Şimdi Ara

FIFA 09---DH SUPER LEAGUE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yiğit olurmu öyle şey ya kötü niyetle sölermiyim,10 kere söledim şaka olduğunu ama dinlemedi,kusura bakma diyoruz onuda dinlemiyor biraz da siz konuşun... bundan sonra birşey demicem zaten tebrik edip çıkıcam samimiyetten konuşuyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:25:33 >
  • ya beyler gereksiz yere birbirinizi kırmayın.altı üstü maç yensek ne yenmesek ne.gereksiz lafı da uzatmayın gereksiz alınganlıkta yapmayın.şurda zaten topu topu kaç kişi şu oyunu sürekli.zor buluyoruz zaten insanları.birde bölünmeyelim.

ylonen arkadaşım senceru da özür dilemiş uzatmayın işte.maçlara devam ederiz hep birlikte.yapmayın valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

yiğit birşey yok ya birbirimize takılırız maçlardan sonra genellikle,bilerek verdim,şans falan filan diye bu sefer biraz alındı galiba 5-6 kere pm attım ama cevap yok kusura bakma diyoruz dinlemiyo bak burdanda diyorum yine dinlemiyo

ylonen biz senin yüzünden kendi kalemize gol attık turnuva maçında,mydo ile oynarken sor kendisi söler 10 kere mesaj attın fark fark fark,5 5 5 diye... ağzımızı açıp birşey dedikmi alınma bu kadar..

bak haci psnde farklı konuşup burda farklı konuşma dahada fazla benim hakkımda bişeler yazma.. sen bana daha maç bitti 2 saniye sonra mesaj atıın bi ton şeler yazdın yok oynamadım yok salladım ben daha ağzımı açmamıştım bende sana onu yazdın die 2 kere bitanesi fark fark bitaneside 5 5 5 die msj attım okadar 5 saniye aralıkla

• ee tamam işte farklı birşey konuşmuyorumki burda,oynamadım bilerek verdim maçı falan dedim... sevdiğimden,samimiyetten takıldım sana,kusura bakmada dedim daha ne yapıyım çabalayamıcam artık çok uzattın meseleyi... ayrıca olayın turnuvayla alakası yok kendi aramızdaki friendly den bahsediyoruz turnuvaya niye çektinki olayı sen benim için oynamıyosun kendi zevkin için oynuyorsun turnuvayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:29:01 >
  • ya senceru bağlamış klavyeyei yazıyor sürekli.işte sende uzatma ylönen.o da özür diledi.gereksiz tartışmalara gerek yok.
  • arkadaşlar mevzu çok basit gibi gözükebilir ölede.. ama bunun geçmişi uzun o yüzden girmicem euro 2008lere kadar dayanıo bende daha fazla uzatmak istemiyorum insan her maçtan şöle yok böle yendim yok şöle yendim böle fark attın dağıttım yenildiği zamanda hiçbişeysin oynamadım salladım istesen 2dkkada dağıtırım bunlar biyerden sonra sıkıyo adamı o yüzden gerek yok.. neyse beyler hadi lig maçlarına şu maçlarımızı oynıyalım yeter bukadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

yok ya.. psn'den şaka yaptım alındı,küstü bana ondan öle diyo...

ikna ederim şimdi ben onu...

ylönen gibi bir arkadaşımızın organizasyonlardan kopmasını kesinlikle istemem

böle düşündüğün için teşekkür ederim

ylonen noldu hocam yaa bi pm ativer ya da psnden yazsana yaa olmaz oyle,ben ne guzel yeni ligler icin guzel seyler dusunuyorum sen bu son ligim diyosun hic olmadi walla

hocam şuna emin ol sen 30 lig aç otuzunada gözüm kapalı girer oynarım burda amaç tamamen neşe ve eğlence ama biyerden sonra işin neşesi kaçıo dahada kaçırmak istemiyorum kimseyede daha fazla ayıp etmek istemiyorum...

saol hocam aynen bende ayni durumdayim,taniyoruz artik birbirimizi,hepimizin amaci eglence yani sonucta ne bir odul var ne de maddi bir kazanc,sadece vakit gecirmek,eglenmek,forumdaki diger arkadaslarla kaynasmak vs vs... baksana ya senceru kotu niyetle yapmadim diyor yani arada ufak tefek takilmalar olabilir tabi rahatsizlik boyutuna ulasmadiktan sonra,bir tek senceru'nun yazdigi msjda problem varsa senceru bir daha yapmaz yani sonucta o da anlayisli bir arkadas yani daha fazla uzatacagini sanmiyorum,eger problem buyukse de sizi diger ligde ayri divisionlara koyariz yani aynni ulke takimlari ayni grupta olmaz misali ok?? guzelcene toplanmisken devam edelim iste...

