Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

pes11 i zorlucak gibi.. hayırlısı

1.si oyunun ismi PES 11 değil PES 2011... Son iki rakamın yazılması FIFA serisine özel bir şey.

2.si Zorlucak gibi diye bir şey yok 3 senedir alt üst ediyor zaten PES i...

yazdıklarına gülüseyip geçiyorum dostum tamam senin dediğin gibi olsun :)

sen ona gülümse konuyu okuyan herkezde sana gülüyo :)

• pro clup modu varmı 11 de
  • quote:

gerçekten komik
  • Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

pro clup modu varmı 11 de

Umarım olur olmazsa bi saldırı düzenleriz Ea'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

1.si oyunun ismi PES 11 değil PES 2011... Son iki rakamın yazılması FIFA serisine özel bir şey.

2.si Zorlucak gibi diye bir şey yok 3 senedir alt üst ediyor zaten PES i...

yazdıklarına gülüseyip geçiyorum dostum tamam senin dediğin gibi olsun :)

sen ona gülümse konuyu okuyan herkezde sana gülüyo :)

Ceinde : Eminim Pes hayranlarıda sana gülümsüyordur (bkz ben)

• quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Be A Pro olur kesinlikle olmazsa büyük bir düşüş beklerim ben satışlarda.EA bunu riske etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Be A Pro olur kesinlikle olmazsa büyük bir düşüş beklerim ben satışlarda.EA bunu riske etmez

Wc 10'u sırf Pro club olmadığı için aldım bu yeni oyunda olmazsa yine almam.Benim gibi düşünenler elbet vardır umarım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 13 Mayıs 2010; 21:33:59 >

• Haftaya Official PlayStation Magazine Fifa 11 i oynayıp twitter soruları yanıtlicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ea artık detaylarada önem vermeli. Gameplay bir sene ellenmicek kadar ileri düzeyde zaten. Özellikle statları çok yanlış tasarlıyolar kale arkaları ve yanlar boş arazi gibi metrelerce çim olarak gidiyor , üstelik buna rağmen kale arkası reklam panolarınıda koymuyolar atmosfer ve görsellik adına bunlar çok önemli. İngiliz statlarındaki kale filelerini koysunlar , tezahuratları adam gibi yapsınlar , %100 modellenmiş oyuncu sayısı çoğalsın , formaları daha kaliteli modellesinler , yedek klübesi gözüksün , hareketli olsun , oyuncu ısındırma olsun , ısınan oyuncuları maç sırasında görebilelim , ısınıp giren bir oyuncu , ısınmadan girene göre form u yüksek olsun , EA nın mükemmel bir menejerlik oyunu olmasına rağmen fifa çalışanları hiç bir şekilde onlardan oyuncu enerjileri ile ilgili feedback almıyo. Oyuncu enerjileri yanlış yapılıyor bunun dışında tanınmamış oyuncuların hız,hızlanma,fizik gücü,şut power gibi özellikleri 40 küsürlerde bu çok saçma ve yanlış. Ünlü olmayan oyuncu koşamaz , sert şut çekemez mantığından kurtulmaları lazım

Bu konu hakkında bişeler yazmıştım..burayada ekleyeyim

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

Bu oyunda kimse "niye herkes ispanya'yı alıyor" diye kızmasın..oyunun en büyük saçmalığı bu ve çözümü nasıl olur bilemiyorum.

Concecaf mı nedir öyle bir yer var hani..ordaki tüm takımların, tüm futbolcularını alın, bir tanesi Torres kadar hızlımıdır bakın? bir tanesi lampard kadar sert şut çekebiliyormu bakın? bir tanesi puyol kadar güçlümüdür bakın?

bakın bakın..sabahakadar. hatta asya,avrupa,afrika'nın orta dereceli takımlarıada bakın yetmezse..bulamazsınız. bu yüzden kimse güçsüz takım seçmiyor.
    böyle bi saçmalıkmı var? dünya'nın en kazma futbolcusu bile lampard kadar sert şut çekebilir..pozisyonu yaratamaz,kaleyi tutturamaz vs o ayrı..kas bu ya..

türkiye'nin gerçekte savunması kötüdür, oyunda fizikleri süper olduğu için servet,gökhan ve h.balta'nın, defansı süper..kodumu oturtuyor.

bunun çözümünüde bilmiyorum..onuda yapımcılar düşünecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ea artık detaylarada önem vermeli. Gameplay bir sene ellenmicek kadar ileri düzeyde zaten. Özellikle statları çok yanlış tasarlıyolar kale arkaları ve yanlar boş arazi gibi metrelerce çim olarak gidiyor , üstelik buna rağmen kale arkası reklam panolarınıda koymuyolar atmosfer ve görsellik adına bunlar çok önemli. İngiliz statlarındaki kale filelerini koysunlar , tezahuratları adam gibi yapsınlar , %100 modellenmiş oyuncu sayısı çoğalsın , formaları daha kaliteli modellesinler , yedek klübesi gözüksün , hareketli olsun , oyuncu ısındırma olsun , ısınan oyuncuları maç sırasında görebilelim , ısınıp giren bir oyuncu , ısınmadan girene göre form u yüksek olsun , EA nın mükemmel bir menejerlik oyunu olmasına rağmen fifa çalışanları hiç bir şekilde onlardan oyuncu enerjileri ile ilgili feedback almıyo. Oyuncu enerjileri yanlış yapılıyor bunun dışında tanınmamış oyuncuların hız,hızlanma,fizik gücü,şut power gibi özellikleri 40 küsürlerde bu çok saçma ve yanlış. Ünlü olmayan oyuncu koşamaz , sert şut çekemez mantığından kurtulmaları lazım

Bu konu hakkında bişeler yazmıştım..burayada ekleyeyim

quote:

Bu oyunda kimse "niye herkes ispanya'yı alıyor" diye kızmasın..oyunun en büyük saçmalığı bu ve çözümü nasıl olur bilemiyorum.

