Şimdi Ara

FIFA 09---DH SUPER LEAGUE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrcan

değişelim istersen

aman kalsın juventus la hiç oyniyamıyorum benim oynadığım takımda forvetler uzun ve hızlı olmalı ki hem kafa toplarında hemde duvar paslarında iyi oluyor bayern de tam bana uyuyor machster da fena değil ama ronaldoyla git git nereye kadar bayıyor biyerden sonra

neyse akşam bende yaparım maçlarımı herkese başarılar şimdiden
  • 5-1 yenildim
  • Senceru (Milan) 5 - 1 emrcan (Juventus)

Teşekkürler Güzel Maçtı...

Yiğit Bu Arada Herkez Birbiriyle 1 Maç Yapıyor Değilmi ? 2.Maç Davetiyesi Attım Hata Verdi Çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2008; 18:21:31 >
  • arkadaşlar eğer ligdeki kişiler listenizde yoksa birbirimizi ekleyelim yoksa anlaşamamazlıklar oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

vay be manc. gelmiş bayern munih gelseydi keşke ama neyse idare edicez artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Senceru (Milan) 5 - 1 emrcan (Juventus)

Yiğit Bu Arada Herkez Birbiriyle 1 Maç Yapıyor Değilmi ? 2.Maç Davetiyesi Attım Hata Verdi Çünkü...

ewet arkadasim dedigim gibi 2 mac secemiyoruz malesef ben de o yuzden 1 maci secmek zorunda kaldim,bakalim bu lig guzel bir sekilde tamamlanirsa,katilim guzel olursa maclara bu lig bitince yeni bir lig acariz ama fifa uzerinden degil yani site uzerinden takip edebilecegimiz sekilde,8erli 2 grup falan kurariz mac sonuclarini konularda takip ederiz,pesturkiye sitesini biliyorsunuzdur sanirim,orada arkadaslar cok guzel sekilde ligleri goturuyorlar,biz de o sekilde ligler kurabiliriz katilim olursa

• evet bu lig 1 maçtan deneme olur.ama ligleri 10 kişiden fazla tutmayalım.kemik kadro oluşturmak gerekiyor.

banada arsenal çıkmış.hiç oynamadım ama bakalım turnuvada ne olacak.saat 11 den sonra online olacağım.herkese başarılar...bu arada maçlar kaç dakika umarım 6 yapmışsındır campeone.2 dakika daha uzun olurdu.
  • Maçlar 5 Minutes Galiba...

Bu Arada Rakipler PSN'e Girmedi Daha Bende Sıkıntıdan Goller Atıp,EASports Football World'e Upload Ettim...

İzlersiniz :

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2216355
    http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2216541
    http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2216671

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2008; 19:18:04 >

• arkadaslar bana msj gelmemis player huba baktim ama yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

arkadaslar bana msj gelmemis player huba baktim ama yok

hocam oyuna giriyorum 5dk sora aticam daveti ok?
  • arkadaslar bana msj gelmemis player huba baktim ama yok
  • senin işin de zor be yijoe

bu arada akşam 22 gibi ben de online olurum büyük ihtimal
  • kacirdim yaw simdi giremem heralde dimi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

senin işin de zor be yijoe

bu arada akşam 22 gibi ben de online olurum büyük ihtimal

zor walla hocam yaa ama biri cikip yapmasa kimse yapmayacak bu tarz seyleri,ne guzel egleniyoruz iste,maclar da heyecanli geciyor

Internazionale Milan(yijoe1987) 1-0 Chelsea (TamTurk_TR)
    Manchester United(harmonyoa) 2-0 Internazionale Milan(yijoe1987)

• PSN: turkozturk
  • Senceru (Milan) 2 - 0 wamlaw (Bayer Münih)

Arkadaşlar Birşeyler Yiyecem Ondan Sonra Maçlara Devam Edicem Sabaha Kadar...
  • Milan(senceru) 2-0 (wamlaw) B.Münih

Buradan saçma sapan bi pozisyona kırmızı kart veren hakem kardeşimize sevgilerimi yolluyorum

İi maçtı ama tebrikler senceru
  • Harbi Ya O Neydi Öle Şaşırdım Bir Anda Çıkardı Kırmızıyı,Orda Topsuz Alanda Kaydın Sanırım Ondan Çıkarmış Olabilir...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2008; 22:33:02 >
  • B.Münih(wamlaw) 2-0 (naks-i_TURK) R.Madrid

Çekişmeli bir maç oldu teşekkürler
  • Senceru (Milan) 1 - 0 naks-i_TURK (Real Madrid)

Senceru (Milan) 2 - 3 TamTurk_TR (Chelsea)

Teşekkürler Beyler Güzel Maçlardı...

TamTurk_TR Topu Bir Kaleye Sokamadım Dostum :) Sağlık Olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2008; 23:37:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.