Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Eğer gerçekten fifa 10 portu olursa EA yine yaptı şerefsizliğini...

yok aslında fifa 10 bile olsa mükemmel bişey,şuan tüm dünyanın haldır haldır oynadığı oyun sonuçta

Şöyle bişey de var.Onlar konsola para verdiyse biz de pc'lerimize para verdik.
    Bence eşit olmalı.Pc versiyonu konsol versiyonuna göre kötü olursa kesinlikle orjinal almam.

Bu EA'nın pc için şon şansı yıllardır kazıkladılar bizi.EA bu seferde yamuk yaparsa etmeyeceğim küfür kalmayacak .
    Konsoldaki satışları baltalanırmış yemişim satışını.Microsoftla anlaşma yaptık satılan xboxlardan payımız var demiyolar kıvırıyorlar i.neler...
    Pes pc'ye konsolla aynı çıkarıyor.Satışları da gayet iyi.Bu bahane değil...EA kadar dönek,çıkarcı,i.ne bir firma yok piyasada.

tüm pc kullanıcılarının ahını alıyorlar çıkar yakında bunu acısı ea dan

• Güzel olacak güzel. Dert etmeyin siz
  • nankorluk boyle bısey ıste
  • gelince göreceğiz artık. polemiğe gerek yok
  • lan beyler sakin olun anaa

resmi bilgi yok henüz.. adamlar pc'ye konsoldaki fifa10'u yapıyorlar diye yaygara çıkarıyorlar şuna bak.. bi kere fifa11 pc'nin yapımı fifa10'dan önce başladı yani fifa09 bile olabilir(şimdi iyice dellenirsiniz).. oyun resmi açıklamalara göre gameplay ve grafik olarak aynı olacak.. aradaki farklar custom audio gibi veya ne bileyim creation centre gibi farklar olacak.. ya da gol sevinçlerinde kendimiz oyuncuyu kontrol edemeyeceğiz veya arena modu olmayacak.. ekstra özelliklerden bazıları olmayacak yani.. oynanış olarak aynı olacak diyorum ben.. en azından fifa10'un hatalarından arınmışı olacaktır. daha düne kadar fifa artık oyun çıkarmasın diyenler henüz haber ambargosu kalkmadan, fifa11 pc'ye fifa10 olarak gelecek denmeden dedikodulara bakarak yaygara koparıyorsunuz.. pes yıllardır aynı oyunla kazıklıyor milleti diyoruz ama bizimkiler buldukça bunuyor..

bekleyin gençler.. sonuçta geçen yılki oyundan tamamen farklı bir oyun alacaksınız.. resmi açıklamadada personality+ ve pro passing'in olmayacağı söylense bile demoyu oynayıp oyunu yargılama hakkına sahipsiniz.. veya en azından video düşünce yargılayın.. vay anasını şuna bak be.. tekrar current gen gelse bu kadar tepki toplamazdı oyun

• @wildlove demo ne zaman çıkıyor üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove
    vay anasını şuna bak be.. tekrar current gen gelse bu kadar tepki toplamazdı oyun

Harbiden öyle. Adamlar Nextgen Fifa bulmuşlar, beğenmiyorlar
  • quote:

@wildlove demo ne zaman çıkıyor üstad

eylülün ilk haftasına gelir dostum..
  • Bence de konsolla aynı kalitede gelmeyecek oyun. Mutlaka bir şeyi eksik yaparlar diyorum. EA sports'a güvenmiyorum pc konusunda.
  • next-gen grafik ve gameplay olacak daha ne istiyorsunuz..
  • Pc de konsol çözünürlüğü ile oynamayacağımıza göre 1920*1200p de açmak için 5970 falan gerekecek herhalde. Ya da aa af falan olmayacak. Daha önce diyorlardı "pc'nin gücü yetmez next gen için" diye. ne değişti bu kadar sürede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 16 Temmuz 2010; 1:32:44 >
  • tuh be pc ye personality+ ve pro passing ozellıgnın gelmeyecegı kesın mı yanı ama daha yenı oldugu ıcındır bu sene satıslar ıyı olursa kı olcaktır buyuk ıhtımal onumuzdekı sene pc yede getırırler bu ozellıklerı buyuk ıhtımal
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.

"Oyunun konsol versiyonu her zaman bir adım önde olacak. Yoksa konsollardaki satışlarımızı baltalamış oluruz. Ama konsol ve PC arasındaki fark ölümcül olmayacak."

alın en önemli yeri çevirdim.

Fifa 2010 versiyonu gelecekmiş PC için bu arada. 2011 sadece konsollara. Bu bile çok büyük bir olay PC için. Sevinin yani. Benim pek umrumda değil tabii fifa mifa.

pc ye fifa 2010 versiyonu gelecek demiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. altını çizdiğim yeri tekrar okuyun. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil.

