Bildirim
Fiesta Titanium vs Titanium X Farkları nelerdir _
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye de x olmayan titanium çok az vardır. Karartmalı camlar, karartmalı dikiz aynası gibi farkları vardır. Sikkat edecepiniz güvenlik paketi, sony paket, tekno paket olup olmamasıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu x pakette esp varmı ?
Ve kaç hava yastığı bulunuyor ?
2 hava yastığı var. 2013 lerde esp yok sonra üretilenlerde olması lazım.güvenlik paketi varsa dizde bile hava yastığı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: stompanato
Peki bu x pakette esp varmı ?
Ve kaç hava yastığı bulunuyor ?
İkinizede çok teşekkür ederim
Benim için güvenlik çok önemli, 2016 titaniumlarda madem 2 hava yastığı var ve esp yok, o vakit vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 19 Mayıs 2018; 18:8:33 > -
Bütçenize uygun düşük km li sunroof lu 6 hava yastıklı rio dizel concept plus bulabilirsiniz.
Güvenlik pakedi 800 tlquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sony paked: 1600 tl
Tekno paked 3200 tl
Bilginize...
Pakedleyin hocam hepsinden birer tanequote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Güvenlik pakedi 800 tl
Sony paked: 1600 tl
Tekno paked 3200 tl
Bilginize...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben size net fiyatlarını yazdım. Siz bana güncel kurlardan hesaplayın diyorsunuz açıkçası komik bir durum. İkincisine gelirsek pakede o kadar takıldıysanız kelimenin aslı fransadan geldiği için çok takılma zira türkçe bir kelime değil.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Aynen dediğiniz gibi hayırlı akşamlar efendim.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Araç sahibi esp nin olduğunu ve 4 hava yastığı var dedi.
Salı günü istediğim gibi çıkarsa alacağım. artık hayırlısı. herkese iyi akşamlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 hava yastığı var. 2013 lerde esp yok sonra üretilenlerde olması lazım.güvenlik paketi varsa dizde bile hava yastığı oluyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X