Şimdi Ara

FIFA 09---DH SUPER LEAGUE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç yapmak isteyen olursa psn den eklesin beyler

PSN: Spirit_of_sLy

ayrıca diğer lige benide ekleyin
  • yijoe bu sefer kaçırdık ligi bir dahaki lige artık.Gördüğüm kadarı ile maçlar çekişmeli geçiyor. Bu arada psn:theconqueror77 yine de belirteyim
  • aslında bu lig bittiginde 20 kisilik büyük bi lig yapsak fena olmaz maclar acayip zevkli
  • Bundan sonraki ligde bende oynarım
    PSN YASAR07
  • Ben de katılmak isterim.
  • Arkadaşlar 3. bölge oyun alırsam 2. bölge oyunları olan arkadaşlarımla online oynayabilirmiyim?evet ise lag sorunu olurmu?Teşekkürler.
  • Yiğit Valla Öle Oldu,Bir Gecede Bütün Maçları Bitirdim Nerdeyse

Bir Sen Kaldın,Bir Harmonyoa,Birde Son Girecek Olan sky__walker

sky__walker'a Pm Yolla Lig Adı ve Şifresini Oda Girsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yiğit Valla Öle Oldu,Bir Gecede Bütün Maçları Bitirdim Nerdeyse

Bir Sen Kaldın,Bir Harmonyoa,Birde Son Girecek Olan sky__walker

sky__walker'a Pm Yolla Lig Adı ve Şifresini Oda Girsin...

sky__walker icin lig adi ve sifreyi bir kac msj once yazmistim,girmistir heralde lige...

arkadaslar bu lig 1-2 gune kadar biter,bundan sonra sanirim katilim 16-18 kisiyi bulacak gibi gozukuyor,ustte de yazdigim gibi bir sonraki ligi 8 veya 10ar kisilik 2 division halinde yapacagiz,fifada lig acmayacagiz cunku fifada home&away olayi yok yani rakibinizle ya 1 ya 3 ya da 5-7-9... mac yapabiliyorsunuz ligde,onun yerine mac sonuclarini forumdaki konudan takip edecegimiz,puan durumlarini da 2-3 gunde bir guncelleyecegim bir lig yapacagiz...katilima gore gruplarini ilk 2 veya ilk 4te bitiren arkadaslar gruptan cikip bir sonraki turda capraz seklilde esleserek 2ser mac uzerinden ceyrek final yari final ve final seklinde ligimizi tamamlayip sampiyonu belirleyecegiz...maclar sirasinda baglantilarda kopma yasanirsa eger kacinci dakikada kalindiysa kalan sure kadar dakikayi yeniden oynayacagiz herhangi bir haksizlik olmasin diye cunku baglanti kopmalari yasanabiliyor maclar sirasinda...maclar icin ilk devre ve ikinci devre icin son bir gun verilir,o gune kadar maclarin tamamlanmasini saglariz,maclari yapmayan arkadaslar hukmen maglup sayilir,bu sekilde ligimiz hicbir zaman aksamaz diye umit ediyorum,zaten katilan arkadaslarin cogu birbirini taniyor bu yuzden lig suresince herhangi bir sorun,tatsizlik,problem cikacagini sanmiyorum ve oynamak isteyen arkadaslar da genelde her aksam online olan arkadaslar yani maclarin aksayacagini zannetmiyorum...su ligi bir bitirelim de hayirlisiyla yeni lig cok daha guzel ve zevkli olacak ins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 12 Kasım 2008; 19:10:59 >

• arkadaşlar bu benim son ligim bu ligteki maçları arkadaşlara ayıp olmasın die oynayıp bitircem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

arkadaşlar bu benim son ligim bu ligteki maçları arkadaşlara ayıp olmasın die oynayıp bitircem....

hayırdır kardeş oyunu mu takaslayacaksın
  • yok ya.. psn'den şaka yaptım alındı,kusura bakma dedim alındıysan yinede küstü bana ondan öle diyo...

ikna ederim şimdi ben onu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:01:36 >
  • quote:

yok ya.. psn'den şaka yaptım alındı,küstü bana ondan öle diyo...

inşallah dediğin gibi ufak bir meseledir..ylönen gibi bir arkadaşımızın organizasyonlardan kopmasını kesinlikle istemem
  • quote:

ne alınması abi seni nie takıym sadece senin olduğun ligde oynamıyorum okadar..
  • yok yaa aramızda takılıyoruz biz yenildikmi pek tebrik etmeyiz birbirimizi ondan dolayı... ama bu sefer alındı biraz

dime ylonen. sen ligden çıkarsan bende çıkarım kusura bakma dedik dime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:18:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

ylönen gibi bir arkadaşımızın organizasyonlardan kopmasını kesinlikle istemem

böle düşündüğün için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

ylonen noldu hocam yaa bi pm ativer ya da psnden yazsana yaa olmaz oyle,ben ne guzel yeni ligler icin guzel seyler dusunuyorum sen bu son ligim diyosun hic olmadi walla

• yiğit birşey yok ya birbirimize takılırız maçlardan sonra genellikle,bilerek verdim,şans falan filan diye bu sefer biraz alındı galiba 5-6 kere pm attım ama cevap yok kusura bakma diyoruz dinlemiyo bak burdanda diyorum yine dinlemiyo

ylonen biz senin yüzünden kendi kalemize gol attık turnuva maçında,mydo ile oynarken sor kendisi söler 10 kere mesaj attın fark fark fark,5 5 5 diye... ağzımızı açıp birşey dedikmi alınma bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Kasım 2008; 20:21:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

quote:

quote:

ylonen noldu hocam yaa bi pm ativer ya da psnden yazsana yaa olmaz oyle,ben ne guzel yeni ligler icin guzel seyler dusunuyorum sen bu son ligim diyosun hic olmadi walla

hocam şuna emin ol sen 30 lig aç otuzunada gözüm kapalı girer oynarım burda amaç tamamen neşe ve eğlence ama biyerden sonra işin neşesi kaçıo dahada kaçırmak istemiyorum kimseyede daha fazla ayıp etmek istemiyorum...

• yapmayin arkadaslar,ylonen eger senceru'nun dedigi gibiyse bosver hocam yaa degmez bunun icin eglenceden kopmaya,kotu niyetle soylemedigini varsayiyorum senceru'nun,guzel guzel devam edelim iste bu lige de diger liglerimize de ok???
  • yijoe pm alamıyorsun kardeş,onu bir ayarlarmısın sana zahmet
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.