Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Ahah sistem gereksinimlerine bak büdücük şeyler istiyor resmi değildir bence o.

grafik meraklısı pc oyuncusu psikolojisi. adamlar bi dünya sisteme para yatırırlar sonra kasmayınca kendilerini kötü hissederler. dante daha 21. yüzyıldayız sakin ol, o sistemle gayet yeterli bi şekilde oyun oynayanlar var.. alt tarafı futbol oyunu crysis ormanı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

grafik meraklısı pc oyuncusu psikolojisi. adamlar bi dünya sisteme para yatırırlar sonra kasmayınca kendilerini kötü hissederler. dante daha 21. yüzyıldayız sakin ol, o sistemle gayet yeterli bi şekilde oyun oynayanlar var.. alt tarafı futbol oyunu crysis ormanı değil..

Grafik merakımı Crysis ile bitirdim çok şükür, merak etme. Daha hiçbir grafik onun gibi olmayacağı için grafik beklentim yok oyunlardan. Zaten fifayı 3 senedir deniyorum konsolda çıktığı gibi her sene, grafiği ahım şahım değil merak etmeyin. Oynanış da ahım şahım değil, oynamayıp videoları izleyerek gaza gelen çok adam var. O topun gidişini görün PES'i mumla arayacaksınız tekrar. Ben yüzüne bakmam zaten Fifa 11'in ne PC'de ne konsolda.

Konsol bölümünde deli dehşet sistem ister diyenler var, böyle düşük bir sistem istemesine gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Temmuz 2010; 12:18:56 >

• Question: how fifa is ported NextGen, with 10 or 11?
    Answer: with FIFA 10.

Question: NextGen PC will be the same as in the console?
    Answer: Yes, exactly like on the PS3.

Q: What are the system requirements to play?
    A: I have teh.trebovaniya, but accurate data at this time to voice can not. I can only say that this is about to be dual-core CPU (~ 2,4 GHz), GeForce 8800 video with support for shader 3.

Question: FIFA 11 on the consoles will differ from PC-brother or they will be identical in gameplay?
    A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.
  • A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.

"Oyunun konsol versiyonu her zaman bir adım önde olacak. Yoksa konsollardaki satışlarımızı baltalamış oluruz. Ama konsol ve PC arasındaki fark ölümcül olmayacak."

alın en önemli yeri çevirdim.

Fifa 2010 versiyonu gelecekmiş PC için bu arada. 2011 sadece konsollara. Bu bile çok büyük bir olay PC için. Sevinin yani. Benim pek umrumda değil tabii fifa mifa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Temmuz 2010; 12:22:59 >
  • Soru: nasıl fifa ile NextGen liman ise 10 ya da 11?
    Cevap: FIFA 10 ile.

Soru: NextGen PC konsol aynı olacaktır?
    Cevap: Evet, tıpkı PS3 üzerinde.

S: sistem gereksinimleri oynamak için mi?
    A: Ben teh.trebovaniya var, ama ses bu kez yapamam olarak doğru veriler. Ben sadece bu konuda çift çekirdekli CPU (~ 2,4 GHz olmaktır) shader 3 desteği ile, GeForce 8800 video söyleyebiliriz.

Soru: FIFA 11 PC-kardeş farklı olacaktır ya da aynı oyun olacak konsolları üzerinde?
    C: oyunun konsol sürümü her zaman en azından bir adım ileriye gidecek, aksi takdirde biz konsolun satış oyunları başarısız olacaktır. Ama sürümleri arasındaki fark olarak FIFA 10 PC ve NG gibi ölümcül değildir.

google translate ile çevirilmiştir

• http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1231225-professor-answers-questions-about-fifa-11-pc.html

FIFA 10 online goller

http://www.youtube.com/watch?v=5veKHq0YQS0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Temmuz 2010; 12:35:45 >

