Şimdi Ara

500k Bütçe 2011 Fiesta Titanium Otomatik sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnyttt , toyota16 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısmetse 2011 model 1.4 Titanium paket alacağım. Alacağım aracı tanıdığımdan alıyorum geçmişini az çok biliyoruz yani. Kilometresi düşük, servis bakımlı temiz ancak araç sağ önden kaza sonucu airbag açmış ama ağır hasar işlenmemiş. Haliyle Fiyat olarak piyasanın ortalama 100 bin civarı altına alacağım. Aktif kullanacağım ilk aracım olacak.

Airbag ve kemer gergilerini aldıktan sonra kendi güvenliğim için peyderpey yaptırmayı düşünüyorum. Sizce ortalama maliyeti ne kadar olur? Veya böyle bir işlem mümkün değil mi?

2. Olarak fiyat ve aracın temizliği düşünüldüğünde (direkler, şasi önemli yerler vs orijinal) mantıklı bir seçim olur mu yoksa yaptıracağım masraf yerine daha temizini mi bulmalıyım? (Bütçeyi ciddi anlamda zorluyor)

3. Bu bütçeye alınabilir ne önerirsiniz? Hayalim mazda 3 impressive donanım bulmaktı ama bütçeyi çok aşıyor.

Okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. 2011 model titanium x kullandım 1.5 sene kadar. Güncel fiyatlarını bilmiyorum ancak mümkünse 1.5tdci olan motoru tercih etmenizi tavsiye ederim.

Daha iyi motor, daha az yakıt tüketimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ağır hasar kaydı olmasada airbag açmış bir araç satarken illaki ağır hasarlı muamelesi görecektir.

Airbagler ve kemerleri orjinal çıkma alsanızda muhtemelen totalde yapılan masraf ile 1-2 değişen muhtelif yerleri boyalı araçlarla aynı paraya gelecektir. Ama satarken yinede ağır hasarlı muamelesi görmeye devam edecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Herkes onu diyor ama bizim bütçemiz biraz kısıtlı al sat yapan kullanıcı da değiliz o yönden düşünüyorum. Cliomuz vardı 10 senedir bizdeydi onu satıp alacağız mesela. Yaptırma nedenim de satarken para etmesi değil kendi can güvenliğim olarak düşünüyorum. Çünkü aynı kondisyondakiler ortalama 600 civarı ediyor. Bu tutara da ne yazıkki çıkamıyoruz. Gönül ister tertemiz hatasıza binelim ama yapamıyoruz maalesef.

• Dik Otur kullanıcısına yanıt

alacağınız araç otomatikmi

2011 araca 600 bin çok değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Otomatik, 600 diye piyasasına dedim (ankara içi) ben daha uyguna alıyorum kısmetse

• 500bin e 2011 model benzinli araç. Şaka gibi. 100 daha koy sana 2013 Opel Astra vereyim 140hp triptronik hemde ağır hasar falan da yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt

tamamda sizin alacağınız araçta ağır kaza yapmış

her türlü pahalı 2011 fiestaya 600 verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.