Şimdi Ara

FIFA 09---DH SUPER LEAGUE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senceru (Milan) 3 - 0 yijoe1987 (İnter Milan)

Teşekkürler Yiğit Çok Güzel Maçtı...

Toplu Sonuçlarım :

Senceru (Milan) 5 - 1 emrcan (Juventus)

Senceru (Milan) 2 - 0 wamlaw (Bayer Münih)

Senceru (Milan) 1 - 0 naks-i_TURK (Real Madrid)

Senceru (Milan) 2 - 3 TamTurk_TR (Chelsea)

Senceru (Milan) 3 - 2 ylonen (Liverpool)

Senceru (Milan) 5 - 3 mydo84 (Arsenal)

Senceru (Milan) 1 - 0 harmonyoa (Manchester United)

Senceru (Milan) 3 - 0 yijoe1987 (İnter Milan)

Senceru (Milan) - sky__walker (Barcelona) (sky__walker'ı Bekliyorum... Daha Oynanmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 22:36:50 >

• Barcelona 0-0 Internazionale Milan

Internazionale Milan 2-0 Liverpool

Milan 3-0 Internazionale Milan

Internazionale Milan 2-0 Real Madrid

Internazionale Milan 1-1 Arsenal

cok guzel maclardi arkadaslar herkese tesekkurler...yarin aksam kalan 2 macimi da yapip ligi tamamlarim Allah'in izniyle bu arada sampiyon belli oldu,senceru'yu tebrik ediyorum guzel maclar cikararak sampiyon oldu
  • yijoe1987 (inter milan) 1 - 1 mydo84 (arsenal)

mydo84 (arsenal) 3 - 0 ylonen (liverpool) maçta yaptıklarından dolayı ylonen e

olurda 2 lig olursa mümkünse beni de ylonenle ayrı lige koy campeone1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

yijoe1987 (inter milan) 1 - 1 mydo84 (arsenal)

ben ligde zaten yokum rahat ol
    maçın gidişatı zaten belliydi bende çıkmak yerine sadece pas çewirdim çıksam dahamı iiydi bunda bişe yok boşa uzatmışsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 12 Kasım 2008; 23:09:31 >
  • Oynadıgım maclar

TamTurk_TR (Chelsea) 0 - 1 yijoe1987 (İnter Milan)

TamTurk_TR (Chelsea) 0 - 0 naks-i_TURK (Real Madrid)

TamTurk_TR (Chelsea) 3 - 2 Senceru (Milan)

TamTurk_TR (Chelsea) - emrcan (Juventus) Oynanmadı

TamTurk_TR (Chelsea) 1 - 2 ylonen (Liverpool)

TamTurk_TR (Chelsea) 3 - 0 mydo84 (Arsenal)

TamTurk_TR (Chelsea) 3 - 0 harmonyoa (Manchester United)

TamTurk_TR (Chelsea) 1 - 0 sky__walker (Barcelona)

TamTurk_TR (Chelsea) - wamlaw (Bayern Münih) Oynanmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 13 Kasım 2008; 0:12:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

yaptığın büyük bir saygısızlıktı bunu bil.biz burda eğlendiğimiz için zevk aldığımız için bu maçları oynuyoruz.senin gibi eğlenmekten anlamayanlar içine etsin diye değil.kimle nasıl bir tartışma yapmış olduğun beni ilgilendirmiyor.ligdeki kalan maçlarını oynamasan bundan çok daha iyiydi.

• quote:

noldu hocam mac sirasinda???acik acik yazin ki bilsin herkes arkadaslar ok??
  • quote:

quote:

quote:

yaptığın büyük bir saygısızlıktı bunu bil.biz burda eğlendiğimiz için zevk aldığımız için bu maçları oynuyoruz.senin gibi eğlenmekten anlamayanlar içine etsin diye değil.kimle nasıl bir tartışma yapmış olduğun beni ilgilendirmiyor.ligdeki kalan maçlarını oynamasan bundan çok daha iyiydi.

ne alaka ya maçın gidişatı belli çıkmak yerine pas çewirdim asıl senin bu yaptığım terbiyesizlik. normalce söle yaptığımı yok ylonene beni aynı gruba koyma bunlar saçma tripler... zaten ligde yokum demiştim boşa konuşmuşlsun

• 0-0 a kadar normal oynadı dakika 30 lardaydı 1-0 oldu.sonra maçı bıraktı.topu kendi kalesine göndermeye başladı.arkada top çevirdi maçı bıraktı.kalan maçın hepsi böyle geçti.ileri çıkıyormuş gibi yapıp geri döndü.topu kaptırmaya çalıştı.bütün maçın geçmesini bekledim kısacası.
  • bide son 10 dakikada reina'yı çıkartıp kuyt'u aldım ne tesadüfki gol yemedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka ya maçın gidişatı belli çıkmak yerine pas çewirdim asıl senin bu yaptığım terbiyesizlik. normalce söle yaptığımı yok ylonene beni aynı gruba koyma bunlar saçma tripler... zaten ligde yokum demiştim boşa konuşmuşlsun

5 yaşında çoluk çocuğa daha fazla cevap yazmak için uğraşmayacağım.bir önceki mesajdada arkadaşları bilgilendirdim.oynadığımız oyunlarına içine edilmesinden hoşlanmam.bundan kimsede zevk almaz herhalde.

