Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır ya fifa 11 den rooney nin resmi çıkmıştı onla ilgili karşılaştırma yapılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

ya ben şimdi world cup alayım mı yoksa bu oyunu bekliyim kararsız kaldım bi fikir verin arkadaşlar

FıFA 11 ' in çıkmasına 5 ay var bence fifa 10 ile idare et..Bendede WC 2010 yok .Bence 4 -5 ay sabret ..1 ay sonra keşke almasaydım dersin..1 ay sonra Dünya kupası bitince sıkılırsın benden söylemesi ...

doğru diyosun 1 ay sonra dünya kupası bitecek o zaman da bu oyunu oynamanın pek bi zevki kalmaz benim için
    neyse fifa 11'i beklemeye başladık o zaman şimdiden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

ya ben şimdi world cup alayım mı yoksa bu oyunu bekliyim kararsız kaldım bi fikir verin arkadaşlar

FıFA 11 ' in çıkmasına 5 ay var bence fifa 10 ile idare et..Bendede WC 2010 yok .Bence 4 -5 ay sabret ..1 ay sonra keşke almasaydım dersin..1 ay sonra Dünya kupası bitince sıkılırsın benden söylemesi ...

doğru diyosun 1 ay sonra dünya kupası bitecek o zaman da bu oyunu oynamanın pek bi zevki kalmaz benim için
    neyse fifa 11'i beklemeye başladık o zaman şimdiden

Psn adresini söylede fifa 10 oynuyalım bi ara istersen

•  FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

• hmm bacaklar çok güzel durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

• quote:

* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.

Iste bu süper bence
  • Aahaha PES çiler diğer başlıkta neler diyor görseniz. Tam mesaj yazıyorum sonra vaz geçip siliyorum banlanmıyım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Aahaha PES çiler diğer başlıkta neler diyor görseniz. Tam mesaj yazıyorum sonra vaz geçip siliyorum banlanmıyım diye.

aynen aynen ilk traileri gorduler basladilar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 16 Haziran 2010; 14:15:57 >
  • Kudurdular yine pelikan gibi koşan adamları görünce.
  • Hiç yakıştıramadım size böyle konuşmaları.Kişisel zevkleri bu denli aşağılamak-alay etmek bence yersiz. O başlıktaki muabbetler sizi güldürdüyse , güldüğüzle kalmanız daha iyi değilmi veya daha seviyeli bir şeyler yazmak.
  • quote:

Kudurdular yine pelikan gibi koşan adamları görünce.

• Bütün platformlara aynı çıkacağı söylentisi vardı ea tarafından, kesinlik kazandımı bu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Bütün platformlara aynı çıkacağı söylentisi vardı ea tarafından, kesinlik kazandımı bu???

Hayır aynı çıkamayacak. David Rutter röportajının sonlarında Fifa 10 ve PC den bahsediyordu muhabir. David Rutter'da aynı olacak demedi. Ayrıca şöyle bir şey dedi. PC içinde oyun eminim güzel olacaktır tarzında bir şeyler dedi.

Yayınlanan SS lere bak. Gece ss leri PC den Gündüz ss leri konsoldan. Çok belli.

@ekostros

Hocam dalga geçmiyoruz ama sanki PES bir ilki başarmış, Fifa'da estetik yoktu filan gibisinden konuşuyorlar. Süreklide inceden Fifa'ya laf gidiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hiç yakıştıramadım size böyle konuşmaları.Kişisel zevkleri bu denli aşağılamak-alay etmek bence yersiz. O başlıktaki muabbetler sizi güldürdüyse , güldüğüzle kalmanız daha iyi değilmi veya daha seviyeli bir şeyler yazmak.

Bırak Ekrem seviyesizliğin dibine vurmuşlar...
    Ergen gençlerimiz bu sıcak havalarda kaynayan kanlarını kontrol edemiyorlar.
  • Öyle demeyin bence bayağı gelişmiş Pes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Hiç yakıştıramadım size böyle konuşmaları.Kişisel zevkleri bu denli aşağılamak-alay etmek bence yersiz. O başlıktaki muabbetler sizi güldürdüyse , güldüğüzle kalmanız daha iyi değilmi veya daha seviyeli bir şeyler yazmak.

genç delikanlı en ufak 1 mesajda ordan burdan fırlayan sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 16 Haziran 2010; 14:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Öyle demeyin bence bayağı gelişmiş Pes.

aynen ayrica beyeniyorlar umutlaniyorlar haliyle bende ilk defa ümitlendim pesden öyle dalga gecer gibi yorumlara gerek yok isteyen istedigini secsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

genç delikanlı en ufak 1 mesajda ordan burdan fırlayan sensin.

Şu konuya ya 2 ya da 3. girişimdir. Hiç bir zaman Fifa ve sevenleri hakkında aşağalayıcı yorumlar yapmadım, yapmam da.

• Açıkcası Gny seni tebrik ediyorum. Gerçekten hiç fanboyluk yapmadın. Ciddi olarak söylüyorum. Tamam Pes 2011 de harika olmuş videosunu hepimiz izledik ama başlıkta öyle yorumlar var ki insanı deli ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.