Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konsoldaki oyun gelsin bu konuya çıplak yorum atarım
    Allah bana çıplak yorum atmayı nasip etsin.Amin
  • NG olursa benim E2180 işlemci kaldırır mı acaba
    Diğerleri sorun değil de kasar gibime geliyor işlemci yüzünden.
  • Beyley eğer çıkarsa , inş çıkar vs. böyle yorumlar yazmayın..Çünkü EA açıkladı konsol ile aynı şekilde çıkıcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

NG olursa benim E2180 işlemci kaldırır mı acaba

sanırım kaldırır dostum merak etme. uzun süredir optimizasyonuna uğraştılar oyunun. hatta biraz oc yaparsan full ayarda bile açabilirsin. yine de kesin bir şey söylemek doğru olmaz, yakında sistem gereksinimleri de açıklanır o zaman bakarsın..

edit: şimdi ne buldum.. hemde önerilen sistem gereksinimleri yani yüksek ayarda oynamak için

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1231493-system-requirements-hot-official-news-easports-partner.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 14 Temmuz 2010; 18:05:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

sanırım kaldırır dostum merak etme. uzun süredir optimizasyonuna uğraştılar oyunun. hatta biraz oc yaparsan full ayarda bile açabilirsin. yine de kesin bir şey söylemek doğru olmaz, yakında sistem gereksinimleri de açıklanır o zaman bakarsın..

edit: şimdi ne buldum.. hemde önerilen sistem gereksinimleri yani yüksek ayarda oynamak için

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1231493-system-requirements-hot-official-news-easports-partner.html

Hocam kesin mi bu süper ya o zaman çok yüksek olmasından korkuyordum bu minumum olmasın

• quote:

quote:

ohoo harıka ucar ucar

• ya optimizasyonu deli yaptılar, ya da bunlar full ayarlar için değilde daha orta-yüksek seviye karma gibi. çok düşük ya şaka gibi
  • Eğer böyle önerilen sistem gereksinimleri oyunu her pc high açar
  • Dikkat dikkat Shader 3.0 sıfır ve 8800 gt iisteniyor, yani NG kesinlikle konsol kalitesinde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Dikkat dikkat Shader 3.0 sıfır ve 8800 gt iisteniyor, yani NG kesinlikle konsol kalitesinde olacak

dostum o kadar resmi duyuru oldu ama sen sistem gereksiniminden çıkarttın ng olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Dikkat dikkat Shader 3.0 sıfır ve 8800 gt iisteniyor, yani NG kesinlikle konsol kalitesinde olacak

ah ulan bi video gelsene izlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 14 Temmuz 2010; 22:44:21 >
  • shader ve nvidia yüzünden minimum oynuyucaz artık
  • Yeni SS,video vardır diye girdim konuya ama hala bi numara yok konuda
  • konsollardaki fifa 10 u port edeceklermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Temmuz 2010; 12:21:07 >

• quote:

quote:

İşlemci 2.4 Ghz diyo ya, şaka gibi.
    Oyun Gelsin hele o/C yaparım en yükseğinden.

• Ordaki sistemle benim sistem arasında pek fark yok benimki biraz daha iyi. Bundan şunu çıkardım işlemci ve ekran kartını yenileme zamanı geldi.
  • @DMC
    ne fifa 10'u Allah aşkına ne saçmalıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 15 Temmuz 2010; 11:22:42 >
  • Ahah sistem gereksinimlerine bak büdücük şeyler istiyor resmi değildir bence o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

FIFA 10 xbox ps3 Portu olacakmis FIFA 11

kaynak ver DMC yine saçmalıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.