Benim Fifa 10 versiyonu dediğim şeyin, yukarıda yazdığım ingilizce kaynakla (o altığını çizdiğin cümleyle) alakası yok arkadaşım. Ben daha önceden duyduğum şeyi söyledim orada. Yoksa ingilizcesinde ne yazdığını zaten çevirdim neden tekrar başka anlamlı bir şey çevireyim? Mantık kurun biraz lütfen, biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2010; 11:16:41 >

• Console'daki FIFA 10' un aynısını PC ye getirsinler, Console da da istedikleri kadar geliştirsinler..
  • ARKADAŞLAR BENCE MANTIKLI DÜŞÜNELİM..BİR KERE KONSOL VERSİYONU PCDEN HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLACAKTIR..SEBEPLERİ FELAN AÇIK ZATEN..KONSOLU SIRF FİFA İÇİN BİLE LAN İNSANLAR VARKEN ,KONSOLLLA PC VERSİYONU AYNI OLMAZ..PC YE ÇIKARTACAKLARI FİFA NIN PEK BİR GETİRİSİ YOK EA YA..AMA KONSOL İÇİN BİR TON PARA ALIYORLAR..AMA SİZE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM..PS3 TEKİ 2010 U PC YE GETİRİRLERSE BU BİLE BÜYÜK BİR OLAY..ÇÜNKÜ KONSOLDAKİ FİFA MUHTEŞEMDİ..BEN İNANIYORUMKİ NE KADAR KÖTÜ YAPARLARSA YAPSINLAR FİFA2010 DAN İYİ OLACAĞI KESİN..ÇÜNKÜ BU SENE PC VERSİYONU İÇİN 2010 DAKİ ÇALIŞAN SAYISINI 2 KATINA ÇIKARTMIŞLAR..BUNLARI DİKKATE ALALIM...ONU BUNU GEÇELİM..FİFA FOS ÇIKSA BİLE BİR PES GELİYORKİ AKILLARA ZARAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inan1981

ARKADAŞLAR BENCE MANTIKLI DÜŞÜNELİM..BİR KERE KONSOL VERSİYONU PCDEN HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLACAKTIR..SEBEPLERİ FELAN AÇIK ZATEN..KONSOLU SIRF FİFA İÇİN BİLE LAN İNSANLAR VARKEN ,KONSOLLLA PC VERSİYONU AYNI OLMAZ..PC YE ÇIKARTACAKLARI FİFA NIN PEK BİR GETİRİSİ YOK EA YA..AMA KONSOL İÇİN BİR TON PARA ALIYORLAR..AMA SİZE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM..PS3 TEKİ 2010 U PC YE GETİRİRLERSE BU BİLE BÜYÜK BİR OLAY..ÇÜNKÜ KONSOLDAKİ FİFA MUHTEŞEMDİ..BEN İNANIYORUMKİ NE KADAR KÖTÜ YAPARLARSA YAPSINLAR FİFA2010 DAN İYİ OLACAĞI KESİN..ÇÜNKÜ BU SENE PC VERSİYONU İÇİN 2010 DAKİ ÇALIŞAN SAYISINI 2 KATINA ÇIKARTMIŞLAR..BUNLARI DİKKATE ALALIM...ONU BUNU GEÇELİM..FİFA FOS ÇIKSA BİLE BİR PES GELİYORKİ AKILLARA ZARAR..

konsolun önde olmasının sebebi orjinal olması fakat Ps2 ve ps3 kırık zaten.sahte olan oyunlarıda çalıştırıyor.

Pc'ye çok önem vermezler fakat bilgisayarın iyiyse zaten nextgen yapsınlar yeter onu kaldırır.11 ' de de olacak zaten nextgen

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

Pc de konsol çözünürlüğü ile oynamayacağımıza göre 1920*1200p de açmak için 5970 falan gerekecek herhalde. Ya da aa af falan olmayacak. Daha önce diyorlardı "pc'nin gücü yetmez next gen için" diye. ne değişti bu kadar sürede?

bence o açıklama traş.altı üstü bi futbol oyunu sistem yetmezmiş.bu sözümü not alın 1680 - 1050 full detay 8800gt ve e2180 ile oynarım ben bunu isterse oyun 20gb olsun.demedi demeyin
  • Zamanında çevremdeki insanlara dediydim ben, bir sonraki FIFA konsollardaki gibi olacak, FIFA 2010 bunun göstergesi diye, konsollardaki FIFA'nın basit bir demosu bu diye dediydim. İşte geliyor, işlemcileri tazelemek gerek.
  • fifa 10 un gelmesi iyi olmaz bence PC ye. sonuçta 1 sene geriden gelen oyun bayatlamış olacak. NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN.
  • ben artık bu söylentilerden sonra bu oyunun sandığımızdanda daha kötü olacağını tahmin ediyorum inşallah yanılırım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.