• Ambargo 21 temmuz da kalkacak arkadaşlar oyun hakkındaki detaylı bilgileri alabiliriz
  • o soru cevap olayı rus'un sitesinde yayınlanmış.. resmi duyuruda tüm özellikleriyle gelecek deniyordu. ayrıca fifa07 de next gen o da gelebilir diyenler bile var. yani şu anda o haberler dedikodudan ibaret. fifa11 pc ekran görüntüsüyle fifa10 konsol görüntülerinden mesut özdil'in resmine bakın mesela tamamen farklı.. yani evet temelde fifa10 olabilir, sadece şu online maçlarda saç baş yolduran pin pon pas gibi hatalarının silinmiş hali olabilir.. şu an oyunun hangi versiyonun portu konusunda hiçbir şey kesin değil. 5 gün sonra resmi haberleri bekleyin derim. en kötü ihtimal fifa wc 2010 ayarında gelecektir ki o da gayet iyi bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 15 Temmuz 2010; 12:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/1231225-professor-answers-questions-about-fifa-11-pc.html

FIFA 10 online goller

http://www.youtube.com/watch?v=5veKHq0YQS0

DMC valla bu bile pc kullanıcıları için bile iyi haber fifa 10 da süper

• quote:

o soru cevap olayı rus'un sitesinde yayınlanmış.. resmi duyuruda tüm özellikleriyle gelecek deniyordu. ayrıca fifa07 de next gen o da gelebilir diyenler bile var. yani şu anda o haberler dedikodudan ibaret. fifa11 pc ekran görüntüsüyle fifa10 konsol görüntülerinden mesut özdil'in resmine bakın mesela tamamen farklı.. yani evet temelde fifa10 olabilir, sadece şu online maçlarda saç baş yolduran pin pon pas gibi hatalarının silinmiş hali olabilir.. şu an oyunun hangi versiyonun portu konusunda hiçbir şey kesin değil. 5 gün sonra resmi haberleri bekleyin derim. en kötü ihtimal fifa wc 2010 ayarında gelecektir ki o da gayet iyi bir oyun..

Hocam WC 10 ayarında gelmez bence, çünkü Fifa 10daki Takım Sayısı WC 10daki takım sayısının 50 katıdır herhalde.
    Stat Atmosferi falan öyle olabilir de faceler falan wc 10daki gibi olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Grafik merakımı Crysis ile bitirdim çok şükür, merak etme. Daha hiçbir grafik onun gibi olmayacağı için grafik beklentim yok oyunlardan. Zaten fifayı 3 senedir deniyorum konsolda çıktığı gibi her sene, grafiği ahım şahım değil merak etmeyin. Oynanış da ahım şahım değil, oynamayıp videoları izleyerek gaza gelen çok adam var. O topun gidişini görün PES'i mumla arayacaksınız tekrar. Ben yüzüne bakmam zaten Fifa 11'in ne PC'de ne konsolda.

Konsol bölümünde deli dehşet sistem ister diyenler var, böyle düşük bir sistem istemesine gülüyorum

valla herkesin pes oynadığı bir ps3 kafede dostlarımla fifawc2010 oynamışlığım var, fifa09 da oynamıştım ama fifa10 oynamadım.. şöyle diyeyim oyun bana tamamen farklı geldiği için oynamakta çok zorlanmıştım.. her neyse demek istediğim şu ki sen konsol sahibiydin ve fifa ng'i defalarca tattın ve oynadın sonra sıkılıp pes'e döndün. tamam kabul ama burada sadece pc'de oyun oynayanlar yeni bir futbol oyununa özlem duyuyorlar.. isterse fifa10 portu olsunlar. sen buradaki insanları ben sıkıldım bunlar da sıkılır diye yargılayamazsın ki.. buradakilerin çoğu da pes'ten sıkılmış durumda.. hala sıkıntıdan pes'e öyle deli yamalar yapıyorlar ki inanamazsın ha ben ne pes ne fifa oynuyorum 2 yıldır spor oyunu deyince nba2k oynuyorum, pes'ten de fifa'dan da gömlek gömlek üstün bir spor oyunu olarak.. ama ilk göz ağrım fifa olduğundan devamlı araştırıyorum ve burayı da bilgilendirmeye çalışıyorum.. neyse anlaşılan senin de grafik merakın crysis'le bitmiş benim gibi anlaşılan her ne kadar en yüksek ayarlarda 2x aa'nın üzerine çıkmama sistemim müsade etmese de gördüğüm görüntü karşısında şoke olmuştum ve o zamandan beridir grafik aramaz oldum.. cevat'ın ta 2007 yılında yaptığını diğerleri hala yapamıyor gayet ilginç. gerçi her şey grafik de değildir psp aldım ve gow co bitirdim zevkten 5 köşe oldum, ne bileyim geceleri balkonda kulaklığımı takıp patapon oynuyorum felan inanılmaz keyifli hissediyorum.. hatta psp'ye bi dolu emülatör yükledim gba, snes oyunlarını bile oynuyorum, düşün bunları yaparken sistemimde aylardır oynanmadan bekleyen gta4 episodes from liberity city, just cause2 gibi oyunlar var.. üff ulan nerden nereye geldim şuna bak

