Şimdi Ara

Fifa 11 mi? Gt5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir oyunluk param var. fifa 11 mi alsam yoksa gt5 mi?

• FİFA 11 KESİNLİKLE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

FİFA 11 KESİNLİKLE...
    Bunu biz nerden bilelim sonuçta zevk senin zevkin hangi türe daha yatkınsan onu alıp oynamalısın kaldıki sen elmayla armutu tercihe koymuşsun biz nerden bilelim elmayımı daha çok seviyosun yoksa armutumu, sonuçta her ikiside kendisini kanıtlamış oyunlar ama burda karar verecek olan sensin biz değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

FİFA 11 KESİNLİKLE...
    Bencede FİFA 11 al gt5 bi yerden sonra adamı sıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Hawk

Bencede FİFA 11 al gt5 bi yerden sonra adamı sıkıyo.

Alıntıları Göster
    Valkyria Chronicle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Bunu biz nerden bilelim sonuçta zevk senin zevkin hangi türe daha yatkınsan onu alıp oynamalısın kaldıki sen elmayla armutu tercihe koymuşsun biz nerden bilelim elmayımı daha çok seviyosun yoksa armutumu, sonuçta her ikiside kendisini kanıtlamış oyunlar ama burda karar verecek olan sensin biz değiliz

Alıntıları Göster
    tabikide ben sececegim ama sadece forumun fikirlerini almak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cartman.

Alıntıları Göster
    RED DEAD REDEMTİON Sonra Fifa 10 al...Yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Öyle tabikide fifa ile pes arasında kalırsın sorarsın gt5 ile nfs arasında kalırsın sorarsın gow ile batman arasında kalırsın sorarsın hepsi aynı tarz oyunlardır ve biri birinden daha iyi olabilir(tabiki kişiye göre değişir)ama sen bi kefeye fifa bi kefeye gt5 koymuşsun hangisini alayım diye soruyorsun

• quote:

Öyle tabikide fifa ile pes arasında kalırsın sorarsın gt5 ile nfs arasında kalırsın sorarsın gow ile batman arasında kalırsın sorarsın hepsi aynı tarz oyunlardır ve biri birinden daha iyi olabilir(tabiki kişiye göre değişir)ama sen bi kefeye fifa bi kefeye gt5 koymuşsun hangisini alayım diye soruyorsun

Alıntıları Göster
    Dostum futbolu her erkek gibi seviyosundur eminim..o zaman fifa 11 kesin al..Gt 5 yarış yarış nereye kadar dünyayı sn mi kurtarcan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

RED DEAD REDEMTİON Sonra Fifa 10 al...Yeter

Alıntıları Göster
    arakadasım sımdı eger arabalar ılgın futboldan daha on plandaysa gt5 i al sıkılma olayına da katılmıyorum oyunu bıtırmek zaten baslı basına zor bı olay hep yenılıkler var oyunda modıfıyeler cesıt arabalar arkadaslarınla multıplayer yarıslar ne ıstersen
    futbol dersen kesınlıle de fıfa derım uzerıne oyun tanımam sadece bır arkadasımla multıplayer mac yapıyorum ıkı mac bana yetıyo bu oyunda da sınır yok hayal gucune baglı bır oyun hareketler serbest adam senın elınde ıcerık cok ıı managerlık yapabılırsın oyuncu olabılırsın hem oyuncu hem manager olabılırsın
    yanı anlıcan farklı kategorıde ıkı oyun senın ıstegın ılgın hangı tarafsa onu al kımseyı dınleme bence :))

• quote:

ben futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok iyi diyorlor oyüzden bir secim yapamadım,foruma sordum. niye bu kadar sinirlendin ki
  • quote:

quote:

ben futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok iyi diyorlor oyüzden bir secim yapamadım,foruma sordum. niye bu kadar sinirlendin ki

Alıntıları Göster
    Tabiki gran turismo 5, gran turismo 5 için ps3, forza için xbox 360 alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aBra_CadaBraa

arakadasım sımdı eger arabalar ılgın futboldan daha on plandaysa gt5 i al sıkılma olayına da katılmıyorum oyunu bıtırmek zaten baslı basına zor bı olay hep yenılıkler var oyunda modıfıyeler cesıt arabalar arkadaslarınla multıplayer yarıslar ne ıstersen
    futbol dersen kesınlıle de fıfa derım uzerıne oyun tanımam sadece bır arkadasımla multıplayer mac yapıyorum ıkı mac bana yetıyo bu oyunda da sınır yok hayal gucune baglı bır oyun hareketler serbest adam senın elınde ıcerık cok ıı managerlık yapabılırsın oyuncu olabılırsın hem oyuncu hem manager olabılırsın
    yanı anlıcan farklı kategorıde ıkı oyun senın ıstegın ılgın hangı tarafsa onu al kımseyı dınleme bence :))

Alıntıları Göster
    çok basit tabiki gt5.fifa 11 sıkıntılı bir oyun benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Tabiki gran turismo 5, gran turismo 5 için ps3, forza için xbox 360 alınır.

Alıntıları Göster
    FIFA al FIFA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

FIFA al FIFA.

Alıntıları Göster
    Driving Force GT yoksa Fifa 11 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Alıntıları Göster
    hala almadin mi FIFA yi durdugun kabahat
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gt5 bir yerden sonra sıkıo cidden ama arkların varsa al oyna beraber yarışın dicemde yarış yarış nereye kadar :D

hem zaten insanlar kopyalama yönetemiyle herkesde Gran turismo var :D
  • quote:

bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.

Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

hala almadin mi FIFA yi durdugun kabahat

Alıntıları Göster
    2side var 2sinide al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.

Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.

Tamam işte oyunun amacı ne?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.