Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
169.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada video nun konusu çizilmiş fake di heralde bakıyorum da ama hemen oof bune faln pes bitti gibi yorumlar var

biraz daha bekleyelim bakalım gameplay ler bi gelsin gerçek olanları ama
  • arkadaşlar diğer konuya yazdım ama burayada yazayım yeni ssler çıktı
    http://www.ps3fanboy.com/photos/fifa-09-ps3/893921/
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

arkadaşlar diğer konuya yazdım ama burayada yazayım yeni ssler çıktı
    http://www.ps3fanboy.com/photos/fifa-09-ps3/893921/

• YENII

• Fifa09'u heyecanla bekliyorum
  • Süpersin DMC
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Video güzel aslında.Oyunda daha fazla serbestlik var gibi.Çeşitlilik de artacak galiba tam sürümde.

Kardeş video FIFA 08. Çok beğendiysen her yerde satılıyor al oyna

Nereye fifa08 , dikkatli izle diyecektim ki silinmiş bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 1 Temmuz 2008; 18:31:59 >

• EA, konsollarda yine döktürmüş
  • EA Coştu birkere o ne grafik ya ilk defa Ronaldinho'yu adam gibi şekillendirmişler süper işte bu uyuşuk EA eskide kaldı konaminin işi çok ama çok zor.
  • Daha şu süper şu kötü demek için çok erken.Doğru düzgün gameplay videosu bile yok.Ayrıca ss'deki formalar geçen senenin formaları,onlar çoktan değişti bile ve oyunda da değişecek daha...

Örnek:

Fifadan benim de artık beklentilerim çok büyük ama yaptıkları büyük bir hatadan geri dönerler de şu oyuna hakem koylarlar artık !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Temmuz 2008; 19:40:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Daha şu süper şu kötü demek için çok erken.Doğru düzgün gameplay videosu bile yok.Ayrıca ss'deki formalar geçen senenin formaları,onlar çoktan değişti bile ve oyunda da değişecek daha...

Örnek:

Fifadan benim de artık beklentilerim çok büyük ama yaptıkları büyük bir hatadan geri dönerler de şu oyuna hakem koylarlar artık !

Vay be BArça Store, ben buradaydım

• SS SS SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 1 Temmuz 2008; 20:03:51 >

• ea bu sefer kopmuş tutabilene ask olsun
  • Ea hersene ilk ss ları eski formalardan koyuyor onda endişe yok ama artık koptu ea o ne grafik ya..(Dante gelsin yoruma bakın siz)
  • bunlarda anladı ısın sırrı polıgonda bakın yuz modelleme resımlerıne.... koy bolbol poligon cıksın guzel guzel grafık
    ısın sakası bı yana bu sefer futbolcuları kusursuz dıyecek kadar ıyı modellemısler ne formalar salvar gıbı ne vucudları usten bastırlmıs gıbı ama son ekleneen resımelrede cımler halen dumduz...

• quote:

Orjinalden alıntı: aL3n_it

Bu resim Masaüstü resmim olmaya hak kazanmıştır. Bu arada Stad atmosferi dışında, futbolcu resimlerinde oha dedirtecek bir gelişme yok. Fifa 2008 de böyle resimler yayınlanmıştı. €2008 gibi olucak büyük ihtimalle..

• off süper yaa..konsolumu alana kadar pesciydim ama konsolda fifa 08 oynadıktan sonra pesin kapagını acmam :D
  • wiiye özel cikacakmis yani miilerle ünlü futbolculara karsi oynaya biliyormusun yani kendi miilerinle
  • fifa nın üstünde biraz oynamaları lazım oynanabilirlik açısından amacın sadece maç yapmak değil keyif almak olduğunu ve hakemide eklemeleri lazım
  • EA bu forma fontlarını ne diye, basket formaları gibi yapar hiç anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.