Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
569.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Arkadaşlar videoyu Youtube silmiş sizin için izlesene.com'a yükledim

http://www.izlesene.com/video/fifa-12-oyun-ici-video/3522431

Şu anda video yayına hazırlanıyor yakında yayınlanır

çok güzel'de yayına hazırlanmamış halaa yaw nası bi siteymiş bu :)

grafiklerde ilerleme göremedim ben bu sefe hem grafik hemde özellik açısından eski oyunlar kadar bi yenilik göremedim ben.. bu saatten sonra grafik olarak'da ilerleyeceğini sanmıyorum fifa 12'nin..artık community'lerdede ne konuluşuyo ne konuşulmuyo umrumda değil gerçide, grafik önemli gerçekten.. pes 11 den sonra fifa nın grafikleri daha iyiydi ama pes 10 unda fifa 10dan grafikleri daha iyiydi.. şimdi buna güvenmemişlerdir inşallah.. sonuçta pes 12 görüntülerine baktığımda ne kadar resident evil muhabbetlerini görüyorsak genel olarak baktığımda görüntünün farkedilir bi ilerlemesi mevcut... onun dışında fifa12 de gösterilen o çarpışma marpışma olayları tam anlamıyla bi göz boyama.. ona yenilik demem ben garnitür denilir anca :) tabii bu şuanlık düşüncelerim.. onun dışında kalelerin büyümesi süper olmuş vede arap spikerde bilhassa öle.. arap spiker var biz yokuz muhabbeti çok çok saçma geliyo sonuçta onlar arap'da olsa büyük bi çoğunluk.. bi arkadaşın dediği gibi nüfusları belli 1 milyar arap sevinecek direk düşünün... eğer youtube'da galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi türk takımlarının avrupa maçlarının yada avrupa liglerinin yada avrupa kupaları, dünya kupalarının gollerini, geniş özetlerini youtube'da izlemek isterken genellikle arap spikerlere yada tv'lerine denk geliyorsak, arap spiker çoktan koyulmalıydı hatta.. ayrıca süper eğlencelide.. ama fifa 12 den çok şey beklerdim o yüzden hayal kırıklığı oldu bende.. hee kral her zaman kral'dır.. kardolarını yenilesinler aynı oyunu sürsünler 100-200-300 fark etmez alır yardırırım.. diğer malum oyun hakkında screenshot'lardan bile oyunun fizik motorunu anlıyabiliyosam yorum yapmama bile gerek kalmaz zaten.. o oyunun konusuna gidip laf atmalar bizim gibi legend'larada yakışmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 1 Haziran 2011; 1:04:56 >

• Kadro yenileselerde yeter
  • bu çarpışma motoru kabak tadı verebilir gibi geliyor bana umarım uzun süre test etmişlerdir.
  • grafik iyileştirmeleri daha sonra yapılacaktır. önce oynanışı önem veriyorlar. bakalım heyecanla bekliyoruz.
  • Beyler futbol bu oynanış önemli,grafiğe amma takmışsınız yahu.
  • ki grafikleride kötü değil fifanın
  • Bence oyunun üstüne pek birşey koymuyacaklar,mesela geçen sene kaleci koydular,bu sne impact engine.Grafikler çok ileri gitmez,bu nesilde bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bence oyunun üstüne pek birşey koymuyacaklar,mesela geçen sene kaleci koydular,bu sne impact engine.Grafikler çok ileri gitmez,bu nesilde bu kadar.

Bu nesilde ben de artık grafik olarak çok şeyler beklemiyorum ps 4'ü beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Bende grafiklerde pek bir ilerleme göremedim. Benim için çok sorun değil oyunu birkaç defa oynama şansım oldu ve yeni aldım kargoda daha gelmedi. Umarım oynanış olarak baya ilerlemiş bir oyun görürüz. Skor tabelalarıyla birlikte isim barlarınıda değiştirmeliler çok sıradan duruyor videodaki.

