Şimdi Ara

Fifa 07 sizce eksikleri neler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz fifa 2007 çıktı bence eksikleri Sürenin kısalığı birde mesela sert bir haraket yapıyorum kırmızı kart gerektiren avantaja bırakıyor bu avantaj bittiği zaman kart göstermiyor pes5 bile bunu dikkate aldı fifa hala aynı bide çimler pek hoşuma gitmedi sizce eksikler neler?

• bazen alakasız faullere kırmızı kart gösteriyor, hakemin duruşu hoşuma gitmedi, çok fazla uzaktan şut imkanı olmuyor,savunmayı ya ara paslarla ya kanatlardan geçebiliyorsun ya da yaptığı hatalarla geçiyorsun.Birde kaleci bazen elle attığında garip atıyor ve top karşı tarafa geçiyor.
  • kalecinin kurtarış hareketleri her zamanki gibi kötü ama gerisi iyi ayrıca hiç hakem sorunu yaşamadım sarı kart bile görmedim FAİRPLAY lütfen
  • daha oynayamadık
  • Yanlız resimdeki oyun Fifa 2007 değil Fifa 2002.

Ayrıca 2007 ile ilgili bir konu var.Yeni konu açmayın ordan devam edin.Bu konuda kilitlenir birazdan.

• fifa 07 = fifa 06 nothing more
  • Bence eksiği her ne kadar wc06'ya daha iyiysede topun fiziksel modellemesi,çektiğiniz şutlara hala bağlı olamıyorsunuz top sanki uçuyor,bir de top ronaldinho'da mı cafer'de mi belli olmuyor hissedemiyorsunuz yani...ayrıca sahanın dokularıda hoşuma gitmedi....Bu arada arkadaşlar bulmuşken söyliyeyim ben oynarken bazen bilgisayarımda takılmalar oluyor ve resetlemek zorunda kalıyorum,bazen de bir maç 1 maç yapıyorum masaüstüne atıyor,böyle problemle karşılaşıp çözen var mı acaba ya da önerisi olan?teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyi tamki
  • hmm yorumlara göre çok dandik bir oyun olmuş. ben daha oynayamadım bir türlü :(
  • kesinlikle oyun dandik değil pesçilerin düşünceleri bunlar
  • Al benden de o kadar.+1
  • Alayım şu oyunu bu gün bende bir yorum yapayım pes ve fifa oynayan biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 14 Ekim 2006; 15:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.