• quote:

quote:

quote:

kale onunde top mu cevirdi hocam ylonen???aynisi benim macta da oldu da bilmiyorum neden boyle birsey oldu ama sanirim keyfi kacmis olabilir,keske maclari yapmak istemedigini soyleseydi de boyle olmasaydi...neyse yapabilecek birsey yok artik,arkadaslar sunu anlayin artik yani burada bulunuyor olmamizin,maclari yapiyor olmamizin tek nedeni eglenmek istememiz,yani buraya gelip de sinir stres yapacak arkadaslar,maglup olduktan sonra sacma sapan mesajlar yazacak arkadaslar lutfen katilmayin liglere ok???kimse stres yasamak icin katilmiyor bu liglere,tabi ki mucadele,heyecan olacak ama yerinde ve dozunda olmali hersey ok???herkesten rica ediyorum eglenmek istiyorsak eger daha duyarli olalim eminim cok daha zevkli mucadeleler,heyecanli maclar yapacagiz hep birlikte

• quote:

0-0 a kadar normal oynadı dakika 30 lardaydı 1-0 oldu.sonra maçı bıraktı.topu kendi kalesine göndermeye başladı.arkada top çevirdi maçı bıraktı.kalan maçın hepsi böyle geçti.ileri çıkıyormuş gibi yapıp geri döndü.topu kaptırmaya çalıştı.bütün maçın geçmesini bekledim kısacası.

güzel açıklama beni iyi şikayet ediosun altı üstü maçın geçmesini bekledim dahasını yapsam maçtan çıksam ylonen maçı terketti ylonene die gazeteye ilan verceksin...

not= bide ylonenle beni aynı gruba koymayın pas çewirip duruyo bırak bu işleri çocuk gibi dawranma

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

ok problem cozulmustur ona gore bu arada en gec cumartesi yeni lige baslayacagiz arkadaslar ins,yarin kayit almaya baslayacagim,ok??biraz sonra oyunda olacagim,mac yapmadigim arkadaslari bekliyorum...

@gianfranco,hocam pm ayarlarina baktim bir daha at istersen pm ok??

benı unutma dostum yeni lig için..ben ezelden pescıyımdır busene fıfaya basladım oyun tarzı olarak hosuma gıttı onlıne da zate o bıcım ylonen le 4 - 5 ma yaptık zate kendısı sıkı rakip.. bu ligi istıyorum
    psn: turkozturk

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

quote:

quote:

kale onunde top mu cevirdi hocam ylonen???aynisi benim macta da oldu da bilmiyorum neden boyle birsey oldu ama sanirim keyfi kacmis olabilir,keske maclari yapmak istemedigini soyleseydi de boyle olmasaydi...neyse yapabilecek birsey yok artik,arkadaslar sunu anlayin artik yani burada bulunuyor olmamizin,maclari yapiyor olmamizin tek nedeni eglenmek istememiz,yani buraya gelip de sinir stres yapacak arkadaslar,maglup olduktan sonra sacma sapan mesajlar yazacak arkadaslar lutfen katilmayin liglere ok???kimse stres yasamak icin katilmiyor bu liglere,tabi ki mucadele,heyecan olacak ama yerinde ve dozunda olmali hersey ok???herkesten rica ediyorum eglenmek istiyorsak eger daha duyarli olalim eminim cok daha zevkli mucadeleler,heyecanli maclar yapacagiz hep birlikte

sana tek sorum war ama gerçeği söle seninle euro 2008den beri oynuyoruz çok ligde oynadık daha önce böle bişeye rastladınmı bende sana tek sorum cewabını ver bana yeter

• campeone yeni liglerde maç dakikalarını arttıralım derim.tek maç az geliyor zaten.
  • sana tek sorum war ama gerçeği söle seninle euro 2008den beri oynuyoruz çok ligde oynadık daha önce böle bişeye rastladınmı bende sana tek sorum cewabını ver bana yeter

hayir hocam hic gormedim boyle birsey gercekten de bu yuzden cok sasirdim acikcasi,bir problem oldugunu dusundum mac icinde,dedim lag falan mi var acaba diye,pek ustelemedim de mactan sonra,seni taniyorum yani bircok defa mac yaptik karsilikli ilk defa boyle bir olay oldu yani...yanlis anlama sakin ben ustteki mesajimda seni veya herhangi bir arkadasi suclayici birsey yazmadim ok??vardir bir bildigi dedim belki keyfi kacmistir falan diye dusundum yani ok?yanlis anlasilmak istemem asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 12 Kasım 2008; 23:27:46 >
  • Evet Beyler Yeni Lige Ekleyin benide PSN: ahmetiz
  • quote:

campeone yeni liglerde maç dakikalarını arttıralım derim.tek maç az geliyor zaten.

hocam yeni liglerde maclari secerken ranked sececegimiz icin macin suresini ayarlayamiyoruz yalniz cift mac uzerinden yani home&away seklinde yapacagimiz icin baya bir mac yapmis olacagiz,5 dk yeterli olur sanirim
  • Arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum, bu akşam yaptığınız maçlarda hiç lag oldumu? Sabah gayet güzel oynamıştım, bu akşam yaptığım 2 maçtada hafif düzeydede olsa sinir bozucu bi lag yaşadım (birini kaybettim lagle alakası yok, arkadaşımızın galibiyetine gölge düşürmeyelim) Sizde durum nedir, bende mi sorun var acaba deliricem gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.