Concecaf mı nedir öyle bir yer var hani..ordaki tüm takımların, tüm futbolcularını alın, bir tanesi Torres kadar hızlımıdır bakın? bir tanesi lampard kadar sert şut çekebiliyormu bakın? bir tanesi puyol kadar güçlümüdür bakın?

bakın bakın..sabahakadar. hatta asya,avrupa,afrika'nın orta dereceli takımlarıada bakın yetmezse..bulamazsınız. bu yüzden kimse güçsüz takım seçmiyor.
    böyle bi saçmalıkmı var? dünya'nın en kazma futbolcusu bile lampard kadar sert şut çekebilir..pozisyonu yaratamaz,kaleyi tutturamaz vs o ayrı..kas bu ya..

türkiye'nin gerçekte savunması kötüdür, oyunda fizikleri süper olduğu için servet,gökhan ve h.balta'nın, defansı süper..kodumu oturtuyor.

bunun çözümünüde bilmiyorum..onuda yapımcılar düşünecek

tamamen katılıyorum..

• FIFA 10'un başarısı neredeyse oyun dünyasının tamamı tarafından kabul edildi ve Electronic Arts'a olan güvenimiz de son derece arttı. PES serisi karşısında büyük bir avantajı eline geçiren seri FIFA World Cup South Africa 2010 ile de başarısını devam ettirdi.

E3 fuarı yaklaşırken oyuncuların aklında ise FIFA 11'in nasıl olacağı var. Bu fuarda ilk görüntüleri ile karşılaşacağımızı umduğumuz oyun ile ilgili ilk bilgiler de EA tarafından açıklandı.

İlk bilgilere göre FIFA 10'daki başarıyı devam ettirmek adına eski oyuna sadık kalınacağı ve bazı yeniliklerle beraber kusursuz bir oyunla karşımıza çıkılmak istediği anlaşılıyor.

İşte açıklanan ilk özellikler.

* FIFA 11'deki yeni hareketler için en son giyisi ve özel kamera teknolojileri kullanılıyor.

* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.

* Oynanış elementleri FIFA 10'a sadık kalarak geliştirilmiş ve oyuncuların geri bildirimleri sayesinde bazı hatalar düzeltilmiş.

* FIFA 10'da "ping pong" olarak adlandırılan ve düşünmeden pas atılmasına imkan veren basit pas sistemi yerini gerçek yaşamdakine benzer bir sisteme bırakacak.

* FIFA World Cup South Africa 2010'dakine benzer bir penaltı sistemi olacak.

BSC ekibine teşekkürler.Alıntıdır

• FIFA 11'deki yeni hareketler için en son giyisi ve özel kamera teknolojileri kullanılıyor.
    Pes 2011 tanıtım videosundak gibi bir camera bekliyorum fifadan da

* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.
    Diğer ilanada yazdım erdem rica etti burayada yazayım Fight night round 4'da vardı bir adıma bu başka bir gaza getiriyor adamı..Gol attıkça Konyalım çalması yada Ajdar Çikita Muz

• işimiz var artık bir gol yesek karşıdaki sabaha kadar yüklediği şarkıyı dinlettirir hadi kolay gele
  • quote:

işimiz var artık bir gol yesek karşıdaki sabaha kadar yüklediği şarkıyı dinlettirir hadi kolay gele

online de olmaz bu ozellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

işimiz var artık bir gol yesek karşıdaki sabaha kadar yüklediği şarkıyı dinlettirir hadi kolay gele

online de olmaz bu ozellik

Umarım.
  • su yeni controllermidir nedir ona pek fazla inanamadim vidyolarda birazda olsa yalan payi oluyo herseyde, mesela o öyle eli kolu sallayinca tam zamanlama falan uyacakmi oyunda, su futbol hosuma gitti insallah 90dakka kosturmazlar evin icinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

su yeni controllermidir nedir ona pek fazla inanamadim vidyolarda birazda olsa yalan payi oluyo herseyde, mesela o öyle eli kolu sallayinca tam zamanlama falan uyacakmi oyunda, su futbol hosuma gitti insallah 90dakka kosturmazlar evin icinde

Ehehe:) yok hocam sanmam öyle evin içinde koşacağımızı.Mutlaka controller üzerinde birtakım tuşlar vardır ileri ve geri gidebilmek için o tuşlara basarız.
  • yayınlanan resme baktığımda. yüzler ve seyirciler eskiye nazaran daha güzel ve gerçekçi. bakalım güzel bir oyun bekliyor bizi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.