Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkda "Orjinal Oyuncular Ligi" yazdığına göre orjinal olmak zorunda.
  • QbLaY!!! - qblay - Fulham

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 21 Ekim 2010; 19:25:42 >
  • Seçilebilecek Takımlar

Birmingham - Blackburn - Everton - Westham - Bordeaux - Lille - Marsilya- PSG
    B.Dortmund - Schalke04 - Stuttgart - Fiorentina - Genoa - Lazio - Palermo - Sampdoria
    Ajax - PSV - Sporting - Olympiakos - CSKA - Rubin Kazan - A.Bilbao - Getafe
    Beşiktaş - G.Saray

Rezalete bak... Neyleyim Chelseasiz Barcelonasız Milansız turnuvayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Seçilebilecek Takımlar

B.Dortmund - Schalke04 - Stuttgart - Fiorentina - Genoa - Lazio - Palermo - Sampdoria
    Beşiktaş - G.Saray

Bizde sana çok meraklıydık...
  • aynı takımı isteyen 2 kişi arasında seçim için bir maç mı yapılacak acaba? olması gereken bu bence
    Takımlar rastgele dağıtılsaydı adil bir şekilde takımımızla oynardık ama seçim şansı verilince geç kalanlar istediği takımı seçemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skypal88

aynı takımı isteyen 2 kişi arasında seçim için bir maç mı yapılacak acaba? olması gereken bu bence
    Takımlar rastgele dağıtılsaydı adil bir şekilde takımımızla oynardık ama seçim şansı verilince geç kalanlar istediği takımı seçemiyor...

Hepsi 4 yıldız zaten.3 aşağı 5 yukarı aynı seviyede takımlar yani sonuca yansıyacak bi farklılık yok.
    Takımların iyi olmadığını söyleyenler var fakat en adil bi şekilde sonuca yansıyacak şekilde seçmişler arkadaşlar takımları.Biri Real i seçicek biri Barcayı biri Chelsea yi sonra kala kala millete m.city ve muadili takımlar kalacak ki işte o zaman adillik ortadan kalkmış erken gelen malı götürmüş olacak.Böyle iyi....
  • ben böyle kötü demiyorum hatta oyun mantığını geliştirmek açısından 4 yıldız mükkemmel bir seçim ancak o seçili 35 takım rastgele dağıtılmayacaksa eğer aynı takımı isteyen 2 kişi arasında maç yapılmalı diye düşünüyorum.
  • m1nd-sym_m1nd-Galatasaray
  • Yazın benide bi zahmet... Takımım KardemirÇelik Karabükspor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 21 Ekim 2010; 23:32:20 >
  • Arkadaşlar, bir kaç gün içinde ödüllü turnuva düzenleyebilirim. CDKey hediyeli! Bana yardımcı olacak, sürekli online olan 2 arkadaş lazım. PM atabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 21 Ekim 2010; 23:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Seçilebilecek Takımlar

Beşiktaş - G.Saray

Sana yukarda cevap verdim, msn de cevap verdim arkadaşım. Mantık çerçevesinde sana durumu izah ettim. Kimseyi zorla kayıt etmiyoruz, istemiyorsan katılmazsın bu kadar basit. Ya yaşın çok küçük anlamıyorsun yada huzursuzluk çıkarmak için hala bu konuya yazıyorsun.. Bu ligin şartları budur, ligin önde gelenleri bize fikir verebilir bizde değerlendiririz.. Ve sen bu tavırlarınla bu kişiler içinde değilsin. İstenmediğin yerde durmaya devam ediyorsan kendi karakteristik problemindir.. Bu konuyu dahada uzatmayacagım..

• quote:

Orijinalden alıntı: skypal88

ben böyle kötü demiyorum hatta oyun mantığını geliştirmek açısından 4 yıldız mükkemmel bir seçim ancak o seçili 35 takım rastgele dağıtılmayacaksa eğer aynı takımı isteyen 2 kişi arasında maç yapılmalı diye düşünüyorum.

skpal88 dostum, birbirine eşit takımlardan olusturmak için böyle bir karar aldık. Önerin için Juvixted ile konuşucam. Diğer arkadaşlarda fikir beyan ederse sevinirim. Sonuçta bu hepimizin turnuvası, hepimiz eğlenmek güzel vakit geçirmek için burdayız
  • sacreddagger --- cem_ ----- Marsilya (OM)
  • Msn adresini göndermemiş olan arkadaşlardan bana PM atmalarını rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuducini -- 22 Ekim 2010; 3:48:58 >
  • 4 yıldız olmasından şikayet etmek ne alakadır onu anlamadım. sen messiyi alıp giderken ben niye seni kötü adamla takip edeyim. oyunda zaten aşırı değerlerinde şişirilmiş real madrid ve chelsea var. ben sabah kayıt baslasa aksam gelsem alamıcam bu takımları. sen messiyle giderken ben crislemi kovaliyim seni. adam gibi takımlarla maç yapın ne oldugunuzu görün. ben sonuna kadar arkanızdayım. takımımda fenerbahçe daha öncede yazdım. 4 yıldızı beğenmeyen alsın chelseayi tek basına onlinede devam etsin.
  • takip etmiyordum forumu iyi oldu bu trunuva benide kayderseniz sevinirim :) Evertonla ligte biraz fırtına estirelim :P

ybncii - Everton
  • Hadi beni de Lazio'ya yazın bari... Hiç kadrosuna bakmadım ama olsun Lazio diyorum...

SSMoRaCe - Lazio
  • Beni yazın hemen

Prophecies-prophecies-schalke 04
  • Teşekkür ederim benim isimde artık listede
    Haberleri ve maçları sabırsızlıkla bekliyorum
  • mHertH- mertsapci - Zenit :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.