bu arada akşam 22 gibi ben de online olurum büyük ihtimal
zor walla hocam yaa ama biri cikip yapmasa kimse yapmayacak bu tarz seyleri,ne guzel egleniyoruz iste,maclar da heyecanli geciyor Internazionale Milan(yijoe1987) 1-0 Chelsea (TamTurk_TR) Manchester United(harmonyoa) 2-0 Internazionale Milan(yijoe1987)
bugün tek maç yapabildim ev biraz kalabalıktı misafirler felan yarın devam ederiz artık bu arada normal yabancılarla oynadığımda bu kadar heyecan yapmıyorum ama böyle lig felan olduğu zaman kendimi acaip kaptırıyorum bide machester la ilk defa oynadım fifada benim bayern nin yerini hiçbir takım tutamaz
harmonyoa gelde yapalım ya maçı maç yapcak adam yok piyasada...
quote:
Orjinalden alıntı: Senceru
harmonyoa gelde yapalım ya maçı maç yapcak adam yok piyasada...
hocam valla odamda bile değilim kardeşimin odasında yatıyorum benim odayı arkadaşlara kaptırdım onlarda yattı mecburen yarına kaldı
hehe peki...
Arkadaşlar ligde yer varsa bende katılabilirim yalnız peşin olarak söyleyeyim, adımın yanındaki yıldızlara ve post sayısına bakıpta iyi oynuyor diye düşünüyorsanız peşinen söyleyeyim yanılıyorsunuz
Oyunu yeni aldım, Fifa 08 ide bu şekilde online oynuyordum çok eğlenceli vakit geçirmiştim.
maç yapıcak varsa ben birazdan belki oynuyabilirim
Senceru (Milan) 3 - 2 ylonen (Liverpool)
Bu Arada Hayırlı Olsun sky__walker...
bjkartal85 Arkadaş Lig'e Giriş Yapmadı,Yiğit Ne Dersin sky__walker Girsin Bence Hem Maçlarını Kaçırmaz...
Real Madrid(naksi turk) 1 - 7 Arsenal (mydo84)
Chelsea (Tam Turk) 3 - 0 Arsenal (mydo84) hükmen bitti.net koptu maç 1-1 devam ederken.
Senceru (Milan) 5 - 3 mydo84 (Arsenal)
Teşekkürler Güzel Maçtı...
quote:
Orjinalden alıntı: Gorkem84
Real Madrid(naksi turk) 1 - 7 Arsenal (mydo84)
Chelsea (Tam Turk) 3 - 0 Arsenal (mydo84) hükmen bitti.net koptu maç 1-1 devam ederken.
ama tam gole gidiyordum
quote:
Orjinalden alıntı: campeone1907
quote:
Orjinalden alıntı: Gianfranco
senin işin de zor be yijoe
bu arada akşam 22 gibi ben de online olurum büyük ihtimal
zor walla hocam yaa ama biri cikip yapmasa kimse yapmayacak bu tarz seyleri,ne guzel egleniyoruz iste,maclar da heyecanli geciyor Internazionale Milan(yijoe1987) 1-0 Chelsea (TamTurk_TR) Manchester United(harmonyoa) 2-0 Internazionale Milan(yijoe1987)
benim hıyar kalecenin yedigi sacma bi golle 1-0 yenildim valla ama cok güzel mactı
senceru bu ne hiz yaww bir gecede ligi bitiriyormussun neredeyse katilim guzel arkadaslar,eger boyle giderse bu lig cuma aksamina kadar biter,ondan sonra 2 devre usulu(home&away) 6sar takimli 2 ayri lig acip liglerini ilk 2 sirada bitiren arkadaslarin capraz eslesme yontemiyle yari final ve de final oynayarak sampiyonun belli olacagi bir lig olacak...bu ligde mac sirasinda baglanti koptugunda hukmen maglup sayilma durumu da olmayacak,maci ne kadar sure kaldiysa eger o kadar dakika oynanip macin skoru o sekilde belli olacak...burada tek sorun skorlarin takibi ve puan durumunun guncellenmesi oluyor ama bunu da skorlari maclardan sonra konuya yazip takip edecegiz,puan durumunu da 2-3 gunluk araliklarla guncelleriz...su ligimiz hayirlisiyla bir bitsin ustte bahsettigim lig cok daha heyecanli cok daha eglenceli olacak bu arada bjkartal85 hala lige giris yapmadiysa sky__walker lige giris yapabilir tabi maclarini kacirmadan yapacaksa lig adi:dh super league sifre:12345
kendime ait skorlar:
liverpool (ylonen) : 2- chelsea (tamturk) : 1
liverpool (ylonen) : 2- milan (senceru) : 3
güzel maçlardı
bu arada turnuvanın tek 4.5 yıldızlı takımı benim oda dikkatimi çekti
quote:
Orjinalden alıntı: ylönen
kendime ait skorlar:
güzel maçlardı
hadi yaa hocam liverpool 4.5 yildiz mi yaa??yeminle hic farkinda degilim kusura bakma walla
30 dk ya bende giriceğim oyuna
quote:
Orjinalden alıntı: campeone1907
quote:
kendime ait skorlar:
güzel maçlardı
hadi yaa hocam liverpool 4.5 yildiz mi yaa??yeminle hic farkinda degilim kusura bakma walla
yok be hocam nolcak pek bişe farketmio defans biraz kazma okadar 79 abi adamların defans geleni gideni geçiriyo
arsenal de 4.5 değilmi.benim takımım yani.bu arada takımımdan hiç memnun değilim.ahh nerde güzel interim.
quote:
kendime ait skorlar:
güzel maçlardı
kabul ediyorum zor rakipsin
arkadaslar aslında birisi lig sıralamasını olustursa iyi olur puan durumunu flan gorurduk en azından