arakadaşlar gameranger hesabımı aktifleştiremiyorum mail adresime mesaj gelmiyor acaba nerede hata var
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
arkadaşlar şu assisted ayarlarını nasıl yapıcaz bunun yanında eğer böyle başka ayarlar varsa söylerseniz sevinirim yani assisted gibi oyundan daha da zevk almamı sağlayacak ayarlar
asisted ayarlarini yapman icin gamepad kullanman lazim
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
Arkadaslar artik cidden rahatsiz olmaya basladim. Prototype bile bundan akici calisiyor deli olacagim ya.
Oyunu 1280*720'de medium'da oynayamiyorum adam gibi. Frame problemi de cabasi. (Demo'da oynayabiliyordum sanirim stadyum efektleri kastiriyor simdi)
Napacam?
ekran kartın ati ise panelden yenileme hızını 75 hz yap sonucu gör
Arkadaşlar oyunda orta açmanın ve açılan ortalara kafa vurmanın bi püf noktası mı var? Orta açmayı yavaş yavaş hallettim ama kafaları ya havaya yada kenardan dışarı atıyorlar.Bunu nasıl halledebilirim.Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel
bir video da benden gelsin:
dikkat gerçek maçtan bir pozisyon zannedebilirsiniz ilk başta
Beginnerdamı oynuyorsun kardeşim
quote:
dabi dabi hiç farkı yok
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
quote:
dabi dabi hiç farkı yok
Pro Odun Soccer
Broadcast kamera ayarlarsanız Fifada böyle oluyor beyler , tek sorun kamera yani :D
Geçen sormuştum yine sorayım. Bu oyun 4 kişi oynanmıyor mu???
Arkadaşlar uzun süredir futbol oyunu oynamıyordum. Fifa 2011 denemek için kurdum, çok beğendim. Fakat uzun süre uzak kaldığım için tuşları tam bilmiyorum. Mesela karşı rakip top sürerken nasıl top kapılır bunun bir tuşu mu var yoksa oyuncu ile üzerine mi koşmak lazım? Ayrıca adam kaçırma tuşu var mı bunu da tam bilmiyorum... Klavyeden eski usul fifa tuşları ile oynuyorum. İnce hareket yapan ya da söylemek istediğiniz taktiksel tuşlar varsa yanıtı bekliyorum.
Arkadaşlar şu baraj olayı manuel mi çünkü zıplamıyorlar ve gol yiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
Ben tam kombinasyonu çözemedim ama yanlış bilmiyorsam topa vurduklarında ara pasa (Y) basarsanız zıplıyor ben çok kurtardım ama özel hareket tuşuna basılımıydı basılı değilmiydi hatırlamıyorum
quote:
Barajın zıplaması için sadece ara pas tuşuna basmanız yeterli.
quote:
w, basınca zıplıyorlar diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
Arkadaslar artik cidden rahatsiz olmaya basladim. Prototype bile bundan akici calisiyor deli olacagim ya.
Oyunu 1280*720'de medium'da oynayamiyorum adam gibi. Frame problemi de cabasi. (Demo'da oynayabiliyordum sanirim stadyum efektleri kastiriyor simdi)
Napacam?
ekran kartın ati ise panelden yenileme hızını 75 hz yap sonucu gör
Mujde! bugun noldu bilmiyorum, hicbir ayarda oynayamaz oldum PRO kamerada. B arada mobile intel 4 series chipset diyor grafik yongasi icin.
quote:
Orijinalden alıntı: FatalERROR!
Arkadaşlar uzun süredir futbol oyunu oynamıyordum. Fifa 2011 denemek için kurdum, çok beğendim. Fakat uzun süre uzak kaldığım için tuşları tam bilmiyorum. Mesela karşı rakip top sürerken nasıl top kapılır bunun bir tuşu mu var yoksa oyuncu ile üzerine mi koşmak lazım? Ayrıca adam kaçırma tuşu var mı bunu da tam bilmiyorum... Klavyeden eski usul fifa tuşları ile oynuyorum. İnce hareket yapan ya da söylemek istediğiniz taktiksel tuşlar varsa yanıtı bekliyorum.
Arkadaşlar sorumun cevabı varsa çok sevinirim.
kardeş senin sıkıntın ne? asıl sen olgun taklidi yapsan iyi edersin. geliyorsun fifa'nın bölümüne abuk subuk video koyuyorsun, oynayanlara laf ediyorsun falan. neyin peşindesin biraderim sen? sen olgun bir adam olsan böyle yapmazsın, gider paşa paşa pes'ini oynarsın. fifa'yı beğenmek zorunda değilsin eyvallah ama yapma böyle.
quote:
amanda ne komik sizi simülasyon bilmezler sizi, futbol oyunu özürlüler...
dengesiz dengesiz ne gülüp duruyorsunuz, dönünde kıçınıza gülün terbiyesizler.
DMC misin kaç yaşında çocuksun bilmiyorum ama olgun olamıyorsan bile en azından forumda olgun taklidi yap da adam sansınlar
Bu kadar bağnazlık, bu kadar ön yargılık, bu kadar peşin hükümlülük ve bu kadar çekememezlik olur ancak. İstediğiniz gibi çocuk oyununu oynayıp kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ama erkek oyununa laf atamazsınız.
Neredeyse basket sahası kadar küçük sahanızda pinpon topu gibi paslaşmalarla optimizasyon ve online özürlü oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Siz sakın pes oynamayın, bırakın onu gerçek oyuncular oynasın....
Zaten kendini tarif etmiş. Bu lafları söyleyip Pes erkek oyunu Fifa bilmemne diyor. İlginç.
@ahmet_faruk_yücel dostum ya senin hesabı 2 kişi kullanıyor yada sende şizofreni var karakterlere bölünmüşsün. bi yandan itin bi tarafına sokuyorsun oyunu bi yandan da orjinal almayı düşündüğünü beyan ediyorsun.. kafan güzel galiba, ne içtiysen söyle biz de içelim belki daha rahat anlarız seni;)
Bilgisayara Xbox kolu aldım şimdi tatından yenmiyor Fifa'nın.