Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

gol attığımda vengaboys maç sonunda 100.yıl marşı

Maç girişi Mozart - Çıkışında Bach veya Beethoven düşünüyorum.

Alternatif:

Giriş: Kâhtalı Mıço Bitiş: Ankaralı Namık

Maç sonu "İşte böyle, her sene böyle" çalsın, tabii kazanılan maçlardan sonra.

• oyunu ne çabuk yaptılar deneme maçları oynanmış bile
  • oha gol sevinci müzikleri mi eklemişler harika bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ea artık detaylarada önem vermeli. Gameplay bir sene ellenmicek kadar ileri düzeyde zaten. Özellikle statları çok yanlış tasarlıyolar kale arkaları ve yanlar boş arazi gibi metrelerce çim olarak gidiyor , üstelik buna rağmen kale arkası reklam panolarınıda koymuyolar atmosfer ve görsellik adına bunlar çok önemli. İngiliz statlarındaki kale filelerini koysunlar , tezahuratları adam gibi yapsınlar , %100 modellenmiş oyuncu sayısı çoğalsın , formaları daha kaliteli modellesinler , yedek klübesi gözüksün , hareketli olsun , oyuncu ısındırma olsun , ısınan oyuncuları maç sırasında görebilelim , ısınıp giren bir oyuncu , ısınmadan girene göre form u yüksek olsun , EA nın mükemmel bir menejerlik oyunu olmasına rağmen fifa çalışanları hiç bir şekilde onlardan oyuncu enerjileri ile ilgili feedback almıyo. Oyuncu enerjileri yanlış yapılıyor bunun dışında tanınmamış oyuncuların hız,hızlanma,fizik gücü,şut power gibi özellikleri 40 küsürlerde bu çok saçma ve yanlış. Ünlü olmayan oyuncu koşamaz , sert şut çekemez mantığından kurtulmaları lazım

1'e 1 katılıyorum.

Artık detaylar üzerinde çalışmaları gerekiyor.

Özellikle de stadların özgünleştirilmesi konusuna ben de takmış durumdayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

Videolara bakılırsa grafiklerde pek ilerleme yok gibi bu görüntüler ne kadar doğru bilmiyorum böyle olmayacağını düşünüyorum.

Üstad bence WC 10 grafikleri yeterli seviyede Grafikten çok animasyonların zenginleştirilmesi daha önemli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

quote:

Ea artık detaylarada önem vermeli. Gameplay bir sene ellenmicek kadar ileri düzeyde zaten. Özellikle statları çok yanlış tasarlıyolar kale arkaları ve yanlar boş arazi gibi metrelerce çim olarak gidiyor , üstelik buna rağmen kale arkası reklam panolarınıda koymuyolar atmosfer ve görsellik adına bunlar çok önemli. İngiliz statlarındaki kale filelerini koysunlar , tezahuratları adam gibi yapsınlar , %100 modellenmiş oyuncu sayısı çoğalsın , formaları daha kaliteli modellesinler , yedek klübesi gözüksün , hareketli olsun , oyuncu ısındırma olsun , ısınan oyuncuları maç sırasında görebilelim , ısınıp giren bir oyuncu , ısınmadan girene göre form u yüksek olsun , EA nın mükemmel bir menejerlik oyunu olmasına rağmen fifa çalışanları hiç bir şekilde onlardan oyuncu enerjileri ile ilgili feedback almıyo. Oyuncu enerjileri yanlış yapılıyor bunun dışında tanınmamış oyuncuların hız,hızlanma,fizik gücü,şut power gibi özellikleri 40 küsürlerde bu çok saçma ve yanlış. Ünlü olmayan oyuncu koşamaz , sert şut çekemez mantığından kurtulmaları lazım

1'e 1 katılıyorum.

Artık detaylar üzerinde çalışmaları gerekiyor.

Özellikle de stadların özgünleştirilmesi konusuna ben de takmış durumdayım...

Haklısın üstad şu olimpiyat stadı yapma mantığını bırakmaları lazım artık.Kale arkasında ki seyircilerin daha yakın olması gerekir.Stadları gerçeğiyle birebir yapmaları lazım Ayrıca seyircilerin daha aktif olması gerektiğine inanıyorum kendi evimizde oynuyormuş hissi uyandırmaları lazım

• Yeni bilgileri okudunuz mu ? Oyunda resmen gene devrim yapmışlar.

Öncelikle ping pong pasing in önüne şu şekilde geçilmiş. Defansların algılama özelliklerini geliştirmişler (ayak koyma ,araya girme) ve tek top oynamaya başladığın an hatalı pas oranı artmış.Yapımcı Peterson xavi gibi teknik adamların artık oyunda farkları olucak diyor tek top olaylarını teknik kapasitesi yüksek oyuncuar yapabilcek.

Yepyeni bir özellik daha. Artık oyuncuları özelleştirmişler. Mesela defans oyuncuları topu aynı sekilde almicak. Örnek veriyorum Ferdinand ile terry nin topa girişleri farklı oyundada farklı olucak. Bu ne demek oluyor her oyuncuya özel animasyonlar.

Kaleciler : mesela kaleci reina topa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ikinci hamleyi hızlı bir sekilde yapıp topun sahibi olurken yaşlı kaleciler 2. hamleyi yapmakta gecikicek

Forvetler artık defans oyuncuları gibi top kapamicak.

