Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çimleri bu kadar kasmasınlar bence, kastıkca cılkını çıkarıyorlar

bunun yerine kenardaki insanları aktif yapsınlar top toplayıcı vs... aksiyon olsun, oyun mantalitesi fifa 10 daki gibi olsun, dünya kupalarındaki oyun kurulumları taktikler dizilişler çok farklı, hepimiz maçları takip etmeye çalışıyoruz, sonuçlar belli üst biten tek maç var :) bi şampiyonlar ligi mücadelesi gibi değil dünya kupası.. daha farklı yani.. ben şahsen şampiyonlar liginden daha çok keyif alıyom normalde nedense.. lisansıda pes gibi kalas bi oyuna vermeleri çok büyük hata ama ilerde mutlaka geri dönecektir diye düşünüyom.. dahada oyun içi gameplay konusunda aklıma bişey gelmiyo olması gerekenlerden, ama irdeliyince mesela sahada oyuncuların daha çok tartışmaları hakeme isyan etmeleri olabilir, değişik gol sesleri, daha güzel olabilecek liglerin has atmosfer sesleri, daha çok yüz modellemesi, gerçek lisanslı hakemler, topun oynadığımız kameradayken biraz daha ufaltılması, sakatlanan kişiye yardım arabası gelmesi o sırada oyuncuların su falan içmesi ve en önemlisi online maçları gece gündüz seçebilmemiz olabilir.. ki bence bunların hepsini rutter ve arkadaşları düşünüyodur zaten ama yapmıyolardır.. yoksa biri dese bunları ''harbi yaa neden düşünmedik'' dememiştir kimse :)

ayrıca bu pes2011in sağa sola dönüşlerinin olduğu videoya bakarak yada daha geniş çaplı bi oyun içi videosuna bakarak oyunu alma şansım olabilir, inşallah olur ama sanmıyom şimdilik...

• - Abillity to save replays to your HDD (When a match ends, you will have to go to the Highlights, then choose the goal you want to save on your HDD) (Also available in Online)

mac bittikten sonra gollerin tekrarini izlerken kayit edebilicez benim anladigim (online)

Game features:

Game modes:

- Name Interface shown at the bottom right corner in Free Arena mode

Online:

- Abillity to save goals to your HDD after a match.
    - People won't be able to quit without your allowance. (They must ask you if it's okay to leave)

Other:

- When celebrating a goal, you can run to your teammate and celebrate the goal together!
    - Cup celebration added
    - Visible trophy at the beginning of a match!
    - Co-op Camera added!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Haziran 2010; 0:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

- Abillity to save replays to your HDD (When a match ends, you will have to go to the Highlights, then choose the goal you want to save on your HDD) (Also available in Online)

mac bittikten sonra gollerin tekrarini izlerken kayit edebilicez benim anladigim (online)

Game features:

Game modes:

- Name Interface shown at the bottom right corner in Free Arena mode

Online:

- People won't be able to quit without your allowance. (They must ask you if it's okay to leave)

Other:

- When celebrating a goal, you can run to your teammate and celebrate the goal together!
    - Cup celebration added
    - Visible trophy at the beginning of a match!
    - Co-op Camera added!

bu sahane iste.bunu istiyodum

• Bu online oyunda senin iznin olmadan rakibin kaçmasını engellemeleri çok güzel olmuş. Golleri maçtan sonra (online ve offline olarak) hdd'ye kaydedebilmekte ayrıca güzel bir özellik.
    Birde şampiyonluk kutlaması eklenmiş World Cup'ta ki olumlu eleştirilerin ardından.

Güzel gelişmeler var,bakalım oynanışta elle oynama eklenecekmi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Bu online oyunda senin iznin olmadan rakibin kaçmasını engellemeleri çok güzel olmuş. Golleri maçtan sonra (online ve offline olarak) hdd'ye kaydedebilmekte ayrıca güzel bir özellik.
    Birde şampiyonluk kutlaması eklenmiş World Cup'ta ki olumlu eleştirilerin ardından.

