Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Arkadaşlar sözlükte filan spiker türkçe deniliyordu. Şimdi yükledim girişte türkçe dil seçeneği yoktu? Acaba ek paket olarak mı indireceğiz?

pes 11 ile karıştırdın sanırım ki onda da spiker türkçe değil sadece menüler türkçe. fifa 11 ingilizce tamamen ve herhangi bir türkçe paket yapılmadı ve yayınlanmadı. gerekli olan program yayınlanınca yaparlar türkçesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Arkadaşlar sözlükte filan spiker türkçe deniliyordu. Şimdi yükledim girişte türkçe dil seçeneği yoktu? Acaba ek paket olarak mı indireceğiz?

pes 11 ile karıştırdın sanırım ki onda da spiker türkçe değil sadece menüler türkçe. fifa 11 ingilizce tamamen ve herhangi bir türkçe paket yapılmadı ve yayınlanmadı. gerekli olan program yayınlanınca yaparlar türkçesini

Ya beni çok fena yediler o zaman Yok türkiye ligi maçlarında staddan türkçe tezahuratlar yükseliyormuş yok yabancı madde atmayalım diyorlarmış filan. Hepsi yalan mıydı?

Bu arada world cup 2002 den sonra ilk defa fifa oynuyorum hadi hayırlısı pes 11 saçmalığından sonra iyi olacak gibi

• Bir de arkadaşlar kontrollerin anlatıldığı bir site var mı?

Pres nasıl yapılır hızlı koşma nasıl olur filan hiçbir şey bilmiyorum. Hazır site varsa iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Ya beni çok fena yediler o zaman Yok türkiye ligi maçlarında staddan türkçe tezahuratlar yükseliyormuş yok yabancı madde atmayalım diyorlarmış filan. Hepsi yalan mıydı?

Bu arada world cup 2002 den sonra ilk defa fifa oynuyorum hadi hayırlısı pes 11 saçmalığından sonra iyi olacak gibi

yok onlar doğru, türkiyeden bi takım aldın mı anonslar ve tezahuratlar türkçe oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bir türlü bulamadım şu olayın yapılışını

http://i52.tinypic.com/fay8zt.jpg

bunun tuşu falan var mı? çok pozisyon oluyor böyle

pc de oynuyorum gamepadimde var klavye şart değil

Arapas ile fakat arapasa basmadan önce Q (aşırtma tuşu) tuşuna bas adamın kaçtığını göreceksin. Sonra Q+arapas yaparsan topu yükselerek arapas atacak, Q dan elini çekip arapas atarsan yerden arapas gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 11 Ekim 2010; 1:06:40 >

• Be A Goalkeeper modu pc de yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bir türlü bulamadım şu olayın yapılışını

http://i52.tinypic.com/fay8zt.jpg

bunun tuşu falan var mı? çok pozisyon oluyor böyle

pc de oynuyorum gamepadimde var klavye şart değil

Arapas ile fakat arapasa basmadan önce Q (aşırtma tuşu) tuşuna bas adamın kaçtığını göreceksin. Sonra Q+arapas yaparsan topu yükselerek arapas atacak, Q dan elini çekip arapas atarsan yerden arapas gidecektir.

teşekkür ederim cevabın için yalnız ben orda arapas tuşuna basınca adamın önüne doğru atıyor onuda defans kesiyor araya göndermiyor topu.

• quote:

Orijinalden alıntı: answer25

ya oyunda 62 tane stad yokmuydu 32 var ayrıca bazı oyuncu kramponları farklı nıke bunlar sonradanmı acılıyor kupa alınca bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Be A Goalkeeper modu pc de yok mu?

Malesef yaa
  • Hepsini geçtim de Q7'nin ayağının dışıyla orta açmasına bittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

oyunda hakem i seçme var diye duymuştum yani hakem oyunu durdurma, kart gösterme sıklığı böyle birşey var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Hepsini geçtim de Q7'nin ayağının dışıyla orta açmasına bittim

Q7'nin ayağının dışıya orta açtım, rabona orta açtım, trivela şutlar vurdum. oyunda futbol adına her şey mevcut.. helal olsun tüm yapanlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

max prerendered frames .valla türkçesi en fazla öncedne render edilmiş kare demek heralde lol

Bu ayarı nerden bulabilirim resmini yollayabilir misin?
  • ya bi oyuncu kaç kere uyarılır bi maçta.arsenal le oynuyorum manager modda.bolton rakip.kanattan atak yaparken aynı oyuncu sarı kart olması gereken pozisyonda,3 kere ayağa kayıp düşürdü hakem hepsinde geldi uyardı gittimaçta da yenildim.bu uyarı fazlalığını abartmışlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Q7'nin ayağının dışıya orta açtım, rabona orta açtım, trivela şutlar vurdum. oyunda futbol adına her şey mevcut.. helal olsun tüm yapanlarına

Klavye ile mi oynuyorsunuz hocam ?
  • Arkadaşlar cidden pes 2011'den iyi olmuş. En son world cup 2002 oynamış biri olarak söylüyorum daimi pesciydim. Ama fifa cidden oyundaymış hissi veriyor. Ama tabi grafik olarak pes'in gerisinde kalmış.
  • Şu rabona ve fake rabona nasıl yapılıyor birisi Türkçe olarak açıklayabilirmi YouTube'da ingilizce olarak anlatımlar varda yapamadım
  • quote:

quote:

quote:

hayır hocam gamepadle oynuyorum. ekstradan bi kombinasyonla rabona orta açmadım henüz. hep pozisyona göre kendi açtı oyuncu.. trivela da öyle kaleyi aldığınız açıya, topun ayağınızdan uzaklığına felan bakıyor. bir de trivela vuruş yaparken LT tuşuna (özel hareket için olan tuşa) basılı tutarak şut çekiyorum..

• birisi tüyo versin, hem online maçlarda hemde prof. pcye karşı maçlarda hakimiyet bende,pozisyonda buluyorum ama 0-0dan başka skor olmuyor, kalecilermi çok iyi benmi fifanın acemisiyim diye atamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayır hocam gamepadle oynuyorum. ekstradan bi kombinasyonla rabona orta açmadım henüz. hep pozisyona göre kendi açtı oyuncu.. trivela da öyle kaleyi aldığınız açıya, topun ayağınızdan uzaklığına felan bakıyor. bir de trivela vuruş yaparken LT tuşuna (özel hareket için olan tuşa) basılı tutarak şut çekiyorum..

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.