Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
569.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

defansı bildiğinde, hemen geçemiyor. dediğim gibi . pes bir simülatör. sen yönetiyorsun ama fifa öyledeğil . bildiğim arcade . o seni yönetiyor.

Bunu da dedin ya aştın kendini. Sen şuna kısaca "FIFA aldım ama onlineda gelen geçen vurdu PES'i açıyorum yardırıyorum ne güzel" desene.
  • Pes simülasyon olduysa Forza bildiğin TPS dir .
  • pes mi sümülasyon .futbolda güdümlü toplar yoktur benim bildiğim pes tam tersi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 31 Mayıs 2011; 18:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Pes simülasyon olduysa Forza bildiğin TPS dir .

• ahaha pes i simülasyon yapmışlar
  • gole gole messii ya aallahhh ya alllllaaahh
  • Futbol hastası bi adam olarak her sene çıkar çıkmaz alırım arkadaşlarla online oynarım ama oyunun en büyük eksiği tek başına oynarken gereken zevki vermemesi. Bağımlılık yaratmıyor. 5 maç oynayıp sıkılıyorum. Gerçekçiliğe yaklaştıkça daha az zevk vermeye başlıyor. 2002 veya 2003teki gibi günlerce turnuvalar kupalar açıp oynamıyorum artık. Belki de yaşlanmışızdır bilemiyorum. Ama daha heyecan verici şeyler olmalı oyunda. hep aynı pozisyonlar tekrarlanıyor.
  • Muhtemeldir ki bu sene oynanış olarak tepe noktası olacak ve FIFA 13 interaktivitesine yönelecek işin... Hakeme itiraz, daha fazla kamera açısı, seyirci ile daha fazla etkileşim, daha bol maç öncesi görüntü ve beki maç öncesi ve sonrası röportaj verebilme gibi bir çok güzellik getirecektir EA...

Neticede hangimiz hayal etmiyordu bir kaç sene önce; gol sevincini kendimiz yapmayı...

EA SPORTS; IT'S IN THE GAME!
  • hele şükür pes teki kendini tarlada hissetme duygusu fifa yada gelmiş bu kamerayla, bundan önceki fifanın kamerası çok basık gösteriyodu sahayı
    quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yeni video gelmiş arkadaşlar .Azda olsa gameplay var içinde .

Yeni kamer açısı müthiş olmuş bu iş tamamdır arkadaşlar

• saha çok büyük oyuncular resmen kayboluyor sahada umarım bu durum kamera açısı ile ilgilidir.
  • bu kadarda olmaz grafiklerde 1 gram ilerleme yok
  • Bende grafiklerde pek bir ilerleme göremedim. Benim için çok sorun değil oyunu birkaç defa oynama şansım oldu ve yeni aldım kargoda daha gelmedi. Umarım oynanış olarak baya ilerlemiş bir oyun görürüz. Skor tabelalarıyla birlikte isim barlarınıda değiştirmeliler çok sıradan duruyor videodaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 31 Mayıs 2011; 21:58:30 >
  • Allah ALlah Ben Oynanışta ve Graifkler 1 miligram Fark göremedim , var mı gören ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Bende grafiklerde pek bir ilerleme göremedim. Benim için çok sorun değil oyunu birkaç defa oynama şansım oldu ve yeni aldım kargoda daha gelmedi. Umarım oynanış olarak baya ilerlemiş bir oyun görürüz. Skor tabelalarıyla birlikte isim barlarınıda değiştirmeliler çok sıradan duruyor videodaki.

sen başlıklarımı karıştırdın acaba hocam?
    oynadın ? kargon daha gelmedi filan ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Bende grafiklerde pek bir ilerleme göremedim. Benim için çok sorun değil oyunu birkaç defa oynama şansım oldu ve yeni aldım kargoda daha gelmedi. Umarım oynanış olarak baya ilerlemiş bir oyun görürüz. Skor tabelalarıyla birlikte isim barlarınıda değiştirmeliler çok sıradan duruyor videodaki.

Yok hocam karıştırmadım Konsolu yeni aldım önceden ps3 cafede oynamıştım bikaç kere. Oyunuda bulamıyordum forumdan aldım sonunda. Sabah kargoya verdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Yok hocam karıştırmadım Konsolu yeni aldım önceden ps3 cafede oynamıştım bikaç kere. Oyunuda bulamıyordum forumdan aldım sonunda. Sabah kargoya verdi.

he sen fifa 11 diyosun bende fifa 12 başlıgında bunu diyince ne oluyoruz dedim

• videodaki 19. sn görünce impact engine den korkmaya başladım, bariz faul yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 31 Mayıs 2011; 22:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

videodaki 19. sn görünce impact engine den korkmaya başladım, bariz faul yapıyor

Eee tamam bir problem yokki chelsea liye faul yapılıyor avantaj chelsealide olduğu için düdük çalmıyor hakem

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333
    Allah ALlah Ben Oynanışta ve Graifkler 1 miligram Fark göremedim , var mı gören ?

Video cok kisa bende hicbirsey anlamadim
    Tamam grafiiler ayni kalsin. AMA oynanista cok buyuk yenilikler bekliyorum FIFA 12 de

Her yil 100 tl veriyorum

Stadlar seyirciler kaleler atmosfer spiker sesler 3,4 yildir ayni ya
  • Hey yavrum benim kaleler hangar saha ova gibi olmuş, çok güzel.
    Her sene konularda söylemekten dilimizde tüy bitti, önce oynanış hallediliyor sonra grafikler makyajlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.