Dandik olan defans oyuncular eski serilerde her türlü top kapabiliyodu şimdi karşılarına iyi bir forvet çıktığında topu kapmakta çok zorlanıcaklar.

Gene her oyuncuya özel koşu animasyonları var.

Online da artık kaçma yok. Maç 5-0 oldu daha ilk yarı durdurup quit dediginizda mac sonundaki tekrar oynamak istiyormusunuz gibi bir seçenek geliyor. Bu seçenekte şu " maçın zevki kalmadı bitirelimmi ?" sen evet dersen bitiyo. Evet dediğin anda rakip çıkıyor sen puanı alıyorsun fakat maca kaldığı yerden computer ile oynamaya devam ediyosun.

De diyim EA yapmış gene yapicagini bakalım daha neler olucak

• sonunda 2k online sistemine gecmisler
  • Ek bilgi: Değiştirilebilir kale fileleri şekil ve gerginlik imiş . tezahuratta ekleyebilcekmişiz
  • Hakemleride değiştirmişler. Kimisi kolay kart cikartiyomus kimisi daha sert oynatıyomuş. O yüzden maç başlarken hakemin adına bakıp ona göre oynicaz
  • bu degirmenin suyu nerden geliyo hoca ?
  • Bütün hafta kendimi zor tuttum. Banlıydım. Banım yeni açıldı. Fake üyelik alıp resimlere yapılan yorumlara cevap verecektim.

Açık açık söylüyorum. PC ile konsol aynı olmayacak. Çıkan resimlerden belli.

GECE MAÇI olarak yayınlanan resimlerin PC versiyonundan olduğu ÇOK AÇIK belli. Oyuncu fizikleri, topun rengi (PC de top metalik ve detayı düşük.), çimler ve seyirciler. PC versiyonu olduğu belli. Evet geçen seneye göre PC versiyonunu geliştirmişler ama FIFA 11 için söylüyorum GÜNDÜZ SS LERİ KONSOL GECE SS LERİ PC.

Bu kadar. Artık gece ss leriyle grafik karşılaştırması yapmayın.

(Not: Önceki FIFA 11 SS leri konusunda çok konuşuldu. Biliyorum bu konuda yok öyle bir konuşma...)

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150208785530147

Eeyyy konami...Şu videoyu izle de simulasyon oyunu nasıl yapılır öğren...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150208785530147

• EA ne biçim yenilikler yapmış yahu. Yeni pas sistemi, oyunculara özel animasyonlar, o hakem farklılıkları, ağları farklılaştırma, tezahürat ekleme falan inanılmaz güzel yenilikler katmışlar. Her sene diyoruz "Daha neyi geliştirecekler?" diye ama bu EA cidden biliyor işi. Bu yeniliklere sadece diyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bütün hafta kendimi zor tuttum. Banlıydım. Banım yeni açıldı. Fake üyelik alıp resimlere yapılan yorumlara cevap verecektim.

Açık açık söylüyorum. PC ile konsol aynı olmayacak. Çıkan resimlerden belli.

GECE MAÇI olarak yayınlanan resimlerin PC versiyonundan olduğu ÇOK AÇIK belli. Oyuncu fizikleri, topun rengi (PC de top metalik ve detayı düşük.), çimler ve seyirciler. PC versiyonu olduğu belli. Evet geçen seneye göre PC versiyonunu geliştirmişler ama FIFA 11 için söylüyorum GÜNDÜZ SS LERİ KONSOL GECE SS LERİ PC.

Bu kadar. Artık gece ss leriyle grafik karşılaştırması yapmayın.

(Not: Önceki FIFA 11 SS leri konusunda çok konuşuldu. Biliyorum bu konuda yok öyle bir konuşma...)

Sorma hocam, ben de anlatamadım diğer konuda onu. O Arshavin'li ss'de PC versiyonu olduğu o kadar belli ki. Top metal gibi, formalar bir garip, çimler grafikler bir garip. Konsol versiyonunu bilenler fark etmiştir zaten, PC versiyonundandı o. Zaten dediğin gibi yayınlanan diğer gündüzlü ss'lerde de gördük aradaki farkı, işte onlar konsolun FIFA 11'iydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

high,low skill ne oluyor /

galiba futbolcu yorulunca vuruslari paslari kotu olacak />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2010; 20:14:42 >

• nasıl tezzahürat ekleyeceğiz.kendimizi kaydedip koysak olacak mı?mesela bursaspor maçındaki "çekmişiz kafaları"nı koyduk o mu çalacak maç için de
    quote:

Ek bilgi: Değiştirilebilir kale fileleri şekil ve gerginlik imiş . tezahuratta ekleyebilcekmişiz

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

high,low skill ne oluyor /

galiba futbolcu yorulunca vuruslari paslari kotu olacak />

düşük yetenek,yüksek yetenek.mesela ronaldo ile ispanya 2. ligden bir adam.

• Fifa 11 den kareler.

Bildiğiniz gibi Bu sene suratları farklı bir teknikle yaptılar. Beyaz aydınlık bir çadırın içinde 8 ayrı açıdan oluşan kamera ile futbolcuların suratlarını çekip oyuna aktardılar ve fotoraflardanda gördüğünüz gibi muhteşem olmuş

Farklı vücut tipleri

• Peter Crouch için ayrı bir vücut tipi yapmışlar. Adamın eşi benzeri yok zaten dünyada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.