Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şu sıralar araç alma arifesindeyim ve yeni kasa dizel fiesta düşünmekteyim.kime sorsam piyasa çok yüksek araba alınmaz şuan diyorlar.bu yeni kasa 2010-2011 ve üstü dizel fiestalar 7-8 ay öncesi ne kadardı da şimdi ne kadar?fiyat hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bende şu sıralar araç alma arifesindeyim ve yeni kasa dizel fiesta düşünmekteyim.kime sorsam piyasa çok yüksek araba alınmaz şuan diyorlar.bu yeni kasa 2010-2011 ve üstü dizel fiestalar 7-8 ay öncesi ne kadardı da şimdi ne kadar?fiyat hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hocam en az 2-4 bin tl arası artmıştır fiyatı ki fiesta'da artış daha fazla da olmuş olabilir çünkü tutuluyor araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bende şu sıralar araç alma arifesindeyim ve yeni kasa dizel fiesta düşünmekteyim.kime sorsam piyasa çok yüksek araba alınmaz şuan diyorlar.bu yeni kasa 2010-2011 ve üstü dizel fiestalar 7-8 ay öncesi ne kadardı da şimdi ne kadar?fiyat hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hocam en az 2-4 bin tl arası artmıştır fiyatı ki fiesta'da artış daha fazla da olmuş olabilir çünkü tutuluyor araba.

7-8 ay once 2010ustu dizel degisensiz kmsi 50-100bin arasi fiesta ne kadardi mesela yada piyasasi nasildi
  • Sıfırı dizel titanium ağustos ayında 55000 di simdi 59000 a yaklasti
  • 2 ay önce 2012 kazasız değişensiz dizel trend fiestalar 33 34 dü. ben 61 binde tramerde kazası olmayan sağ arka kapı boyalı temiz bir fiestayı 34 e aldım takasta. nakidim olsa dahada düşüğe alabilirdim tabi.
  • Ben yaklaşık 1 ay önce hatasız 2012 40000 km'de titanium görünümlü fiesta'mı 36'ya aldım ve aracı alırken adamı kaç kişi aradı anlatamam.

• bu fiyatlar normal fiyatlarmı yoksa 6-7 ay öncesine göre yükseliş göstermiş fiyatlarmı?askerden yeni geldiğimden 6-7 öncesi piyasasından haberim yok
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar tüm modeller için yükseliş gösterdi ama belli marka ve modellerde bu daha çok olabiliyor. 3 ay öncesine göre illa ki 2-4 bin tl arası artışlar oldu.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    aynısı banada oldu adamla konuşurken sürekli araç için arıyorlardı
  • İyi geceler arkadaşlar.
    Eşimin 2011 fiestasında nereden geldiğini tespit edemediğim bir ses mevcut.Özellikle parke taşlı yollarda ve sol lastik çukura düşünce geliyor ses.
    Kapıdan geldiğini düşündüm kapı incelendi oradan değil.Sol direkten mi acaba dedim plastik aksam söküldü oradan da değil.On takımda aynı şekilde problemsiz.Sanki kapı ceplerinde bir şeyler varmışta oradan geliyormuş gibi ses.
    Umarım anlatabilmişimdir.Bilgisi olan bir fikri olan lütfen paylaşsın teşekkürler.

• Beyler 2005 1.4 tdci 285.000 km'deki fiestama kaç numara yag kullanmalıyım ? motor %60 civarında.... 1. vites dışında dip gaz yapmazsam duman atmıyor.
  • 2006 TCDI Fiesta, devir kaçtayken vites değiştiriyorsunuz arkadaşlar ? ben 2,5 da , arabada yeniyim devir nedir bilmezdim o derece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proexot

2006 TCDI Fiesta, devir kaçtayken vites değiştiriyorsunuz arkadaşlar ? ben 2,5 da , arabada yeniyim devir nedir bilmezdim o derece :)

Aslında hangi koşulda kullandığına bağlı aheste aheste kullanıyorsan 2000'i geçtikten sonra atabilirsin ama mesela tempolu gitmen gerekiyordur yada sollama falan yapman gerekiyordur o zaman yüksek devir yapmak lazım. Ama genel olarak 2500 aralığı gayet mantıklı.

