Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha fazla yeni özel hareket isteyecem ama konulcak hareket kalmadı galibaama hareketlerin işlevselliği arttırılmalı.yani bazen mesela c.ronaldo ile adamın önünde peşpeşe birkaç hareketi sıralayıp geçmeyi deniyorum.o harekette adamın şaşırması ve benim rahatlıkla geçmem gerekirken pat diye koyuyo ayağı ortaya
  • Adı fifa 08 ise nintendo ds resimleriyle karşılaştır. Sonuçta onun da adı Fifa 08. Değilmi?
  • Uefa Euro 2008'de futbolcuların sakatlanmalarını ne kadar güzel yapmışlar.Adam sakatlanmıyor resmen can çekişiyor.Vuruş hissi yok.Futbolcu modellemeleri Pes 08'in yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca Pes08 Top Player zorluğunda oynayanlar benim ne demek istediklerimi anlayacaklar.
  • Senin dediğin olay yalnızca Regular ve Amateurda olur. Top Player M.United ve Barcelona maçı yapın bakalı. Maç sonu skoruda şuraya bir koyun. Ozaman sizi görelim.
  • Beyler burada yapmayın bari
  • benim 2009 da beklentim oyuncu özellikleri artırmak için puan gerekmemesi.benim özelliğini artıracağım oyuncunun derdi EA yı mı gerdi
  • Arkadaşlar konuyu gereksiz atışmalardan, iğnelemelerden temizledim, şu andan itibaren temiz sayfa açılsın Fifa 09 konusuna ve bu oyunla ilgili bilgi / paylaşım / yeni duyurular / yeni ss yada videoların paylaşıldığı bi yer olsun tıpkı diğer oyunların ana konuları gibi.

Şunuda eklemeden geçmeyeyim, belli başlı kişiler var, Pes-Fifa konularında bunlar sürekli ortamı gerici mesajlar atıp, tartışma ortamı yaratıp, konuları "PES vs FIFA" konularına dönüştürüp çöp yapıyorlar, bu tip hareketler yapanlar, bu hareketlere devam ederlerse ceza alıcaklar, bunuda duyurarak konuyu tekrar açıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Türkiye ligine biraz daha özenseler keşke..Futbolcu yüzleri daha cok benzeyebilir. ve euro08 deki gibi teknik direktörde koyarlar inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

FIFA 2008 XBOX 360

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu!

Videoyuda izleyin
    http://www.gametrailers.com/player/24565.html
    PES

yahu dmc çok haklısın ama reklam gibi olmasın teknolojitelevizyonu.com/forum dakinler oyunstudyosu bölümünde fifa hakkında ileri geri konusuyorlar fifa 09 başlığı altında pes 2009 hakkındada pes olsun yeter filan diyorlar hepsi azıtmış :D o kadar video o kadr ss ekledim sesleri grafikleri anladılar oynanışa taktılar berbat filan diyorlar acayip sinir oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

FIFA 2008 XBOX 360

Videoyuda izleyin
    http://www.gametrailers.com/player/24565.html
    PES

yahu dmc çok haklısın ama reklam gibi olmasın teknolojitelevizyonu.com/forum dakinler oyunstudyosu bölümünde fifa hakkında ileri geri konusuyorlar fifa 09 başlığı altında pes 2009 hakkındada pes olsun yeter filan diyorlar hepsi azıtmış :D o kadar video o kadr ss ekledim sesleri grafikleri anladılar oynanışa taktılar berbat filan diyorlar acayip sinir oldum

teknolojitelevizyonu forumu kapanmamış mıydı geçen sene

• quote:

Ilk Video fake olabilir

>>> http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28223 <<<

• fake e benziyor ama bakalım direk oyun içi video vermezler gibime geliyor ?
  • OHAAA Manyakk ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 1 Temmuz 2008; 1:06:53 >
  • Bu video gerçek olamaz bu ne yaa gerçek olmuş bu

Video gerçek olamayacak kadar güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 1 Temmuz 2008; 0:20:20 >
  • Fake make değil ama pek bi gelişim olmamış ya bu sefer. Euro 08 gibi aynı tas aynı hamam görünüyor.

Bu sefer EA/Konami anlaşmasında sıra konamide sanırım.
  • bu verilen video fake ise bu güzelim oyunun ismi nedir ya hareketler çok gerçekçi yaa hasta oldum valla...

bilen gören açıklığa kavuşturucak biri varmı acaba... bi soru daha bende böle fake video yapabilir miyim
  • Şutlar daha gerçekçi olsun ona bile razıyız
  • Ekimi dört gözle bekliyoruz. Bir çok kişinin tahmin edebileceği gibi Fifa serilerinin belkide en güzel oyunu piyasaya çıkacak. Hele ki o grafikler bilgisayarada taşınırsa yer yerinden oynar. Tabii ki unutmadan buradan Konami firmasına selamlarımı iletiyorum, mis gibi oyunun içine ettiniz tebrikler.
  • quote:

Ilk Video fake olabilir

>>> http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28223 <<<

Bu FIFA 08. Altta Fransızca alt yazı var Fransızcam fena değildir ve alt yazıda FIFA 08 olduğundan bahsediyor. Yeni özellikler falan. FIFA 08'i anlatıyor. Hatta direkt FIFA 08'de artık şunu yapabileceğiz falan diyor. Boşuna heyecanlanmayın. Oyun daha yapım aşamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 1 Temmuz 2008; 1:22:37 >

• Konami izlesin videoyu,belki ellerini ceplerine atarlar artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.