Şimdi Ara

500k Bütçe 2011 Fiesta Titanium Otomatik sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısmetse 2011 model 1.4 Titanium paket alacağım. Alacağım aracı tanıdığımdan alıyorum geçmişini az çok biliyoruz yani. Kilometresi düşük, servis bakımlı temiz ancak araç sağ önden kaza sonucu airbag açmış ama ağır hasar işlenmemiş. Haliyle Fiyat olarak piyasanın ortalama 100 bin civarı altına alacağım. Aktif kullanacağım ilk aracım olacak.

Airbag ve kemer gergilerini aldıktan sonra kendi güvenliğim için peyderpey yaptırmayı düşünüyorum. Sizce ortalama maliyeti ne kadar olur? Veya böyle bir işlem mümkün değil mi?

2. Olarak fiyat ve aracın temizliği düşünüldüğünde (direkler, şasi önemli yerler vs orijinal) mantıklı bir seçim olur mu yoksa yaptıracağım masraf yerine daha temizini mi bulmalıyım? (Bütçeyi ciddi anlamda zorluyor)

3. Bu bütçeye alınabilir ne önerirsiniz? Hayalim mazda 3 impressive donanım bulmaktı ama bütçeyi çok aşıyor.

Okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. 2011 model titanium x kullandım 1.5 sene kadar. Güncel fiyatlarını bilmiyorum ancak mümkünse 1.5tdci olan motoru tercih etmenizi tavsiye ederim.

Daha iyi motor, daha az yakıt tüketimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ağır hasar kaydı olmasada airbag açmış bir araç satarken illaki ağır hasarlı muamelesi görecektir.

Airbagler ve kemerleri orjinal çıkma alsanızda muhtemelen totalde yapılan masraf ile 1-2 değişen muhtelif yerleri boyalı araçlarla aynı paraya gelecektir. Ama satarken yinede ağır hasarlı muamelesi görmeye devam edecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Herkes onu diyor ama bizim bütçemiz biraz kısıtlı al sat yapan kullanıcı da değiliz o yönden düşünüyorum. Cliomuz vardı 10 senedir bizdeydi onu satıp alacağız mesela. Yaptırma nedenim de satarken para etmesi değil kendi can güvenliğim olarak düşünüyorum. Çünkü aynı kondisyondakiler ortalama 600 civarı ediyor. Bu tutara da ne yazıkki çıkamıyoruz. Gönül ister tertemiz hatasıza binelim ama yapamıyoruz maalesef.

• Dik Otur kullanıcısına yanıt

alacağınız araç otomatikmi

2011 araca 600 bin çok değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Otomatik, 600 diye piyasasına dedim (ankara içi) ben daha uyguna alıyorum kısmetse

• 500bin e 2011 model benzinli araç. Şaka gibi. 100 daha koy sana 2013 Opel Astra vereyim 140hp triptronik hemde ağır hasar falan da yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamamda sizin alacağınız araçta ağır kaza yapmış

her türlü pahalı 2011 fiestaya 600 verilmez

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Kaç verilir

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Herkesin bütçesi kendine kardeşim. Ben zaten ucu ucuna parayı denkleştiriyorum. Biz bilmiyor muyuz 100 daha koyup temiz araba almayı? Demek oluyor ki yok koyamıyoruz.

Konu açıp fikir soruyorsun. Cevap veriyoruz. Üslubunu düzelt.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Üslubumda bir yanlış göremiyorum yanlış anlamış olabilirsiniz. 2011 model arabanın piyasasının 600 bin lira olması benim suçum değil. Maalesef ki o civarlara satılıyor. İlanlar daha pahalı zaten 150 bin km altında otomatiklerin fiyatları belli. Israrla küçümser gibi şu model arabaya x para verilir mi muhabbeti yapmak üsluptan daha önemli bence. Herkes en temiz araca en sorunsuz masrafsız araca binmek ister.

