Şimdi Ara

megane 2 privilege ile expression arasındaki fark nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bu iki donanım arasındaki farkları kullanan ve bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 2 Privilege ile Expression Arasındaki Farklar

Megane 2'nin Privilege ve Expression donanım seviyeleri, çeşitli özellikler açısından farklılık gösterir. Bu farklar, karar verme sürecinde dikkate alınmalıdır.

Privilege, Megane 2'nin üst düzey donanım seviyesidir ve Expression'a göre daha fazla özellik sunar. Öncelikli farklar şunları içerir:

• Dış Özellikler: Privilege, krom kapı kolları, yan aynalar ve 16 inç alaşım jantlar gibi gelişmiş dış özellikler sunarken, Expression standart kapı kolları, plastik yan aynalar ve 15 inç çelik jantlarla gelir.
    • İç Özellikler: Privilege, otomatik klima kontrolü, hız sabitleyici, deri direksiyon simidi ve elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar gibi gelişmiş iç özellikler sunmaktadır. Expression ise manuel klima kontrolü, hız sabitleyicisi olmayan direksiyon simidi ve manuel olarak ayarlanabilir ön koltuklara sahiptir.
    • Güvenlik Özellikleri: Privilege, ESP (Elektronik Stabilite Programı) ve perde hava yastıkları gibi ek güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Expression ise standart olarak sadece sürücü ve yolcu hava yastıkları ile birlikte gelir.

Ek olarak, Megane 2 Privilege, Expression Plus donanım seviyesinde bulunan bazı özelliklere de sahiptir. Bunlar arasında dijital klima kontrolü, yağmur sensörü ve otomatik farlar bulunur.

Megane 2'nin farklı donanım seviyeleri arasındaki farkları anlamak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun modeli seçmenize yardımcı olacaktır. Örneğin, daha fazla konfor ve güvenlik özelliğine öncelik veriyorsanız, Privilege donanım seviyesi sizin için daha uygun olabilir. Ancak daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, Expression donanım seviyesi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhbaa hocam,
    bende expression var sanırım birtek benim araçta eksik olan sanroof yok diğer tümü aynı diye bliyorum.

Benim araçda olan özellikler;
    yol bilgisayarı
    hız sabitleyici
    kol dayama
    kumaş koltuklar
    cam perdeleri
    çelik jant
    mercekli farlar
    far sensörü
    yağmur sensörü
    park sensörü

bunların hepsi orj. fabrika çıkışı var tabi en fulde extra başka neler var sanroof haricinde bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYAMX

Merhbaa hocam,
    bende expression var sanırım birtek benim araçta eksik olan sanroof yok diğer tümü aynı diye bliyorum.

Benim araçda olan özellikler;
    yol bilgisayarı
    hız sabitleyici
    kol dayama
    kumaş koltuklar
    cam perdeleri
    çelik jant
    mercekli farlar
    far sensörü
    yağmur sensörü
    park sensörü

bunların hepsi orj. fabrika çıkışı var tabi en fulde extra başka neler var sanroof haricinde bilmiyorum

benimki dinamik ve bunlara ek olarak sunroof var
    mantık ne bu megane lerde?
  • megane expression değil ama expression plus privillagenin bir alt modelidir. privilageden farklari far yikama, sunroof, 6li CD çalar (tekli CD çalar var), arka kol dayama, koltuklar daki yarim deri kaplama. sunroof dişinda önemli bir fark yok.

araçta olanlar:
    yağmur sensoru
    far sensoru
    çelik jant
    dijital klima
    ayarlanabilir deri kaplama direksiyon
    on kol dayama
    10 adet saklama gözü
    sogutmali torpido
    on ve arka sis farlari
    yükseklik ayarli farlar
    follow ne home
    4 cam otomatik
    kumandadan kapanan camlar

bunlar aklima gelenler. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi perdeler, mercekli camlar da var

• Benimki dinamik ama saydiginiz ozelliklerin alayi mevcut, sunroof ve far yikama dahil. Daha net expression farkini yazan cikmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam expression plus fullun bir aletidir. sizinki 2008e kadar full modeldi. sonrada privillage full olarak cikti. o yüzden fazladan sizde sunroof ve far yikama var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elffth

hocam expression plus fullun bir aletidir. sizinki 2008e kadar full modeldi. sonrada privillage full olarak cikti. o yüzden fazladan sizde sunroof ve far yikama var

2004 dinamikte neden sunroof ve far yikama var? Yoksa pri ayri bir.tür mu?

• privillagede de var onlar. sadece dynamicin adı privillage olmuş. yani ikisi de kendi model yillarinin full versiyonları. sunroof dynamicte de privillqgede de opsiyoneldi diye biliyorum

• KAYAMX K kullanıcısına yanıt
    Sunroof , mercekli zenon far , far yikama gibi farklar olmalı. Tekno arti exclusive paket olan privilege'lar mevcut

• 200 megan 2 privilaj var bende
    koltuklarda ısıtma yok sadece bende ve
    kaygan yol tutuş
    katlanır aynalar
    lastik sensör
    Sunroof
    bunlar var privilajda aklıma bunlar geldi diye yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 3 Ocak 2015; 19:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Benimki dinamik ama saydiginiz ozelliklerin alayi mevcut, sunroof ve far yikama dahil. Daha net expression farkini yazan cikmadi.

Dinamik 2004-2006 arasi cikan full model ic tasarimi siyahtir. Daha sonra bej renk moda olunca meganelerin fullu bej rengiyle (faz2 olarak.) privilej olarak 2006-2010 arasinda uretildi. Zaten megane3 te full olani ici siyahsa dinamik bejse privilaj olarak uretildi. Expression ise privilejden cok farki olmatan bir model. Dijital klima deri-kumas koltuk disinda sanirim baska farki yok. (Dinamik model cikmadigi donemde expression cikti nedenide sanirim o donemde bej ic doseme cilginligiydi) benim bildigim bu varsa yanlisim affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

Benimki dinamik ama saydiginiz ozelliklerin alayi mevcut, sunroof ve far yikama dahil. Daha net expression farkini yazan cikmadi.

Dinamik 2004-2006 arasi cikan full model ic tasarimi siyahtir. Daha sonra bej renk moda olunca meganelerin fullu bej rengiyle (faz2 olarak.) privilej olarak 2006-2010 arasinda uretildi. Zaten megane3 te full olani ici siyahsa dinamik bejse privilaj olarak uretildi. Expression ise privilejden cok farki olmatan bir model. Dijital klima deri-kumas koltuk disinda sanirim baska farki yok. (Dinamik model cikmadigi donemde expression cikti nedenide sanirim o donemde bej ic doseme cilginligiydi) benim bildigim bu varsa yanlisim affola.

Güzel açıklama

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

Güzel açıklama

Eyvallah hemso

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.