Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Ya arkadaşlar rica ediyorum Manager Mod başlarken gündüz mü gece mi oynamaya biz karar veriyomuşuz.Göremiyorum ben ya.Ss koyabilecek arkadaşlara rica etsem koyarlar mı baksam bi ?

menejerliğe başlarken stadyum seçimi var.. seçtiğin stadyuma göre değişiyor hava koşulları ve maç saatleri... güneş, ay, yağmur, kar gibi simgeler koymuşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar2004

Selam gt9600 ekran kartından gtx460 ekran kartına terfi edersem görsel olarak daha kaliteli görüntü elde edebilir miyim?

muhtemelen hayır. aynı görüntü kalitesini elde edersin genel olarak. performans olarak da ekran kartından çok işlemcine bakıyor bu oyun. bir de kullandığın işletim sistemine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

Şu maç içinde de konuşabilsek süper olacak ya.

Konuşabiliyorsun işte ondan bahsettim ben game settingsten voice chati aç ,

sonra oyunda audio ayarlarından player soundu aç maç başlıyor konuşmaya başlıyorsun :D
  • Arkadaşlar oyuna girmeden önce klavyeden oynayacağım için ayarları yapıyorum ama oyuna girdiğimde hala aynı ayarları görüyor. Mesela "D" tuşunu şut olarak ayarladığım halde, o tuş ile orta açıyor. Ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

quote:

sonra oyunda audio ayarlarından player soundu aç maç başlıyor konuşmaya başlıyorsun :D

Ama bende mikrofon yok

• Çözdüm işi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: souris

quote:

Ama bende mikrofon yok

Bende de yok ben webcami kullanıyorum

• oyunda hakem i seçme var diye duymuştum yani hakem oyunu durdurma, kart gösterme sıklığı böyle birşey var mı
  • arkadşalar kaıslma sorununz varsa nvidia kartlarda prerendered seviyesini 4 yapın. ben bunu yaptıktan sonra oyunda tüm herşey en yüksekte , control panelde de en yüksekte ve 32xaa açıken hiç takılamadan oynuyorum belki işinize yarar...

not: oyunu ps3 teki gibi görmek istiyorsanız contrastı brithnessdan 2 yükske tutun ve 2 sinide birer artırın. ps3 fifa lardaki gibi görüntüyü o zaman alırsınız. bende söylemsi coool
  • Sistemimle hiç takılma yok akıcı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

arkadşalar kaıslma sorununz varsa nvidia kartlarda prerendered seviyesini 4 yapın. ben bunu yaptıktan sonra oyunda tüm herşey en yüksekte , control panelde de en yüksekte ve 32xaa açıken hiç takılamadan oynuyorum belki işinize yarar...

not: oyunu ps3 teki gibi görmek istiyorsanız contrastı brithnessdan 2 yükske tutun ve 2 sinide birer artırın. ps3 fifa lardaki gibi görüntüyü o zaman alırsınız. bende söylemsi coool

türkçesi ne o prefendered in

• beyler tuşları ayarladım ama adamlar topa mudahele edemiyor yanından geciyor onune kosuyor cok zor adamlara mudahele etmek onerece bileceginiz birsey var mı
  • max prerendered frames .valla türkçesi en fazla öncedne render edilmiş kare demek heralde lol
  • quote:

max prerendered frames .valla türkçesi en fazla öncedne render edilmiş kare demek heralde lol

tamam yaptım birazdan girip bakıcam olmazsa seni erdinç abiye banlatıcam

falan filan
  • AHAHAH kardeş aman yapma rofl
  • quote:

max prerendered frames .valla türkçesi en fazla öncedne render edilmiş kare demek heralde lol

Bu ayarı nerden bulabilirim resmini yollayabilir misin?
  • quote:

AHAHAH kardeş aman yapma rofl

yaptım olmadı

ama neden olmadı

bakınız sistemim yanda

zorlamanın alemi yok low devam

• http://www.youtube.com/watch?v=2gw6gXEbcJQ
    bu hareketler pc de varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bir türlü bulamadım şu olayın yapılışını

http://i52.tinypic.com/fay8zt.jpg

bunun tuşu falan var mı? çok pozisyon oluyor böyle

pc de oynuyorum gamepadimde var klavye şart değil
  • Arkadaşlar sözlükte filan spiker türkçe deniliyordu. Şimdi yükledim girişte türkçe dil seçeneği yoktu? Acaba ek paket olarak mı indireceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.