşallah. Sormak istediğim şu; kullanıcılar olarak aracın artıları ve eksilerine hakim olduğunuz için araba incelerken nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Cevaplarınızı oldukça dikkate alıcam lütfen yardımcı olun :)

Bide aklıma takıldı tam cevabını bulamadım. Trend versiyonunda abs-asr-esp-edl-ebd-tcs güvenlik sistemlerinden hangisi veya hangileri mevcut? sahibinden den bakıyorum tüm ilanlarda herkes farklı şeyleri işaretlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EV1DENCE

herkese merhaba yakında 2009-2011 model arası trend 1.4 tdci fiesta alarak aranıza katılıcam inşallah. Sormak istediğim şu; kullanıcılar olarak aracın artıları ve eksilerine hakim olduğunuz için araba incelerken nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Cevaplarınızı oldukça dikkate alıcam lütfen yardımcı olun :)

Bide aklıma takıldı tam cevabını bulamadım. Trend versiyonunda abs-asr-esp-edl-ebd-tcs güvenlik sistemlerinden hangisi veya hangileri mevcut? sahibinden den bakıyorum tüm ilanlarda herkes farklı şeyleri işaretlemiş

Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    ABS
    EBD
    mevcut güvenlik özellikleri

• v_emre kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Arka tekerler sanırım disk değil bide gözüme çarptı :)
  • Merhaba fiestacı dostlar rahatsız ediyorum ama şu 2 araca gücüm yetecek ne diyorsunuz 2 si arasında ?

http://www.sahibinden.c...000-km-196486897/detay/

http://www.sahibinden.c...fiesta-195444010/detay/
  • Kıyaslayalım hocam şöyle ki;

29.500 olan
    *Diğerine göre 250 TL ucuz,(+)
    *Km 64.000,(+)
    *5 parça boya,(-)
    *Değişen yok,(+)
    *2011 model, (+)
    *Jant çelik.(+)

29.750 olan
    *Diğerine göre 250 TL pahalı(-)
    *Km 83.200,(-)
    *2 parça boya,(+)
    *1 parça değişen,(-)
    *2010 model,(-)
    *Jant kapaklı.(-)

İkisi de kazalı mı değil mi bahsetmemiş ama görünen o ki 29.500 olan araç 4 gömlek daha üstün, dediğim gibi kaza varsa ondan 4-5 puan düş kafadan, servise göster kazalı mı değilmi araştır, temiz olanı al, arabalar birebir sayılır fark görünmesine rağmen.
  • Arkadaslar fotograftaki kilit uyarisinin araci kapatip kilitledikten sonrada yanmasi normal midir? Daha dogrusu yanip yanip sonuyor. Bugun ilk defa dikkattimi cekti sanki daha once boyle bir uyari yoktu ya da denk gelmedi. Bir sorun mu var yoksa olagan bir sey midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öndersinan35 -- 22 Ocak 2015; 0:55:10 >
  • Gayet normal sıkıntı yok da sen nasıl aldın o fotoğrafı hemen yanıp söner o ışık :)
  • LegendCanary kullanıcısına yanıt
    sagolasin hocam flasla yakalamak iskence ama ikinci denemede yakaladim :)))

• Merhaba, ben geçtiğimiz günlerde 2000 model flair 1.25 modeli satın aldım, araç ilk sahibinden ve yıllarca kapının önünde yatmış. size 1-2 sorum olacaktı;

daha önceki kullandığım araç otomatik olduğu için biraz afalladım, bu aracın çekişi çok iyi, ben 2.200 devirde vites yükseltiyorum (eski arabam 98 poloydu ve o da bu civarda vites yükseltirdi, arabayı sakin kullanırım örneğin 30-35 km dolaylarında 3.vitese atıyorum. ya da dur kalklarda 10 km hızlara düştüğümde tekrar 1 yapmıyorum direk 2'den devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.maras -- 18 Şubat 2015; 6:24:46 >
  • 2008 fiesta tdci 2500 devirde lamba yakıp sirkeleme yapıyordu sakin şehiriçi az kullandığımız için önemsemedik
    Bi süre böyle kullandık . Akaryakıt istasyonunu değiştirdik . Derken araç 2bin devirde yapmaya başladı boştayken bile yapıyor hatta artık 1500l devirde derken araç gaz yenemeye başladı. Stop ediyor çalıştıktan 5sn sonra . Vak vak pompasını 1-2 yaptıktan sonra marşa bastık gaz vere vere evin önüne çektik.
    Niye yanar bu sarı dişli içinde ünlem lambası . Bi kaç yerde okudum enjektör oring veya geri dönüş hortumlarından oluyo diyolar

• kellesh kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aranıza yeni katıldım hem benzinli hem tdci kullanıcısı olarak önce yol bilgisayarı ne gösteriyor ona bak. Sol tuşa basılı halde kontağı 1. pozisyonda 5 sn. bekle sonra, 2.pozisyona al, sonra oradaki er 0xxx, örneğindeki kodu okuyabilirsen ön bilgi almış oluruz. Buna göre bir yorum yapma ihtimalim olabilir.
  • HardAware H kullanıcısına yanıt
    Direk fiesta derim başka da bişey demem... Her ikisi de eski ve yeni olarak var ve kullanıyorum. Clio dci sadece baya sessiz... artısı sadece o. %10.
  • orkunartun kullanıcısına yanıt
    sahibini tanımıyosan bile al, o paralara bulamazsın. Dikkatle incele tabi, km den, herşeyini.
  • 2008 fiesta collection 1.4 dizel 26 bin tl verilir mi?

• thyrfing kullanıcısına yanıt
    bence verilmez hocam,ford fiestaya o para verilmez,beklentiniz nedir bilmiyorum ama yalıtım konfor derseniz illalah dersiniz,son kasalarda motor sesi almıyor diye sevindim 80-100km üzerinde aşırı yol sesi alıyor ki bahsettıgınız eski kasa motor içerde gibi ve ses namına ne varsa kabinde,asla tavsiye etmem
  • Aracım Fiesta 2010, Tdci. Km 49000, yıl 5 oldu. Triger setini değiştirmek oratalama ne kadara malolur? Bilgisi olan, son zamanlarda değişiklik yapan var mı?
  • arkadaşlar iyi formlar öncelikle; 3 gun önce 2013 tdcı fiesta aldım yalnız arabanın kontağını takıp elektrik verdiğimde gögsün oradan bi 3-5 sn gar gur bişey sürtünür gibi bi ses geliyor bunun nedeni ne? normal midir?
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.