Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suratlar harika gözüküyor, hepsini değilde en azından ligimizden önemli oyuncuların suratlarınıda böyle yapsalar. Ya da milli takımımızın suratlarını çok güzel olur...
  • Türkiye liginden suratı yapılmış oyuncu gene olmicak çünkü yalnızca dünya bazında en üst düzey klüplerin suratlarının yapılıcağı açıklandı. Halbuki çok kolay bir teknik 1 çadır 8 kamera her ülkeye 2 şer temsilci gönderilse yapılabilir hatta gitmelerine bile gerek yok bu işi gönüllü yapıcak kişiler bile bulunur. Fransa - Almanya - İspanya - İtalya gibi ülkelere gidip çekimleri yapmışlar , türkiyeyede gel ne olur yani

Neyse artık bu arada anelka nın surata 3-4 saniye bakınca gerçek fotoraf sanıyorum o derece iyi olmuş
  • 6 dakikaklık yeni video. Arenada gameplay - rutter personality olayını gösteriyo.

• Messi'yi sokamışlardır çadıra
  • oha anelkaya bak
  • Oyuncuya antreman yaptırma ve Türkiye'den statlarda olsun
  • Gameplay üzerinde kesinlikle durulmalıdır. Oyıncular haldur hulduldr giriyorlar İnşallah şu top çalmalar düzeltilir...
  • Oha oha oha o video ne öyle?

Gözüme çarpanlar, (Personality dışında, grafiksel olarak.)

İnanılmaz oyuncu yüzleri
    http://img156.imageshack.us/img156/4198/opera2010061515044739.jpg

Rooney nin yeni fiziği

http://img697.imageshack.us/img697/4215/opera2010061515041637.jpg

İnanılmaz detaylı ve gerçekçi yüzler

http://img341.imageshack.us/img341/5192/opera2010061515035635.jpg

Vee sonunda FIFA 10 daki iğrenç çimleri gideren WC 2010 dan daha iyi çimler (Cümleye bak ) World Cup taki parlak çimler gitmiş süper olmuş.

http://img175.imageshack.us/img175/9487/opera2010061515033879.jpg

Vee en inanılmazı oyuncu boyları ve fizikleri ardından süper bir espiri Special kategorisindeki Peter Crouch

http://img163.imageshack.us/img163/7346/opera2010061515023540.jpg

Oyun budur ya. Menüleri ve scoreboard, oyuncu isimlerinin yazdığı yerleri şimdiden değiştirmişler bile

• Yapımcılar herşeyin farkında. Fifa 10 piyasının en iyisi olsada çok eksikleri vardı bu sene neredeyse bi çoğunu düzeltmişler.

En önemli gelişme ise top kapmalarda oldu. Sahadaki tüm oyuncular kötüsü , iyisi , forveti , orta sahası deli gibi top kapabiliyodu. Özellikle arkadan gelip tereyağından kıl çeker gibi sıvışarak almalar. Şimdi ise yapımcı gary paterson " kötü defans oyuncuları artık bire birde iyi forvetlerin ayağından topu kapmakta çok zorlanıcak , iyi ve hızlı forvetlerle defans oyuncusunun yanından herhangi bir çalım hareketi yapmadan geçmenin mümkün olduğunu söylüyo. Yani bu ne demek oluyo kötü bir defans oyuncusu hamle yapmakta gecikicek , algı özellikleri düşük olucak , ağır kalıcak.

Peterson " Forvet oyuncularıda defanslar gibi top kapabiliyodu bunuda düzelttik diyor "

Ve benim senelerdir haykırdığım en büyük eksiklerden biride bu sene düzeltilmiş. Artık ünsüz dandik oyuncuların fiziksel enerjileri 40-50 lerde sürünmicek. Body balance , stamina , hız ve şut power lar olması gereken düzeyde olucak teknik özellikleri düşük olucak.

