Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalıyakalı -- 22 Ekim 2010; 15:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

takip etmiyordum forumu iyi oldu bu trunuva benide kayderseniz sevinirim :) Evertonla ligte biraz fırtına estirelim :P

ybncii - Everton

Everton'u bende düşünmüştüm sonra Rossi ve Nilmar'ın etkisiyle Villarealde karar kılmıştım.. Sağlam takım su ana kadar seçilmemesine şaşırıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

takip etmiyordum forumu iyi oldu bu trunuva benide kayderseniz sevinirim :) Evertonla ligte biraz fırtına estirelim :P

ybncii - Everton

Everton'u bende düşünmüştüm sonra Rossi ve Nilmar'ın etkisiyle Villarealde karar kılmıştım.. Sağlam takım su ana kadar seçilmemesine şaşırıyodum

Ben de Everton ile Napoli arasında kalıp Lavezzi ve Cavani ikilisi için Napoli'yi seçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Hadi beni de Lazio'ya yazın bari... Hiç kadrosuna bakmadım ama olsun Lazio diyorum...

SSMoRaCe - Lazio

Yarın akşama kadar değiştirmek istersen değiştirebilirsin dostum..
  • sampdoria ya mı dönsem ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

sampdoria ya mı dönsem ki acaba

Defansif olarak Lille'den iyi oldugunu söyleyebilirim..
  • Ultimate_QzaN - Ultimate_QzaN - Bordeaux - ozaniskender@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

Msn adresini göndermemiş olan arkadaşlardan bana PM atmalarını rica ediyorum

Arkadaşlar 6 kişi msn göndermemiş..Tek tek yazmıyorum burdan. Kayıtlar için yarın son. İletişime geçmeyen arkadaşlar Lig içerisinde değerlendirilmeyecektir.. Diğer arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederiz
  • Arkadaşlar bu kadar vurdumduymaz olmayın.İlk mesajda yazıyor kayıt olan arkadaşlar MSN adreslerini pm ile göndersinler diye.Kayıt oluyorsunuzda neden göndermiyorsunuz adresinizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted35 -- 22 Ekim 2010; 18:38:59 >
  • Yukarı.
  • bu neden böyle atıyor oyundan ? oynarken with your connecting diyip oyundan atıyor ?
  • 16 takım olmuş yeterli sanki, hedef kaç?
  • bu ne yav ? Şimdi biriyle maç yapıyorum bitiyor aynı kişiyle ikinci maçı yaparken ortada küt yazı geliyor ve baglantı kopuyor nası oluyor bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

16 takım olmuş yeterli sanki, hedef kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

16 takım olmuş yeterli sanki, hedef kaç?

Qblay dostum sen eski turnuvadada oldugun için amacımızı biliyosun, sürekliliği olan, bizimle iletişimini koparmayacak kişilerle devam edecegiz. Su anda sadece konuya mesaj atıp bir daha iletişime geçmeyen 5 kişi var. Yarın kayıtlar son, lig statülerini belirlerken bu kişileri değerlendirmeye almayacağız. Ayrıca bu kişilerden boşalan takımları alarak değişiklik yapmak isteyenler için yarın öğleden sonrada akşama kadar süre verilecektir. Cumartesi gecesi 1.Lig ve 2.Lig küme yükselme gibi konular tam anlamıyla açıklanmış olur..
  • Geri dönmeyenler var anlaşılan irtibatı sağlayabilme adına.Günü belli etmeniz iyi oldu isterseniz başlığa da ekleyin,kolay gelsin.
  • Arkadaşlar MSN işi biraz kötü bence... X-fire ı kuralım, kaç kişide var x-fire, olmayanlarda kursun... X-fire da guild açalım o guild'e burdaki herkes gelir, oradan iletişim çok rahat olur. Maçları da rahat yaparız... Hem lig olayı olduğu vakit maçlar ard arda olacağı için msn de o kimdi bu kimdi ben hangisiyle yapacam falan olayı olur. X-fire da herkeste nickini yazdığı için sorun olmaz... MSN i bi açtın mı 75 kişi msj yazıyor sevmiyorum ben msn'i... X-fire oyuncu portalı olduğu için zaten oyun anında sürekli açık tutuluyor...
  • quote:

Arkadaşlar MSN işi biraz kötü bence... X-fire ı kuralım, kaç kişide var x-fire, olmayanlarda kursun... X-fire da guild açalım o guild'e burdaki herkes gelir, oradan iletişim çok rahat olur. Maçları da rahat yaparız... Hem lig olayı olduğu vakit maçlar ard arda olacağı için msn de o kimdi bu kimdi ben hangisiyle yapacam falan olayı olur. X-fire da herkeste nickini yazdığı için sorun olmaz... MSN i bi açtın mı 75 kişi msj yazıyor sevmiyorum ben msn'i... X-fire oyuncu portalı olduğu için zaten oyun anında sürekli açık tutuluyor...

Herkes Xfire kullanmadığı için bu konuya sıcak bakmamıştık fakat bence de Xfire olması daha iyi olur.Vuducini gelsin konuşuruz o konuyu.

quote:

bu ne yav ? Şimdi biriyle maç yapıyorum bitiyor aynı kişiyle ikinci maçı yaparken ortada küt yazı geliyor ve baglantı kopuyor nası oluyor bu iş ?

Hocam o sorunu bi ara bende yaşamıştım.İnternet bağlantısı ile ilgili sanırım.

• Vuducini hocam,
    Haberleri bekliyoruz, aslında bugün yarın başlatalım diyorum maçları ne dersiniz?
  • E kullanmıyor da kurmak çok mu zor... Çok basit bir program herkesin işini kolaylaştırır... Akıcı bir lig oluşur böylece... Konuda turnuvaya katılan arkadaşların bir ortak görüşü alınsa? Kaç kişide x-fire var yok... İtiraz eden çok olursa yapacak bişey yok tabi de eğer fazlalık hemfikir olursa bence x-fire dan ayarlayalım...

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted35

quote:

Arkadaşlar MSN işi biraz kötü bence... X-fire ı kuralım, kaç kişide var x-fire, olmayanlarda kursun... X-fire da guild açalım o guild'e burdaki herkes gelir, oradan iletişim çok rahat olur. Maçları da rahat yaparız... Hem lig olayı olduğu vakit maçlar ard arda olacağı için msn de o kimdi bu kimdi ben hangisiyle yapacam falan olayı olur. X-fire da herkeste nickini yazdığı için sorun olmaz... MSN i bi açtın mı 75 kişi msj yazıyor sevmiyorum ben msn'i... X-fire oyuncu portalı olduğu için zaten oyun anında sürekli açık tutuluyor...

Herkes Xfire kullanmadığı için bu konuya sıcak bakmamıştık fakat bence de Xfire olması daha iyi olur.Vuducini gelsin konuşuruz o konuyu.

quote:

bu ne yav ? Şimdi biriyle maç yapıyorum bitiyor aynı kişiyle ikinci maçı yaparken ortada küt yazı geliyor ve baglantı kopuyor nası oluyor bu iş ?

Hocam o sorunu bi ara bende yaşamıştım.İnternet bağlantısı ile ilgili sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.