Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FIFA 11 hakkındaki görüşlerinizi,isteklerinizi burada belirtebiliyorsunuz arkadaşlar.
  • Oyun güzel gibi duruyor ama bence pes'le yarışması için pes teki grafiği heyecanı vermesi için çok uzun süre çalışmalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSA

Oyun güzel gibi duruyor ama bence pes'le yarışması için pes teki grafiği heyecanı vermesi için çok uzun süre çalışmalılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Haziran 2010; 13:10:09 >
  • Videolara bakılırsa grafiklerde pek ilerleme yok gibi bu görüntüler ne kadar doğru bilmiyorum böyle olmayacağını düşünüyorum.
  • ne heyecanmis arkadas.herkesin dilinde bu var.topu messiye verip 11 adam gecmek mi heyecan ?
  • kıçıkırık, odun gibi animasyonsuz koşan 22 adam çok heyacanlı. oooov
  • Valla bilmiyorum arkadaşlar heyecan ama sonuçta ben heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

ne heyecanmis arkadas.herkesin dilinde bu var.topu messiye verip 11 adam gecmek mi heyecan ?

PES oynamayı bilmediğin için bu şekilde rahat konuşabiliyorsun. Ben 8 yıldır manu ile oynarım bu oyunu. 11 kişisinin tamamı messi ayarında oluşan bir takımla gel karşıma ard arda 3. adamı geçebilirsen. Dünya üzerinde benden daha çok FIFA yı savunan adam göremezsin. Takmışsınız bi yok messi yi al 11 adamı geç golü at. Gel arkadaşım cesaretin varsa buyur gel. Al messiyi bana karşı, geç 11 adamı bakalım. Bırak 11 i 3. adamı geçip 4.ye gel, dediğimi yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbki

quote:

ne heyecanmis arkadas.herkesin dilinde bu var.topu messiye verip 11 adam gecmek mi heyecan ?

PES oynamayı bilmediğin için bu şekilde rahat konuşabiliyorsun. Ben 8 yıldır manu ile oynarım bu oyunu. 11 kişisinin tamamı messi ayarında oluşan bir takımla gel karşıma ard arda 3. adamı geçebilirsen. Dünya üzerinde benden daha çok FIFA yı savunan adam göremezsin. Takmışsınız bi yok messi yi al 11 adamı geç golü at. Gel arkadaşım cesaretin varsa buyur gel. Al messiyi bana karşı, geç 11 adamı bakalım. Bırak 11 i 3. adamı geçip 4.ye gel, dediğimi yapacam.

Pes'i artık savunmasam da bu dediğine katılıyorum.Kendimi asla övmüyorum ama yıllarca pes oynadığım süre içerisinde daha hiçbir oyuncu 3 adamımdan daha fazlasını geçemedi.Mecbur pas vermesi lazım.Pes'in eleştirilecek birçok şeyi varken çalım olayını gündeme getirmek çok saçma.

• pes oynamayi bilmedigim icin mi ? pes 4ten beri oynarim bu oyunu arkadasim rahat ol sen.bana karsi yapildigi icin degil,ben 11 kisiyi gecip attigim icin diyorum bunu.zaten 2009dan sonra bu rezaletten rahatsiz oldugum icin fifaya gectim.elimde pes olsaydi oynardik seninle.cesaretin varsa falan diye meydan okuyup sidik yarisi yapmaya gerek yok
  • quote:

pes oynamayi bilmedigim icin mi ? pes 4ten beri oynarim bu oyunu arkadasim rahat ol sen.bana karsi yapildigi icin degil,ben 11 kisiyi gecip attigim icin diyorum bunu.zaten 2009dan sonra bu rezaletten rahatsiz oldugum icin fifaya gectim.elimde pes olsaydi oynardik seninle.cesaretin varsa falan diye meydan okuyup sidik yarisi yapmaya gerek yok

Ben kimseyle sidik yarıştırmaya çalışmıyorum, Ama artık gerçekten SIKTI bu laflar. Geçen adam FIFA da da geçer 11 kişiyi. Karşındaki oynamayı bilmedikten sonra, ben Carric ile bile 11 kişi geçerim.

@kkratoss un da dediği gibi. Diğer eksiklerini biz de kabul ediyoruz PES'in ama şu çalım olayı artık kabak tadı veriyor.

• oyle olsun madem..
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150207605570147

Oynayanlardan ilk yorumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 9 Haziran 2010; 21:09:34 >
  • Çekim çadırı güzelmiş.Bizde hala 60x60 softbox lar peşinde koşuyoruz.

Konuya gelirsek.Fifa gelsin alayını oynarız.
  • gol attığımda vengaboys maç sonunda 100.yıl marşı
  • maç arasında gaz vermek için de 75. dk dan sonra çalma olacak mı 100. yıl marşını.ve maçtan 2 dk sonra
  • 2010WC de diğer maçın skorları yazıyodu , FIFA 11 de de diğer maç oynanırken anonsla skoru söylense güzel bir ayrıntı olurdu (Tabi doğru söylenmesi şartıyla )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

gol attığımda vengaboys maç sonunda 100.yıl marşı

Maç girişi Mozart - Çıkışında Bach veya Beethoven düşünüyorum.

Alternatif:

Giriş: Kâhtalı Mıço Bitiş: Ankaralı Namık
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

gol attığımda vengaboys maç sonunda 100.yıl marşı

Maç girişi Mozart - Çıkışında Bach veya Beethoven düşünüyorum.

Alternatif:

Giriş: Kâhtalı Mıço Bitiş: Ankaralı Namık

Maç sonu "İşte böyle, her sene böyle" çalsın, tabii kazanılan maçlardan sonra.

• onlineda olursa bu özellik süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.