• quote:

A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.

"Oyunun konsol versiyonu her zaman bir adım önde olacak. Yoksa konsollardaki satışlarımızı baltalamış oluruz. Ama konsol ve PC arasındaki fark ölümcül olmayacak."

Fifa 2010 versiyonu gelecekmiş PC için bu arada. 2011 sadece konsollara. Bu bile çok büyük bir olay PC için. Sevinin yani. Benim pek umrumda değil tabii fifa mifa.

pc ye fifa 2010 versiyonu gelecek demiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. altını çizdiğim yeri tekrar okuyun. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Temmuz 2010; 13:01:01 >

• ben hala pc fifa 10-dan memnunum pesden kötü de olsa oynuyorum ara sıra

Dante

zaten böyle olucağı belliydi benim beklediğimi de fifa açıklamış.
  • EA nın açıkladığı resmi bir bilgi değil. Kaynağı belirsiz rus fan sitesinin yapmış olduğu bir haber. Doğruluk payı ne kadar var ayın 21 inde öğreneceğiz.
  • fifa 2011'in ps3te de bilgisayarda da grafikleri aynı olucakmış bence bu çok iyi
  • Eğer gerçekten fifa 10 portu olursa EA yine yaptı şerefsizliğini...
  • quote:

quote:

quote:

valla ben fifayı konsolda oynamaya başladıktan sonra pesin yüzüne bakmadım , topun gidişinde ne sorun var anlayamadım.eğer zaten pesin oynanışını fifadan daha iyi buluyorsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

pc ye fifa 2010 versiyonu gelecek demiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. altını çizdiğim yeri tekrar okuyun. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil.

Arkadaşı dinleyin bir yanlış çeviri yüzünden konu nerelere geldi. Fifa 11 pc FIFA 10'un portu olmayacak. Bunlar konsolcuların birbirlerini avutmak için söyledikleri sözler.

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Eğer gerçekten fifa 10 portu olursa EA yine yaptı şerefsizliğini...

yok aslında fifa 10 bile olsa mükemmel bişey,şuan tüm dünyanın haldır haldır oynadığı oyun sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Eğer gerçekten fifa 10 portu olursa EA yine yaptı şerefsizliğini...

yok aslında fifa 10 bile olsa mükemmel bişey,şuan tüm dünyanın haldır haldır oynadığı oyun sonuçta

Şöyle bişey de var.Onlar konsola para verdiyse biz de pc'lerimize para verdik.
    Bence eşit olmalı.Pc versiyonu konsol versiyonuna göre kötü olursa kesinlikle orjinal almam.

Bu EA'nın pc için şon şansı yıllardır kazıkladılar bizi.EA bu seferde yamuk yaparsa etmeyeceğim küfür kalmayacak .
    Konsoldaki satışları baltalanırmış yemişim satışını.Microsoftla anlaşma yaptık satılan xboxlardan payımız var demiyolar kıvırıyorlar i.neler...
    Pes pc'ye konsolla aynı çıkarıyor.Satışları da gayet iyi.Bu bahane değil...EA kadar dönek,çıkarcı,i.ne bir firma yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 15 Temmuz 2010; 16:47:28 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.