• quote:

quote:

2006 TCDI Fiesta, devir kaçtayken vites değiştiriyorsunuz arkadaşlar ? ben 2,5 da , arabada yeniyim devir nedir bilmezdim o derece :)

Aslında hangi koşulda kullandığına bağlı aheste aheste kullanıyorsan 2000'i geçtikten sonra atabilirsin ama mesela tempolu gitmen gerekiyordur yada sollama falan yapman gerekiyordur o zaman yüksek devir yapmak lazım. Ama genel olarak 2500 aralığı gayet mantıklı.

eyvallah sagolasın birde vites sorum var ama yerimidir bilmem bazen takılıyor, yağdanmıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah sagolasın birde vites sorum var ama yerimidir bilmem bazen takılıyor, yağdanmıdır ?

Nasıl takılıyor? Zor geçme falan varsa genelde yüksek km'lerde baskı balata bitmesinden dolayı debriyaj kavramayı ayıramayabilir. Bu durumda bir baktırıp duruma göre baskı balata değişimi gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

2013 titanium x pakette bluetooth bağlantısı var mı ?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..
    birde titanium X te ne gibi ayırt edici özellikler vardır? 2013-14 1,6 powershift.
  • arkadaşlar merhaba 4 gün önce 2011 fiesta ile aranıza katılayım dedim :)
    aracımı aldıktan 2 gün sonra farkettiğim ve internet sayesinde çözümünü bulduğum bir konu var, titanium kullanıcılarında sıkça görünen bir sorun olduğu söylendiği için çoğu kişi yararlanır diye düşünüyorum.
    aracın ön konsolunda kontak çevirildiği andan itibaren bir cızırtı geliyor, konsolun biraz solunda direksiyona yakın yerden geldiğini tahmin ettiğim sorun tam olarak aşağıdaki video ile açıklanabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=qX0k2X1S18M
    bu sorun sadece titanium modellerinde var, sebebi ise içerdeki hava derecesini kontrol eden klima sensörü. çözümü gayet basit, türk forumlarında çözümünü bulamadım ama yabancı forumlarda arkadaşlar adım adım ne yapılacağını anlatmış.
    http://www.fordownersclub.com/forums/topic/33351-annoying-buzzing-noise-from-beneath-the-stereo/
    bu adreste resim resim adımlar anlatılıyor, en son klima vidalarını sökünce arkadan klima sıcaklık sensörüne ulaşıyorsunuz.
    kendisi şöyle bir şey
    http://lemotan.users.photofile.ru/photo/lemotan/2446852/xlarge/120546233.jpg
    eğer sabit değilse -ki benimki sabitti- bir yere sabitlemeniz gerekiyor, eğer sabitse yavaşça çekip yerinden çıkarın ve içine bakın kesin pislik yuvası olmuştur, benimki toza bulanmıştı ve tekrar kontağı çevirince sesin ondan geldiğini anladım. içini söktüm pervaneyi çıkardım ve diş fırçası ile temizledim, kontak lens kullansanız da olur temizlerken tabi, ama yağsız olmalı ki yağ tozu çekmesin sonra.
    aşamaları ingilizce sayfadaki gibi uygulamanız gerekiyor
    umarım birilerinin derdine derman olur, katkımı yaptım benim de bir sorunum olursa yardım isteme hakkım var artık :D

• Arkadaşlar max 15 bin e araba almak istiyorum aklımda Fiesta ve Pejo 206 modelleri var siz ne dersiniz? Kaç motor benzinli mi dizelmi hangi yılın modelini almalıyım? Öğrenci adamım onuda göz önünde bulundurun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil-Jaeden

Arkadaşlar max 15 bin e araba almak istiyorum aklımda Fiesta ve Pejo 206 modelleri var siz ne dersiniz? Kaç motor benzinli mi dizelmi hangi yılın modelini almalıyım? Öğrenci adamım onuda göz önünde bulundurun :D

15 bine o arabalar var mı ya ?

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.