Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canada Vancouver stüdyosundan 10 dk lık bir video. İçinde gameplay mevcutmu bilmiyorum bende şimdi izlicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Açıkcası Gny seni tebrik ediyorum. Gerçekten hiç fanboyluk yapmadın. Ciddi olarak söylüyorum. Tamam Pes 2011 de harika olmuş videosunu hepimiz izledik ama başlıkta öyle yorumlar var ki insanı deli ediyor.

Bende seni tebrik ediyorum cidden. Attığın 7633 mesajın hepsi birbirinden değerli. Özellikle pes konusundakiler. Sayende hepimiz ayağımıza nike ayakkabı giyip fifaya geçiçez topluca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 16 Haziran 2010; 17:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Canada Vancouver stüdyosundan 10 dk lık bir video. İçinde gameplay mevcutmu bilmiyorum bende şimdi izlicem

Video gözükmüyor bende...
  • video bende video gözükmüyor link atarsan sevinirim ekostros
  • bir an icin gercek mactan sandim

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!
  • Ayıp oluyor ama beyler ben de hiç bu topice girip fanlık yapmadım bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bir an icin gercek mactan sandim

Erdinç değil mi la o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Erdinç değil mi la o?

İntroları güzel yapmışlar belli.

• quote:

oha bende gerçek maç zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Canada Vancouver stüdyosundan 10 dk lık bir video. İçinde gameplay mevcutmu bilmiyorum bende şimdi izlicem

Video gözükmüyor bende...

Bendede gözükmüyo..youtube bi açılıyo bi açılmıyo anlamış değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Açıkcası Gny seni tebrik ediyorum. Gerçekten hiç fanboyluk yapmadın. Ciddi olarak söylüyorum. Tamam Pes 2011 de harika olmuş videosunu hepimiz izledik ama başlıkta öyle yorumlar var ki insanı deli ediyor.

Bende seni tebrik ediyorum cidden. Attığın 7633 mesajın hepsi birbirinden değerli. Özellikle pes konusundakiler. Sayende hepimiz ayağımıza nike ayakkabı giyip fifaya geçiçez topluca.

Sen niye atlıyorsun ? Ben Gny'a ciddi bir şey söyledim. Teşekkürler övgün için. 7633 mesajıda Avrupa İnsan Hakları mahkemesinde oylamaya sunarak attım. Benim için değerli mesajlar atmak çok önemli. 1 mesaj için 5-6 tane örnek hazırlıyorum. Mahkemede juriye sunuyorum. Oylamayla en güzelini seçiyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ayıp oluyor ama beyler ben de hiç bu topice girip fanlık yapmadım bak

Pardon seni unutmuşum. Tebrik goes to Dante. Kanguruleyşın Dante.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 17 Haziran 2010; 20:48:40 >

• Bende sana ciddi birşey söyledim ! işareti koyardım niyetim başka olsa

bkz: TDK
  • Tamam işte sorunda bu. Ben hakaret olarak algıladım. Adam gibi konuşacaksan konuş. Abuk sabuk fanteziler deneme.
  • Adamlık anlaşıyın ne söyle bakalım. İşime gelmezse susarım sırf sen uyardın diye
  • Adamlık gibi konuşma anlayışımı ifade edemem ama bu olmadığı kesin :

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

• O mesajda seni bu kadar rahatsız eden ne?
  • Neyse hocam özür dilerim kabalık ettim kusura bakma. Hakaret etmek istemediğini düşünüyorum...

Bu arada en son çıkan 10 dakikalık röportajda 2-3 kere oyun içi gözüküyor. Çimler yine WC 2010 daki gibi rezil. Açık renkler parlıyor yine, pırasanın beyaz tarafı gibi aynı ya. Allahtan koyu bölümleri daha gerçekçi yapmış. Rengini açmışlar filan. Umarım çimler bu şekilde gelmez.

Fileleri seçebilecek olmamız harika olacak. Kesinlikle koca koca aralıklarla örülmüş ağlar gidecektir. Ayrıca çok gerginde yapabilecez bence.
  • Bence çimler wc 2010 da gayet güzeldi bilmiyorum neden beğenmiyosunuz ? Filelerin değişebilmesi haberinede çok sevindim..Zaten filelerde mükemmeldi iyice mükemmel olucak
  • Çimler asıl Fifa 10'da rezildi, pastel boyayla boyanmış gibiydi çimler. World Cup 2010'daki çimler gayet güzel ve olması gerektiği gibiydi.
  • Yahu FIFA 10 da çimlerin rezil olduğunu 6 numara gözlük kullanan babaannem bile ilk bakışta anlar. Onu biliyoruz. WC 2010 da çimler iyileştirilmiş tabii ama parlak ve açık renk olan kısımları iğrenç. Oyundan soğudum valla. Zaten gol atamıyorum bir türlü. Defans, forvet farketmez hepsi top alıyor. 2cm yanlarından geçemiyorum. Eğer seni tutan adam senden 1 m/s2 bile hızlıysa topu kesin alıyor

Not: Hepimiz Dünya kupasını takip ediyoruz. Bakın çimlerin renginin oyunla en ufak alakası var mı? Desenler tamam gerçek hayattakiyle aynı ama renk olayı inanılmaz berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 17 Haziran 2010; 23:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.