Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Juvixted35

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar MSN işi biraz kötü bence... X-fire ı kuralım, kaç kişide var x-fire, olmayanlarda kursun... X-fire da guild açalım o guild'e burdaki herkes gelir, oradan iletişim çok rahat olur. Maçları da rahat yaparız... Hem lig olayı olduğu vakit maçlar ard arda olacağı için msn de o kimdi bu kimdi ben hangisiyle yapacam falan olayı olur. X-fire da herkeste nickini yazdığı için sorun olmaz... MSN i bi açtın mı 75 kişi msj yazıyor sevmiyorum ben msn'i... X-fire oyuncu portalı olduğu için zaten oyun anında sürekli açık tutuluyor...

Herkes Xfire kullanmadığı için bu konuya sıcak bakmamıştık fakat bence de Xfire olması daha iyi olur.Vuducini gelsin konuşuruz o konuyu.

quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

bu ne yav ? Şimdi biriyle maç yapıyorum bitiyor aynı kişiyle ikinci maçı yaparken ortada küt yazı geliyor ve baglantı kopuyor nası oluyor bu iş ?

Hocam o sorunu bi ara bende yaşamıştım.İnternet bağlantısı ile ilgili sanırım.

Format atsam mı ki acaba ? Virüs programı vs.den kaynaklanabilir mi ?

• quote:

Benimkisi 1-2 gün içinde kendi kendine düzelmişti.
  • KoMiKaZe - KoMiKaZe - Rubin Kazan
  • ben burdayım ha ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted35

quote:

Benimkisi 1-2 gün içinde kendi kendine düzelmişti.

yine attı oynarken bu sefer ilk maçta :(
  • dreamlove-cego61-B.Dortmund
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

ben burdayım ha ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar MSN işi biraz kötü bence... X-fire ı kuralım, kaç kişide var x-fire, olmayanlarda kursun... X-fire da guild açalım o guild'e burdaki herkes gelir, oradan iletişim çok rahat olur. Maçları da rahat yaparız... Hem lig olayı olduğu vakit maçlar ard arda olacağı için msn de o kimdi bu kimdi ben hangisiyle yapacam falan olayı olur. X-fire da herkeste nickini yazdığı için sorun olmaz... MSN i bi açtın mı 75 kişi msj yazıyor sevmiyorum ben msn'i... X-fire oyuncu portalı olduğu için zaten oyun anında sürekli açık tutuluyor...

Dostum önerini değerlerdiricez.. Ancak x-fire'ı kurdurmayı geçtim, millete msn'i pm dahi attıramıyorum. Eğer mevcut x-fire kullanıcıları çoğunluktaysa kabul edilebilir, X-fire kullanan arkadaşlar belirtirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuducini -- 23 Ekim 2010; 13:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

Vuducini hocam,
    Haberleri bekliyoruz, aslında bugün yarın başlatalım diyorum maçları ne dersiniz?

Bugun kayıtlar son zaten, bu gece başlamış oluruz büyük bir ihtimalle..
  • ichbinozan - palermo yaz bakalım :)
  • X-Fire kurulu değil de kurması zor da değil.X-Fire kullanılması konusunda bende hemfikirim.
  • x-fire grubu bencede çok iyi olur.hem kolay hem kullanışlı hemde küçük bir program
  • x-fire kurdum ama kullanmasını bilmiyorum
  • Anesthesia - W.Bremen
    CALIYAKALI - Lille
    KoMiKaZe - Rubin Kazan
    ichbinozan - palermo

Sadece başvuruda bulunup iletişime geçmedikleri için değerlendirmeye alınmamaştır.. Takım değişikliği yapmak isteyenler şu an itibariyle yapabilir. Ligler ve statü bu gece yayınlanacaktır..
  • Xfire güzel fikir gerçekten. Kullanımı da çok basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

Anesthesia - W.Bremen
    CALIYAKALI - Lille
    KoMiKaZe - Rubin Kazan
    ichbinozan - palermo

Sadece başvuruda bulunup iletişime geçmedikleri için değerlendirmeye alınmamaştır.. Takım değişikliği yapmak isteyenler şu an itibariyle yapabilir. Ligler ve statü bu gece yayınlanacaktır..

Fulham ı -W.Bremen ile değiştiriyorum öyleyse.
  • maç günleri nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Anesthesia - W.Bremen
    CALIYAKALI - Lille
    KoMiKaZe - Rubin Kazan
    ichbinozan - palermo

Fulham ı -W.Bremen ile değiştiriyorum öyleyse.

Onaylanmıştır

• quote:

Anesthesia - W.Bremen
    CALIYAKALI - Lille
    KoMiKaZe - Rubin Kazan
    ichbinozan - palermo

iletişime geçmek derken :) ? daha ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichbinozan

quote:

Anesthesia - W.Bremen
    CALIYAKALI - Lille
    KoMiKaZe - Rubin Kazan
    ichbinozan - palermo

iletişime geçmek derken :) ? daha ne yapmak lazım

İlk mesajla birlikde 3 defa msn adreslerinizi PM ile bildirmenizi istedik.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.