Şimdi Ara

Fifa 11 mi? Gt5 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

PES al

pes almayı düşünmüyorum. zaten pc de var ama tek kişilik oynamak icin güzel bir futbol oyunu degil o yüzden ps3e almaya gerek yok.

tamam pc'deki pes'i sil fifa yükle sonra ps3'e pes al. göz göre göre bir arkadaşı daha kaybetmeye tahammülüm yok
    oyunu da tek oynama zaten online takıl,

yahu hocam ps3'teki fifayla pc'deki fifa bir mi

• bence sorunun cevabı sende bu iki oyunda kendi alanlarinda cok güzel oyunlar.Futbola ilgin varsa fifa yada pes ( bunlari pc'de oynama şansın var ) eger arabalara ilgin varsada gt5 alicaksin ( sadece ps3'de var) iyi düşün ama pes fifa pc'de oynarsin gt5 sadece ps3'de oynarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilisl1

bence sorunun cevabı sende bu iki oyunda kendi alanlarinda cok güzel oyunlar.Futbola ilgin varsa fifa yada pes ( bunlari pc'de oynama şansın var ) eger arabalara ilgin varsada gt5 alicaksin ( sadece ps3'de var) iyi düşün ama pes fifa pc'de oynarsin gt5 sadece ps3'de oynarsin.

ben zaten yukarıda da demiştim. futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok güzel oyun diyorlar.simdilik 1 oyunluk param var oyüzden birini alacagım. o da büyük ihtimalle fifa olacak. ama param olunca gt5 i de alacagım
  • gt5i sony shopta oynadım. iyiki oynamışım yoksa satın alıcaktım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

gt5i sony shopta oynadım. iyiki oynamışım yoksa satın alıcaktım .

benimde gt5 oynama sansım olsam keske. ozaman kesin kararımı veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Driving Force GT yoksa Fifa 11 al.

bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.

Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.

amaç eğlenmek değil mi zaten oynarken hocam

Bu arada konuyu açan arkadaş bu nasıl soru yav birbirinden apayrı 2 oyunu soruyorsun.Ben futbolda pes sevdiğim için gt5 derim fifa seven adam fifa der,futbol oyunu sevmeyen adam yine gt der

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Driving Force GT yoksa Fifa 11 al.

bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.

Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.

amaç eğlenmek değil mi zaten oynarken hocam

Bu arada konuyu açan arkadaş bu nasıl soru yav birbirinden apayrı 2 oyunu soruyorsun.Ben futbolda pes sevdiğim için gt5 derim fifa seven adam fifa der,futbol oyunu sevmeyen adam yine gt der

•  Fifa 11 mi? Gt5 mi?
  • quote:

quote:

alma abi ya vallaha güzel değil .
  • ok arkadaş kararını vermiş artık napalım geçmiş olsun
  • bir kere futbolu çok seviyorsan tabiki futbol oyunu derim

bande futbolu çok seviyordum ama bizdeki futbolun bu kadar eksajere edilmesinden dolayı futboldan soğumuş bulunmaktayım
    motor sporları bilhassa yarış sporları çok hoşuma gittiğinden gt5 çıktığından beri gt5 den başka bir cd konsoluma koymadım

yalnız gt5 biraz daha masraflı oyun sırf cd yi almakla bitmiyor
    adama g27 direksiyonda aldırıyor standda kurduruyor
    imkanın varsa değer birazda seviyorsan çok değer güzel vakitler geçirirsin
  • quote:

quote:

quote:

Kedi-ciğer ilişkisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylife1905

quote:

quote:

quote:

Kedi-ciğer ilişkisi ?

• Benim kadaqt futbol seven olmasın gt5 alalı diger oyunkarı poşetinde duruyo posetli duran oyunlarım 1 nfs hp 2 ac brot. 3 lbp2 4 dead space 2 5 mass effct 2 bide kenarda pes11 ile castlaveniada pas tutmaya basladı başlarda sıkıcı gibi ama oynadıkca uyku muyku bırakmıyo yemin ederim oyun cıktıktan sonra 1 hafta yıllık izin kullandım birde devamlı sezonluk yarışlar ve hergün farklı videolar indirebiliyorsun gt5 i bitirmek gibi bişi mümkün degil hic bir oyunda görmedigim online desdek var psn arkadas listemin yüzde doksanı gt5 manyagi olmuş bunları degerlendir istersen her sene cıkan oyunla 5 senede cıkan oyunu tartma bile ben şahsen araba yarışı bile sevmezdim sonuc sabah sekiz iş akşam altı iş akşam altı gece 2 gt5 gece 2 sabah 8 uyku döngüsüne döndü hayatım herkeze iyi forumlar :-)
  • quote:

quote:

bence sorunun cevabı sende bu iki oyunda kendi alanlarinda cok güzel oyunlar.Futbola ilgin varsa fifa yada pes ( bunlari pc'de oynama şansın var ) eger arabalara ilgin varsada gt5 alicaksin ( sadece ps3'de var) iyi düşün ama pes fifa pc'de oynarsin gt5 sadece ps3'de oynarsin.

ben zaten yukarıda da demiştim. futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok güzel oyun diyorlar.simdilik 1 oyunluk param var oyüzden birini alacagım. o da büyük ihtimalle fifa olacak. ama param olunca gt5 i de alacagım

o zaman hayırlı olsun mantıklı birşey yaptin :) Fifa ile arkadaşlarin ile iyi zaman gecirirsin

• bence fifa 11
  • quote:

quote:

quote:

o zaman hayırlı olsun mantıklı birşey yaptin :) Fifa ile arkadaşlarin ile iyi zaman gecirirsin

sagolasın

• quote:

quote:

quote:

yok zaten almayı planlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylife1905

quote:

quote:

quote:

Kedi-ciğer ilişkisi ?

ps3e özel çoğu oyunu satın aldım , oynadım , beğendim. ne yapıyım sevmedim gt5i ne var bunda ?

• her ikisinide oynuyorum ikiside çok zevkli ama şuan önemli olan senin zevkin evinde logitech gt5 driving force gt direksiyonu varsa kaçırma derim gerçi ben joystickle oynuom ama her yinede zevkli oluyor nfs serilerinde olduğu gibi viraz almak zor bide alıcaksan gt5'i dikkat et 2 çeşidi var gt5 prologue ve gt5 senin alman gereken gt5 her açıdan daha iyi zaten kolay anlarsın hangisinin hangi oyun olduğunu prologue'ın kutusu gridir gt5'in siyah ve kırmızı ve mavi renkli 2 tane mercedes araba var fifadada ultimate team virtual pro online head to head match sayamıom yani =-D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.