• ylonen sevmesem,samimiyetimiz olmasa yaparmıyım hiç... sanki sen hiç yapmıyosun hadi uzatmada oyna turnuvanı,basit birşey için ne gerek var böle şeylere...

bu arada sky__walker pm attı lige giriş yapmış yiğit başlıkta düzenlersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:32:38 >
  • len senceru sende adamda amma büyük hırs yapmışın.gülmekten altıma edecem şimdi 5 yaşında çocuk gibi.

hayret bişeysiniz.

• Valla Bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 22:41:27 >
  • yuh bee deli olcam heee yarim saattir cevap yazmaya calisiyorum cok fazla alinti var diye yaziyi iptal etti ylonen bak bu kadar arkadas devam etmeni istiyor,cunku biliyoruz ki birisi cikinca arkasi corap sokugu gibi geliyor bu tarz turnuvalarda demin msjimda yazmistim ama gozukmedi,diger acacagimm ligde 2 division olacak zaten,senceruyle seni ayri divisionlara koyariz hani ayni ulke takimlari ayni grupta oynayamaz muhabbeti gibi boylece karsilasmazsiniz eger istemiyorsaniz ok??ylonen anliyorum seni hak veriyorum,senceru'ya da birsey diyemiyorum cunku kotu bir niyetim yokru diyor yani inanmak istiyorum ona da,o yuzden kirmayin birbirinizi beyler iste bu tarz bisi icin degmez bu kisacik hayatta degilmi yani???

• bu arada yeni ligde bu takım işini nasıl yapacağız.herkes istediği takımımı alacak yoksa yine kura çekimimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

bu arada yeni ligde bu takım işini nasıl yapacağız.herkes istediği takımımı alacak yoksa yine kura çekimimi?

kura cekimi olur hocam heralde,cunku herkes belli takimlar uzerine yogunlasiyor bu durumda da cok daha zor oluyor hersey,kura en mantiklisi gozukuyor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

len senceru sende adamda amma büyük hırs yapmışın.gülmekten altıma edecem şimdi 5 yaşında çocuk gibi.

hayret bişeysiniz.

sorma çok fena hırs yaptım 5-1'den sonra bile insan oynamadım diyince küp oluyosun

şaka bi yana feci oynarım

• heh şöle... dün iyi yendinde bir dahakine elimde kaçamazsın öle...
  • ok problem cozulmustur ona gore bu arada en gec cumartesi yeni lige baslayacagiz arkadaslar ins,yarin kayit almaya baslayacagim,ok??biraz sonra oyunda olacagim,mac yapmadigim arkadaslari bekliyorum...

@gianfranco,hocam pm ayarlarina baktim bir daha at istersen pm ok??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 12 Kasım 2008; 20:52:53 >
  • Arkadaşlar ligdeyim bende, online olanlar ligde ,invite atıversin.
  • Senceru (Milan) 1 - 0 harmonyoa (Manchester United)

Teşekkürler Güzel Maçtı...

Arkadaşlar Maçlarımı Yapmaya Avrupa Yakası'ndan Sonra Devam Edicem,Zaten İki Maçım Kaldı Biri Yiğit,Biride Sky İle...

7 Matches - 6 Wins,1 Losses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 21:25:34 >
  • L'pool (ylonen)6-0 (wamlaw) B.münih

B.Münih(wamlaw) 4-0 (harmonyoa) Man.Utd

neyse bi kaç maçı daha tamamladık yijoe ve skywalker'la bir türlü maçları yapamadık yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 12 Kasım 2008; 22:11:03 >
  • Chelsea-(TamTurk_TR) 3 - 0 (harmonyoa)-M.united

güzel maçtı tsk ederim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.