Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşında dediği gibi fifa 08 farklı versiyon olabilir.oyun anca kontrataklarda o kadar hızlı olur.bunlar full oyunu hızlı yapmışlar.oyun güzeldi aslında.vrsa temin edebileceğimiz bi yer fifa 09 çıkmadan arcade tarzında iyi giderdi
  • Grafik zaten yeterliFifa 2009'da oyuna daha çok serbestlik,rahatlık getirtsinler(örn:pes5 deki gibi)yeter.Fifa şu anda pesden üstün orası tartışılmaz ama ben şu ana kadar pesdeki rahatlı hiçbir fifa'da göremedim.Bi zamanlar pes'inde Fifa'ya tercih edilmesinin sebebide budur bence...
  • Video güzel aslında.Oyunda daha fazla serbestlik var gibi.Çeşitlilik de artacak galiba tam sürümde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Grafik zaten yeterliFifa 2009'da oyuna daha çok serbestlik,rahatlık getirtsinler(örn:pes5 deki gibi)yeter.Fifa şu anda pesden üstün orası tartışılmaz ama ben şu ana kadar pesdeki rahatlı hiçbir fifa'da göremedim.Bi zamanlar pes'inde Fifa'ya tercih edilmesinin sebebide budur bence...

yüzde yüz katılanzi...
    Video fake gibi durmuyor ama yorum yapmak da zor açıkçası pek bişey belli olmuyor.
    Boidae sana tamamen katılıyorum dostum. EA 2 sene grafik için kafasını yormasın bütün gücünü kuvvetini kaynaklarını oyun daha serbest nasıl yapabilirim diye harcasın. Euro08'de yakalanan grafik düzeyi sanırım herkes için yeterli. Oynanış anlamında yapılacak geliştirmeler oyunu vazgeçilmez yapar bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Video güzel aslında.Oyunda daha fazla serbestlik var gibi.Çeşitlilik de artacak galiba tam sürümde.

Kardeş video FIFA 08. Çok beğendiysen her yerde satılıyor al oyna
  • Merak etmiştim neler yapmışlar diye ama, video Fifa08'miş.
  • Fifa 08 değil arkadaş video dikkatli izleyin adam eliyle işaretler yapıyor boşa kaçıyorum falan diye. Yoktu bunlar 08 de.

Fifa 09 un videosu bu. Ama o kadar aynı ki fifa 08 e benziyor. Sanırım Fifa 08 ile Euro 08 arasındaki fark kadar bile fark olmayacak Fifa 08 ile Fifa 09 arasında.
  • fifa - iki gözümsün
  • Gördüğüm kadarıyla oyun hızlanmış eski hantallık yok sanki.Çıksın bakalım fifa inşallah yine güzel şeyler yapmıştır.
  • ya fifa 2008 de öyle pas atma yok çok değişik burada sanki daha serbest atıyor
  • İlk SS'ler ;

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu!

• İşte FIFA 09 bu. Daha öcne tarama resimler gösterilmişti ve aynısı. Gerçekten güzele benziyor. Ama en sondakinden şüpheliyim. Grafiklerde zaten herkes tamam oynanabilirliği EURO 2008'den güzel yapsınlar PES'i futbol oyunları tarihine gömsünler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n_it

İlk SS'ler ;

OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ULAN BU NEEEEEEEEEEEEE

Edit: Son SS pc olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Temmuz 2008; 13:43:02 >

• FIFA 09

• FIFA 09 Current Gen
    Platforms: PC, PS2 & Nintendo Wii

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09/

PC SS'leride guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Temmuz 2008; 13:55:39 >
  • Olabilir hocam bilmiyorum ama kaynağa bakarsak fake olmadığı kesin. Bu arada oyunda 250 yeni değişiklik olucağı EA tarafından doğrulanmış. Haberin kaynağı ;

http://www.fifa2009news.com/ea-sports-press-release-confirms-250-changes-in-fifa-09/
  • FIFA 09 Sports Gamer preview

oyun hakinda bilgiler veriyor

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-next-gen/322651-fifa-09-brand-new-video.html
  • FIFA 09 duyuruldu

Electronic Arts yaptığı açıklamayla EA Sports tarafından geliştirilen futbol oyunu FIFA 09'u duyurdu. PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, NDS ve PSP platformları için geliştirilen oyunun en büyük özelliği geleceği tüm platformların kendine has avantajlarını kullanacak olması olarak belirtiliyor.

Oyunculardan tüm yıl boyunca aldıkları fikirleri de FIFA 09'a kattıklarını belirten firma, oyunun oynanışı ile ilgi 250'den fazla ekleme yapıldığını, 500'den fazla yeni animasyon eklendiğini, fiziklerin geliştirildiğini ve taktiksel ayarların arttırıldığını da özellikle vurguluyor. Hatta taktiksel ayarların menajerlik oyunlarında olduğu kadar derin olacağı belirtiliyor.

Şimdi geldik herkesin beklediği soruya, FIFA 09 yine PC'de aynı grafiklere mi sahip olacak?
    Hayır, yıllardan sonra (FIFA 03'ten bu yana) ilk kez FIFA 09'un PC versiyonu yeni nesil grafiklerle karşımıza çıkacak. Evet, yanlış okumadınız. Electronic Arts'ın belirttiğine göre FIFA 09'un PC versiyonun grafikleri oldukça gelişmiş olacak ve yeni nesil PC'lerin tüm nimetlerinden faydanalacak. Çok gerçekçi bir oynanışa sahip olacak oyunun PC versiyonunda yıldız oyuncuların modellemesi foto-gerçekçi kalitede olacak. Ancak Electronic Arts oyunun PC versiyonunu yine Xbox 360 ve PS3 platformlarıyla aynı kefeye koymuyor ve FIFA 09'un PC versiyonunun bağımsız olarak ve sadece PC platformu için geliştirildiğinin altını çiziyor (inşallah yine yalan söylemiyorlardır). Hatta PC'de oyunu FIFA 97 ve FIFA 97 olduğu gibi oyunu fare yardımıyla bile oynayabileceğiz.

2008'in Sonabahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun PS3/X360 ve PS2 görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Ne yalan söyleyeyim, yıllardan sonra ilk defa bir FIFA oyununu merak bekleyeceğim. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

KAYNAK:http://ea.gamespress.com/release.asp?i=933
    Trgamer

• Gameplay lazım gameplay
  • pes çilere geçmiş olsun.böyle oyun varken adi bi oyun oynuyolar.fifa 4 eva
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.