Bunların dışındaki gelişmeler ise ekstra ,zenginleştirilmiş yenilikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Haziran 2010; 15:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ve benim senelerdir haykırdığım en büyük eksiklerden biride bu sene düzeltilmiş. Artık ünsüz dandik oyuncuların fiziksel enerjileri 40-50 lerde sürünmicek. Body balance , stamina , hız ve şut power lar olması gereken düzeyde olucak teknik özellikleri düşük olucak.

bu durumda kazma futbolcularla da sert şut çekebileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

bu durumda kazma futbolcularla da sert şut çekebileceğiz.

Aynen öyle çekebilceksin fakat kaleyi tutma oranı düşük olucak . Mesela eski serilerde cidden bir afrikalının bile body balance , speed ve şut power ları 45-60 arasındaydı. ne koşabiliyodu ne dönebiliyodu nede şut atabiliyodu durum böyle oluncada maç ağır ve bezgin geçiyodu yavaşlatılmış gibi. şimdi ise fiziksel ve teknik olarak 2 ye ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Haziran 2010; 15:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150208785530147

Eeyyy konami...Şu videoyu izle de simulasyon oyunu nasıl yapılır öğren...

Eğer gerçekten bu özellik tam anlamıyla sağlanabilirse dedikleri gibi büyük devrim olur çünkü en dandik adam bile lampard gibi şut çekiyodu böylece bunun önüne geçilicek ve artık sınıf farkı olucak takımlarda ve oyuncularda gerçekten mükemmel bir şey güçlüyle güçsüzün ayrımı olur 10 senelik bir pes oyuncusu olarak son 2 senedir özellikle fifa 10 ile kalbimi çaldı fifa önyargılı yaklaşmama rağmen bu senede yine fifa oynıcaz heralde gerçi iyi oluyor rekabet arttıkça bizim gibi kullanıcılar için iyi ürünler ortaya çıkıyor.

• Asisted, Semi-asisted ve Manuel olayını nasıl yapacaklar merak ediyorum. Bana kalsa Semi-asisted, Manuel arası tek bir kontrol yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

Oyuncuya antreman yaptırma ve Türkiye'den statlarda olsun

abi olmaz o iş bi 5 yıl daha.türkiyeden stadyum olmasını çok bekleriz daha.
  • ya ben şimdi world cup alayım mı yoksa bu oyunu bekliyim kararsız kaldım bi fikir verin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

ya ben şimdi world cup alayım mı yoksa bu oyunu bekliyim kararsız kaldım bi fikir verin arkadaşlar

FıFA 11 ' in çıkmasına 5 ay var bence fifa 10 ile idare et..Bendede WC 2010 yok .Bence 4 -5 ay sabret ..1 ay sonra keşke almasaydım dersin..1 ay sonra Dünya kupası bitince sıkılırsın benden söylemesi ...
  • oha resimlere bak ya e3 yüzünden kaçırmışım hepsini.amanın şu yüzlere vücutlara bak.
    bir arkadaş vardı rooney pesde daha iyi diyordu.gelip baksa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 15 Haziran 2010; 16:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

Oyuncuya antreman yaptırma ve Türkiye'den statlarda olsun

abi olmaz o iş bi 5 yıl daha.türkiyeden stadyum olmasını çok bekleriz daha.

cümle alem, 1 kişi bile bu oyunu spot almasın herkes bayılsın teknosalardan marktlardan faturalı biçimde alsın fifa11 i, bakın bakalım içinde türkçe spiker dahil tüm oyuncu yüzleri + 3 tanede türkiyeden stad oluyomu olmuyomu :) tabi kim verir bu kadar parayı, ben dahil kimse :) iş recep beyde bitiyo işte.. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

oha resimlere bak ya e3 yüzünden kaçırmışım hepsini.amanın şu yüzlere vücutlara bak.
    bir arkadaş vardı rooney pesde daha iyi diyordu.gelip baksa iyi olur.

Pes 2010 ve Fifa 10'u karşılaştırırsak öyleydi.Fifa 10'daki Rooney insan değil canavara benziyordu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.