Şimdi Ara

Fifa 11 mi? Gt5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • driving force gt falan yoksa fifa al, joystick le pek zevkli değil.
  • bemnce gt5 al beğenmezsen takaslar fifa alırsın her koşulda ama fifa alıp beğenmezsen gt5 ile takas zor yaparsın üstüne para vermek zorunda kalırsın
  • Gran Turismo'nun önceki serilerini oynamadıysan bazı bölümleri seni sıkabilir, FIFA'yı zaten bilmeyen yok kesin oynamışsındır. Bildiğin bir oyunu alman daha yarırına olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

driving force gt falan yoksa fifa al, joystick le pek zevkli değil.

ahanda doğru cevap bu.buna göre hareket et cartman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

2side var 2sinide al derim

hacı para olsa konuyu acmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Gran Turismo'nun önceki serilerini oynamadıysan bazı bölümleri seni sıkabilir, FIFA'yı zaten bilmeyen yok kesin oynamışsındır. Bildiğin bir oyunu alman daha yarırına olacaktır.

evet dedigin gibi fifa almayı düşünüyorum.
  • fifa 11 kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 27 Ocak 2011; 15:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Driving Force GT yoksa Fifa 11 al.

bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.

Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.

ben aldığım zevke bakıyorum hocam, kimin ne süre yaptığına değil. beceremezsin alma demiyorum, direksiyon olmadığı için alacağı zevk azalır diyorum. abimde de var GT 5, bende de. o alışmış kolda oynamaya direksiyonu olmadığı için. bana geldi eline DFGT'yi aldı. şöyle 1-2 saat oynadı. şimdi 2. el direksiyon arıyor kendine

• Double porsiyon bol tereyağlı iskender.
  • at mı kedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

at mı kedi mi?

alakası yok
  • FIFA 11
  • PES al
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

PES al

al işte bu yorumu bekliyordm zaten

Hadi round 1 başlayın tartışmaya
  • quote:

PES al

pes almayı düşünmüyorum. zaten pc de var ama tek kişilik oynamak icin güzel bir futbol oyunu degil o yüzden ps3e almaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

quote:

PES al

pes almayı düşünmüyorum. zaten pc de var ama tek kişilik oynamak icin güzel bir futbol oyunu degil o yüzden ps3e almaya gerek yok.

tamam pc'deki pes'i sil fifa yükle sonra ps3'e pes al. göz göre göre bir arkadaşı daha kaybetmeye tahammülüm yok
    oyunu da tek oynama zaten online takıl,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 27 Ocak 2011; 18:56:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

quote:

PES al

tamam pc'deki pes'i sil fifa yükle sonra ps3'e pes al. göz göre göre bir arkadaşı daha kaybetmeye tahammülüm yok
    oyunu da tek oynama zaten online takıl,

online oyun olarak fifa daha iyi değil mi? bence pesten fifaya gec

• Bende FIFA 10 var FIFA 11 almayı hiç düşünmedim . Aralarında grafiksel gelişme yok .. Sadece yeni oyun modları,online ı daha iyileştirilmiş,gerçekçi pas sistemi ve kalecilik modu var ..

Eğer online veya tek başına oynuyacaksan FIFA 11 . Kardeşinle,kuzeninle,arkadaşınla oynayacaksan da FIFA 10 almanı tavsiye ederim

FIFA 10 + GT5 kombinasyonu yap ..
  • neden fifa 10 ? transferler falan eski bence gereksiz fifa 10 almak menejer mod oynarken fenerbahçede niang stoch falan olmayacak :S çok içler acısı bir durum bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife1905

Bende FIFA 10 var FIFA 11 almayı hiç düşünmedim . Aralarında grafiksel gelişme yok .. Sadece yeni oyun modları,online ı daha iyileştirilmiş,gerçekçi pas sistemi ve kalecilik modu var ..

Eğer online veya tek başına oynuyacaksan FIFA 11 . Kardeşinle,kuzeninle,arkadaşınla oynayacaksan da FIFA 10 almanı tavsiye ederim

FIFA 10 + GT5 kombinasyonu yap ..

online ve tek basıma oynayacagım bu yüzden fifa 11 almayı planlıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.