Şimdi Ara

fifa 08 de donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ps 3 u alalı 2 hafta oldu bu 2 hafta ıcınde fıfa oynarken yukleme ekranında yada adam degısmelerın de toplam 4 defa oldu acaba problem fifa oyundamı benım konsoldamı yardımıcı olursanız cok sevınırım

• SENIN KONSOLDA ,SANIRIM YAKINDA BLU RAY PATLAR HABERIN OLSUN.
    AYNI ŞEY BENIM BASIMADA GELDI SONUNDA BIR SABAH ŞAFAK SÖKERKEN BENIM BLU RAY HAKKI RAHMETİNE KAVUŞTU.
  • yapma yaa ama makıne kıtlenmıyo oyundan normal cıkabılıyorsun
  • eyvahh bende fifa bluray bozuyo diolar die başlık açmıştım az önce
    bak yine kafam karıştı
    fifayı alsam mı almasammı!
  • yaw fifayla alakası yokkı bunun dostum senın cıhaz pal mı
    eger pal ıse anlasılan o ki üretilen pal cıhazların bir partisi bozuk.
  • pal evet ama baska oyunlarda olmuyo
  • bu forumdan duyduğum fifayla ilgili kaçıncı oldu inanın hatırlamıyorum bende fıfa yok ama bu oyunda kesin bir sorun var bana göre bu kadar rastlantı olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yabancı forumlarda da fıfa 08 ın donmaları herkesın baska baska oyuncu ekranın nıda kımısı onlıne oynarken adam degıstırırken bır baska oyunda virtua fighter var onda hıc olmadı bı turlu ısın ıcınden cıkamadım
  • açıkçası benim forum dışından olan 2 arkadaşımında başına blu-ray bozulma olayı geldi.ikiside fifa oynarken bozulmuş.
  • valla sadece bir oyunum var fifa 2ay oldu alalım ps3 hiç bir sorun yaşamadım.kısacası bu işler şans işi
  • BENİM FİFA08 DE TAKILIYO NADİREN... MAKINA PAL DIIL NTSC-N
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanenes
    MAKINA PAL DIIL NTSC-N

j demek istedin sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 29 Ocak 2008; 17:16:21 >
  • benim fifayla yaşadığım sorun şu online oynarken 4-5 maç sonra yaptıktan sonra 6. maçta oyun normal bişekilde oynanıyor fakat ne maçın saatı ne oyuncuların ismi nede skor tabelası olmuyor devre arasında menü çıkmıyor neye basarsam basıyım 30 sn yenin bitmesini beklemek zorunda kalıyorum , maç bittiğinde menü çıkmadığı için "PS" tuşuna basıp oyundan çıkmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

benim fifayla yaşadığım sorun şu online oynarken 4-5 maç sonra yaptıktan sonra 6. maçta oyun normal bişekilde oynanıyor fakat ne maçın saatı ne oyuncuların ismi nede skor tabelası olmuyor devre arasında menü çıkmıyor neye basarsam basıyım 30 sn yenin bitmesini beklemek zorunda kalıyorum , maç bittiğinde menü çıkmadığı için "PS" tuşuna basıp oyundan çıkmak zorunda kalıyorum

ewt bu bendede arada oluyo ama öle her 5-6 maçta bir değil.onun çözümü PS tuşuna basıp çıkmak valla bende öle yapıyom.donma problemi faln hiç yaşamadım sadce bazen serverlara girerken donuyor.oda bağlantıyı çok kullandğımda.bluray bozmasınıda fifa ya atmak saçma geliyo bana şans işi yani
  • bendede bi ara oyundan cıkarken reset atıyodu konsol.var bu fifada bisey gittim bende takas ettim xboxta oynıycam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.