• Son 2 ayda 2011 model 3 tane aracı alsatçı tanıdık 820-830-800e sattı. Hayat bu forumdan ibaret değil. Sen vermezsin başkası verir. Sen 120bine iphone almazsın başkası alır gibi vs vs

• Hocam o bütçeye daha üst modellerde Suzuki swift otomatik,yaris otomatik,jazz otomatik bulabilirsiniz sanki. Ford iyidir hoştur ama belli bir km ve yaştan sonra bu saydığım markalardan daha çabuk dağılır. Bizim kurumda ki 2010 model Fordlar 2020 de heke ayrıldı. Ama 2002 toyotalar hâlâ kullanılıyor. Not devlet kurumu.

• Kardeşim senin gibi ayda 3-4 müşteri bulsam galerici açar köşe olurdum

Araba insla manuel de değildir?

Birde üzerine para harcayacaksın bir sürü

Kardeş üzerine az para koy 750-800 bine bir sürü 2017 üzeri otomatik düşük km araba var ne bileyim Seat Ibiza tut bir sürü araç var ve 1.2 TSI 1.4 TSI motorlar Fiesta nın hem dizel hemde atmosferik benzinli motorundan çok daha iyi bence

Ben 2012 trend manuel dizel Fiesta kullandım kötü araba değil ama bence öyle olmasa da olur bir araç

• İnsanlar gerçekten okuma özürlü...adam bütçe bu kadar diyor hala üstüne para ekle şunu al bunu al diyenler var. Bütçe belli ihtiyaç acilse adam o bütçeyle alacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Anlatamıyorum ki..

• 15 yaşında ağır hasar kayıtlı arabaya sırf tanıdıktan diye o kadar para bağlanmaz hocam, herkes bunu söylemeye çalışıyor. Getz, Clio 3, Aveo hatta C1 falan bakın en azından airbag açmamış olur.

• Hocam yorum yapanların %95i sizi anlayamaz. Çok önemsemeyin.

Geçen hafta aynı sizin gibi tanıdıktan, hava yastığı açmış ama ağır hasar olmayan 2012 model seat leon aldım 570bine. Temizleri 650-700 bin di. Bütçe sorunum yoktu ama çok para bağlamak istemediğim için bunu aldım.

Piyasa şu an berbat durumda. Daha önce 8-10 defa araba aldım. Benim araba almam her zaman çok kolay oldu. Bakardım, temiz f/p alır geçerdim. Ya da hasarına sahibine vs bakar alırdım. Araba alma işim 2 günü asla geçmezdi. Ama bu sefer öyle olmadı. Temiz araçlar sıfır fiyatına yaklaşıyor. Eski araçlarda fiyat makası inanılmaz geniş. Aynı aracın hasarlısı ile temizi arasında uçurum fark var. Hele temiz 2010-2015 arabalar hepten komedi. 2020 fiyatı ile neredeyse yakın. Şu anda 2020-2022 araba almak çok kolay ama 500binlere araba almak çok zor. Zaten ilanlarda araç sayısı da çok az. 6 aydır kafamda 2020 üstü fiat 500l 1.4 cross plus alır geçerim diyordum. Araba alacak oldum ilanda sadece bir tane kaldı. Onu da o fiyat verilmez diye eledim. 6 aydır takip ederim, en az 3-5 ilan olurdu. Şu anda bir tane var.

Gelelim sizin seçiminize. Yapmak istediğiniz şey yanlış. Hava yastığı değişmiş aracın hava yastığını tekrar yenileyeceksiniz. Hava yastıkları nerede değişmiş, bir ekspere sokup kontrol ettirebilir, içinize sinerse alırsınız. O araca tekrar hava yastığı masrafı size zarar olur. Ben eksper bile yaptırmadan alıp geçtim. Hangi hava yastığı açtı onun bilgisine bile sahip değilim. Güvenliğe çok önem veriyorsaniz b segment yerine daha üst segmentlere de bakabilirsiniz.

• titanium değil de trendx olup 1.4 yerine 1.5 dizel hava yastığı açmamış daha uygun olur sanki 2013 sonrası. Yaptığın masrafı inkar edecek gibi sanki yaşı da 15 yaş az değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.