Güzel gelişmeler var,bakalım oynanışta elle oynama eklenecekmi merak ediyorum

eklenmis zaten

- Handball added (Can be turned off)
  • Off abi eklemedikleri kalmamış. Bi top fiziğini ileri götürmeleri ve formaları daha gerçekçi yapmaları kalmış. Dediğim gibi en takıldığım noktada çimler. He en önemliside defans ve hücum oyuncularının yapay zekası...
  • top fiziği konusunda takıldım ben? pes ile karşılaştırılmıyor değilmi bu konuda?
  • Top fiziği iyi güzelde şutların biraz daha gelişmesi gerek. Ayrıca yine aynı top fiziğini koyarlarsa kendimizi Fifa 10 oynuyormuş gibi hissederiz, Her bir parçayı yenilemeleri lazım. Zaten bu şut olayı çözüldü diyebiliriz. İyi oyuncular çok düşük ihtimalle ıskalayacakmış artık.
  • hmm anladım doğru diyorsun..
  • Top fiziği kesinlikle pes'e yaklaşamıyor bile, oyuncuların vücutlarıda düzeltilirse bide var olan herşey birazcık geliştirilsin,
    11 numara oyun olur
  • Arkadaşlar bizim orda bi cdci var. 1dvd 3tl -2 dvd oyun 5 tl
    Gta 4 10 kağıtmı ne
  • harika bir oyun geliyor arkadaşlar şu eklenen özelliklere bakın artık tek isteyebileceğim şey top fiziğinin daha iyi olması
    bir de benim futbol oyunlarında bir hayalim var top toplayıcıların olması oyuncu değiştireceğimiz zaman o oyuncunun saha kenarında oyun süresine göre 5-6 dk ısınıp sonra oyuna girmesi
    neyse abarttım biraz ama olsun şu ana kadar ki en iyi futbol oyunu olacağına eminim
  • yeni biz ozellik daha

(*New) New Entrances added!

- Battle Engine which allows full 360 degree jostling
    - Custom soundtracks
    - Custom clubs songs for when team walks onto the pitch and when a goal is scored
    - New celebration feature (Player will perform their trademark celebration if you don't press a direction on the pad

quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

top fiziği konusunda takıldım ben? pes ile karşılaştırılmıyor değilmi bu konuda?

WC 2010 daki top fizigi nerdeyse pesinkini gececek

ayrica cimler boyle cok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Haziran 2010; 13:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bir an icin gercek mactan sandim

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

oha bende gerçek maç zannettim

bende gerçek sandım

• birde şu youtube video sorununu çözen arkadaşlar bir yadımcı olsa süper olur
  • - People won't be able to quit without your allowance. (They must ask you if it's okay to leave)

En büyük gelişme bu olmuş... Tebrikler...
  • - Customizeable chants!
    - (*New) Custom clubs songs for when team walks onto the pitch and when a goal is scored
    - New 'Pro Passing' system (No more Ping Pong passes)
    - New Player Attributes (Such has Close bold Control and many more)
    - Player Invidualities improved, such as different players having different dribbling styles, or defenders like Terry being more accurate on slide tackles etc etc.
    - Abillity to save replays to your HDD (When a match ends, you will have to go to the Highlights, then choose the goal you want to save on your HDD) (Also available in Online)
    - Customizeable goal nets
    - People wont be able to quit without your allowance. (They must ask you if it's okay to leave)
    - Cup celebration added

Bazıları daha öncede yazılmıştı ama bunlar benim favorilerim. Açıkçası muhteşem gözüküyor. Özellike şu Customizable chants kısmında istediğimiz tezahüratları falan koyabilirsek sevdiğimiz takıma kimse tutamaz beni

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

En büyük gelişme bu olmuş... Tebrikler...

Rakibin oyundan çıkması ile ilgili sanırsam biz okey verirsek rakip ayrılıyor bizde computer ile maça devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

- Customizeable chants!
    - (*New) Custom clubs songs for when team walks onto the pitch and when a goal is scored
    - New 'Pro Passing' system (No more Ping Pong passes)
    - New Player Attributes (Such has Close bold Control and many more)
    - Player Invidualities improved, such as different players having different dribbling styles, or defenders like Terry being more accurate on slide tackles etc etc.
    - Customizeable goal nets
    - People wont be able to quit without your allowance. (They must ask you if it's okay to leave)
    - Cup celebration added

Bazıları daha öncede yazılmıştı ama bunlar benim favorilerim. Açıkçası muhteşem gözüküyor. Özellike şu Customizable chants kısmında istediğimiz tezahüratları falan koyabilirsek sevdiğimiz takıma kimse tutamaz beni

abi oyunda pro klüp varmı peki birde bu oyun sırasında rakibin izin vermeden kaçamamak nasıl oluyormuş

• Eski özellikler var aynen korkma,olmazsa almam valla

İşte adam çıkmaya çalışırsa maçtan(bağlantı koparma hariçi) oyun sana otomatik soruyor,karşı taraf çıkmak istiyor sen ne diyorsun diye,işte karar sana kalıyor o durumda. Bağlantı koparıp kaçanlar için nasıl yaparlar bilmem gerçi,bu tarz kaçanlar için 2 saat online oynayamama falan verseler çok güzel olur aslında
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.