ne forum ama herkonuya illaki yazılır boyle alakısız konuda bile onlarca cevap
soyle konuda ben mı acsam maksat konu olsun nasıl olsa MODERETÖRLER derin uykuda
mesela Cryisis 2 mi ModNation™ Racers mı ?
alakasız konu dediğin 2 tane oyunun karşılaştırılması belki ya yarış ya futbol oyunu alacak ve fifa 11 çıkalı çok oldu diye tereddüt ediyor?Bunu sen nasıl bilebilirsin?
2.si Cryisis değil Crysis (istersende böyle konu açabilirsin kimse sana açma demiyor)
MODERATÖRLER derin uykuda diyorsun , bir karşılaştırma konusu açılması yasak diye bir kural mı var forumda senin tabirinle 'UYUYAN MODERATÖRLER' konuyu kitleyecek?
Lütfen saçma saçma konuşmayalım çocuk ne güzel sormuş ufakta muhabbet oluyor daha ne olsun?
eyvallah arkadasım. iste böyle bos konusanlar var. yani sonucta oyun alacagım ve bunu foruma soruyorum ona noluyo ki? konuyu begenmediysen yorum atmazsın bu kadar basit
Hayatımda oynadığım en iyi futbol oyunu fif11 ve kesinlikle fifa 11 diyorum
Öncelikle GT5i kötüleyen arkadaşlara bir sözüm var oyunun neyini beğenmediniz.. Nfs serilerindeki gibi nos takıp 450 km/h yapıp vurunca hasar almamasımı kötü..
Gelelim senin soruna arkadaşım yan yana koyduğun iki oyunda farklı tarzda oyunlar.. Birisi futbol birisi yarış hangisini daha çok seviyorsan onu al derim.. GT5 gerçekten yarış oyunlarının en iyisi ve en kalitelisi bunu uzun süre oynayınca anlayacaksın.. Ses - Grafik herşey gerçekten çok güzel yapılmış ve çok emek harcanmış.. NFS serilerini topla bir GT5 etmez...
Gelelim fifaya gerçekten PS serilerinde bugüne kadar hep pes oynanırdı halada öyle ama gerçekten pes fifa 2011'den sonra çok komik geliyor. Oynamayan bilemez diyebilirim grafik-ses-kalite mükemmel pes 2011 ile kıyaslanamaz bence..
sanane arkadaşım bunu sen yargılayamazsın . bi oyunu beğenirken sanamı danışmamız lazım anlamıyorum : . :
Arkadaşım kimsenin kimseyi yargıladığı yok oyunun neyini beğenmediniz adama yorum yapıyorsunuz alma diye beğenmediğiniz yönlerini açıklayınki adamda ona göre almasın. ''GT5 ÇOK KÖTÜ ALMA'' böyle cevap veriyorsan nesinin kötü olduğunu açıkla değilmi adam senin oyunu beğenmediğin yönünü beğenebilir zaten karşılaştırılan oyunlar farklı türde fifa 11 kendi türünde güzel gt5 kendi türünde güzel değilmi
gt5 çok ciddi bir oyun. oynarken eğlenemedim , zevk almadım . simulasyon oyunları beni boğuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarlamaca
quote:
Orijinalden alıntı: JuMMpeR
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarlamaca
quote:
Orijinalden alıntı: JuMMpeR
Öncelikle GT5i kötüleyen arkadaşlara bir sözüm var oyunun neyini beğenmediniz.. Nfs serilerindeki gibi nos takıp 450 km/h yapıp vurunca hasar almamasımı kötü..
Gelelim senin soruna arkadaşım yan yana koyduğun iki oyunda farklı tarzda oyunlar.. Birisi futbol birisi yarış hangisini daha çok seviyorsan onu al derim.. GT5 gerçekten yarış oyunlarının en iyisi ve en kalitelisi bunu uzun süre oynayınca anlayacaksın.. Ses - Grafik herşey gerçekten çok güzel yapılmış ve çok emek harcanmış.. NFS serilerini topla bir GT5 etmez...
Gelelim fifaya gerçekten PS serilerinde bugüne kadar hep pes oynanırdı halada öyle ama gerçekten pes fifa 2011'den sonra çok komik geliyor. Oynamayan bilemez diyebilirim grafik-ses-kalite mükemmel pes 2011 ile kıyaslanamaz bence..
sanane arkadaşım bunu sen yargılayamazsın . bi oyunu beğenirken sanamı danışmamız lazım anlamıyorum : . :
Arkadaşım kimsenin kimseyi yargıladığı yok oyunun neyini beğenmediniz adama yorum yapıyorsunuz alma diye beğenmediğiniz yönlerini açıklayınki adamda ona göre almasın. ''GT5 ÇOK KÖTÜ ALMA'' böyle cevap veriyorsan nesinin kötü olduğunu açıkla değilmi adam senin oyunu beğenmediğin yönünü beğenebilir zaten karşılaştırılan oyunlar farklı türde fifa 11 kendi türünde güzel gt5 kendi türünde güzel değilmi
gt5 çok ciddi bir oyun. oynarken eğlenemedim , zevk almadım . simulasyon oyunları beni boğuyor
en güzel açıklamayı yapmışsın arkadaşım gt5 i oynamak istemeyenler için en güzel açıklama oyunuda karalamadan yapılmış bir açıklama teşekkürler budur işte
fifa 11 kesinlikle
elma elmadır armutta armuttur elma seven yerine armutu yiyemez armut seven yerine elmayı yiyemez ama meyve seven her ikisinide yer daha ne anlatayım bu insanlara
5 Şubat 2011; 12:12:01 Bugün; 11:29:57 bu nedir lo çoktan almıştır oyunu bitirmiştir arkadaş ama derdim gran turismo al
O parayla jb al ps3 kırdır, sonra ne istersen onu kur. Neyi tartışıyorsunuz beyler...
quote:
Orijinalden alıntı: Aybala5
O parayla jb al ps3 kırdır, sonra ne istersen onu kur. Neyi tartışıyorsunuz beyler...
kırılan makine ile online olarak oynanmıyor diye biliyorum. o zamanda hiç bir zevki kalmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme