yav neden karsı takımın kalecisi robotta benim takımınki(hangi takım olursa olsun) benim bile yemeyicegim goller yiyo karsı takım ne zaman ceza sahası icine girse her zaman gol atıyo uzaktan da kesin atıyo benim kaleci hic bi ise yaramıyo bir senedir oynuyorum bu oyunu benim kalecinin top kurtardıgı parmakla sayılır bu olay hep oluyo basta ben managerde manchester la basladıgım icin zaten cok gol atıyodum onların bu sekilde attıkları 2,3 gol hissedilmiyodu bile ama baska takımlarla oynadıkca ben de 2,3 gol anca atabiliyorum onlar da o kdr atıyo ya yeniliyom ya berabere oluyo neden bole kafayı yemek uzereyim benim kaleci kim olursa olsun niye her seyi yiyo World class oynuyorum
Sana 2 ölçek pessilin yazıyorum. Son kullanma tarihi en erken 2009 olmasına dikkat et.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Sana 2 ölçek pessilin yazıyorum. Son kullanma tarihi en erken 2009 olmasına dikkat et.
quote:
quote:
Uninstall
Hocam bu saatten sonra boşver bence sorun var herhalde oyununda pes yükle
kaleci problemi fifa nın başlıca sorunlarından biri 2007 yi hatırlıyorum da bu yine iyi hali sen dua et
inş fıfa 10 da duzeltırler :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme