bir oyunluk param var. fifa 11 mi alsam yoksa gt5 mi?
FİFA 11 KESİNLİKLE...
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI
FİFA 11 KESİNLİKLE...
Bunu biz nerden bilelim sonuçta zevk senin zevkin hangi türe daha yatkınsan onu alıp oynamalısın kaldıki sen elmayla armutu tercihe koymuşsun biz nerden bilelim elmayımı daha çok seviyosun yoksa armutumu, sonuçta her ikiside kendisini kanıtlamış oyunlar ama burda karar verecek olan sensin biz değiliz
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI
FİFA 11 KESİNLİKLE...
Bencede FİFA 11 al gt5 bi yerden sonra adamı sıkıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Golden Hawk
Bencede FİFA 11 al gt5 bi yerden sonra adamı sıkıyo.
Alıntıları Göster
Valkyria Chronicle.
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
Bunu biz nerden bilelim sonuçta zevk senin zevkin hangi türe daha yatkınsan onu alıp oynamalısın kaldıki sen elmayla armutu tercihe koymuşsun biz nerden bilelim elmayımı daha çok seviyosun yoksa armutumu, sonuçta her ikiside kendisini kanıtlamış oyunlar ama burda karar verecek olan sensin biz değiliz
Alıntıları Göster
tabikide ben sececegim ama sadece forumun fikirlerini almak istedim
quote:
Orijinalden alıntı: Cartman.
Alıntıları Göster
Öyle tabikide fifa ile pes arasında kalırsın sorarsın gt5 ile nfs arasında kalırsın sorarsın gow ile batman arasında kalırsın sorarsın hepsi aynı tarz oyunlardır ve biri birinden daha iyi olabilir(tabiki kişiye göre değişir)ama sen bi kefeye fifa bi kefeye gt5 koymuşsun hangisini alayım diye soruyorsun
quote:
Öyle tabikide fifa ile pes arasında kalırsın sorarsın gt5 ile nfs arasında kalırsın sorarsın gow ile batman arasında kalırsın sorarsın hepsi aynı tarz oyunlardır ve biri birinden daha iyi olabilir(tabiki kişiye göre değişir)ama sen bi kefeye fifa bi kefeye gt5 koymuşsun hangisini alayım diye soruyorsun
Alıntıları Göster
Dostum futbolu her erkek gibi seviyosundur eminim..o zaman fifa 11 kesin al..Gt 5 yarış yarış nereye kadar dünyayı sn mi kurtarcan
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
RED DEAD REDEMTİON Sonra Fifa 10 al...Yeter
Alıntıları Göster
arakadasım sımdı eger arabalar ılgın futboldan daha on plandaysa gt5 i al sıkılma olayına da katılmıyorum oyunu bıtırmek zaten baslı basına zor bı olay hep yenılıkler var oyunda modıfıyeler cesıt arabalar arkadaslarınla multıplayer yarıslar ne ıstersen futbol dersen kesınlıle de fıfa derım uzerıne oyun tanımam sadece bır arkadasımla multıplayer mac yapıyorum ıkı mac bana yetıyo bu oyunda da sınır yok hayal gucune baglı bır oyun hareketler serbest adam senın elınde ıcerık cok ıı managerlık yapabılırsın oyuncu olabılırsın hem oyuncu hem manager olabılırsın yanı anlıcan farklı kategorıde ıkı oyun senın ıstegın ılgın hangı tarafsa onu al kımseyı dınleme bence :))
quote:
ben futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok iyi diyorlor oyüzden bir secim yapamadım,foruma sordum. niye bu kadar sinirlendin ki
quote:
Orijinalden alıntı: Cartman.
quote:
ben futbol oyunlarını daha cok seviyorum ama gt5 icin cok iyi diyorlor oyüzden bir secim yapamadım,foruma sordum. niye bu kadar sinirlendin ki
Alıntıları Göster
Tabiki gran turismo 5, gran turismo 5 için ps3, forza için xbox 360 alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: aBra_CadaBraa
arakadasım sımdı eger arabalar ılgın futboldan daha on plandaysa gt5 i al sıkılma olayına da katılmıyorum oyunu bıtırmek zaten baslı basına zor bı olay hep yenılıkler var oyunda modıfıyeler cesıt arabalar arkadaslarınla multıplayer yarıslar ne ıstersen futbol dersen kesınlıle de fıfa derım uzerıne oyun tanımam sadece bır arkadasımla multıplayer mac yapıyorum ıkı mac bana yetıyo bu oyunda da sınır yok hayal gucune baglı bır oyun hareketler serbest adam senın elınde ıcerık cok ıı managerlık yapabılırsın oyuncu olabılırsın hem oyuncu hem manager olabılırsın yanı anlıcan farklı kategorıde ıkı oyun senın ıstegın ılgın hangı tarafsa onu al kımseyı dınleme bence :))
Alıntıları Göster
çok basit tabiki gt5.fifa 11 sıkıntılı bir oyun benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
Tabiki gran turismo 5, gran turismo 5 için ps3, forza için xbox 360 alınır.
Alıntıları Göster
FIFA al FIFA.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
FIFA al FIFA.
Alıntıları Göster
Driving Force GT yoksa Fifa 11 al.
quote:
Orijinalden alıntı: Anarkos
Alıntıları Göster
hala almadin mi FIFA yi durdugun kabahat
quote:
Alıntıları Göster
Gt5 bir yerden sonra sıkıo cidden ama arkların varsa al oyna beraber yarışın dicemde yarış yarış nereye kadar :D
hem zaten insanlar kopyalama yönetemiyle herkesde Gran turismo var :D
quote:
bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.
Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
hala almadin mi FIFA yi durdugun kabahat
Alıntıları Göster
2side var 2sinide al derim
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
bu konuda sabaha kadar tartışırım valla, ne adamlar var kolla harikalar yaratan.
Direksiyon sana sadece daha fazla hassaslık ve eğlence verir, yapan adam kollada yapar.