Ne dedin ?
  • inşallah faul sistemi düzelir. faulleri 11de bazen çok bariz atlıyor hakem. koşuyoluna pas atınca rakip hafif takıp yavaşlatsa falan bazen hiç faul vermiyor (avantaj da vermiyor, hiçbirşey demiyor yani). top senin kontrolünde olmadığı için ortada sanıyor heralde ondan bişi çalmıyor.
    yeni videodaki de çok net faul yani. bariz faullu oynayanlara avantaj bu faulleri atlaması
  • Dribbling lerde farklılıklar görüyorum ben ki yeni dribbling sistemi yapıldı ama tabiki bunu oynadığınız zaman anlarsınız video yu izlemek ile olmuyor hatırlayın fifa 11 video larını yine fark yok deniyordu demo da santra yı bi yaptım bambaşka bir oyun oynuyomuşum gibiydi. Gameplay konusunda fazlasıyla tatmin olucağımıza eminim ama görsel açıdan dediğiniz gibi 1 gram ilerleme yok. Stat yine olmamış kale arkaları ve yanlar metrelerce çim sanki boş bir araziye 2 kale atılmış gibi,kale fileleri dünya tarihinde görülmemiş bir file üstten 4 parça tutturulmuş iğrenç duruyor daha öncede demiştim böyle bir file yapan adamın hayatı boyunca futbol maçı izlememiş olması lazım. Yinede bir umudum var bu oynattıkları demo çok eskidir belki kaleler değişir diyorum hayırlısı ama stat olmamış. Bari online a stat seçimi ekleselerde en azından hep old trafford,stamford bridge ve san siro felan seçeriz. 4 yıldızlı bir takım aldığımızda gelen statlarla oynamak hiç zevk vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Liverpool

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Fifa varken Hala pes onuyorlarya vallahi pes :D

Yeni izlediğim videoların birinde formadan çekme vardı sanırım

Türk spiker istiyoruz ama ARap spikerde idare eder ama attack oldukça bağırsın :D:D

pes valla :) hayatında pes oynayamayanların kalesı FIFA :) yani pes valla değil mi bize. öyle sürekli pres pres olmuyor , adam geçicen özel kabiliyetin olucak vb , fifada olmayan gerekmeyen şeyler bunlar. siz fifaya devam edin.

ustat yıllardır pes oynarım taki pes 2010 a kadar fifa 98 den sonrası bende yoktu ama pesteki sacmalıklar adamla eger yetenekli isien aldıgın topla kaleye girebilme ozelligin beni cıldırttı.Ve yıllar sonra fifa 2010 aldım gecen yıl onuda oynadım 2-3 ay ondada tatmin olmadım.pes 2011 de olmuş diyorduk il zamanlarda ama biraz iyileşince oynamamız hemen arcade donmeye başladı pes 2011 de ben yine gidip fifa 11 aldım şu anda onu oynuyorum yokmu eksiklik olmaz mı cok var ama fifada bir mucadele var pesteki gibi al messi ile gir kaleye al robbenle gir kaleye al ronaldo ile gir kaleye olayı yok ama fifa nında sahasının kucuk olması beni deli ediyordu birde bundaki handikap olarak gordugum yerden plaselerde cogunlukla gol oluyor ama belki bana oyle gelmiş olabilir cok fazla oynayamadım ama sanırım onumuzdeki oyunda ilk once pesi degil fifayı alacagım ben iyi futbol oyunu oynamak istiyorum hepsi okadar boşu boşuna fanlıgın alemide yok umarım anlatabilmişimdir.

messi veya ronaldo

defansı bildiğinde, hemen geçemiyor. dediğim gibi . pes bir simülatör. sen yönetiyorsun ama fifa öyledeğil . bildiğim arcade . o seni yönetiyor.

tamam kardesim sen pes oynamaya devam et messi yi de aldigin zaman hic pas vermeden bol bol gol atarsin.birde pes simülator fifa arcade yazmissin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el dyablo -- 1 Haziran 2011; 15:12:27 >

• quote:

quote:

Bence oyunun üstüne pek birşey koymuyacaklar,mesela geçen sene kaleci koydular,bu sne impact engine.Grafikler çok ileri gitmez,bu nesilde bu kadar.

Bu nesilde ben de artık grafik olarak çok şeyler beklemiyorum ps 4'ü beklemek lazım.

Yavaş Uçarsan Sevinirim.
  • oynanabılırlık serbestlık artıyor cok ıyı tabıkı ama umarım bunda kalmayıp online sampıyonlar lıgı uefa gıbı modlarda eklerler en buyuk eksık bu bence grafık konusunda daga ılerısı olmayacaktır bence yeni nesil gorunume sahıp gercege cok yakın futbolcu- saha -zemin gibi onemlı detayları bir sonraki nesilde gorebılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

Yavaş Uçarsan Sevinirim.

Ne alaka kardeşim alakayı anlayamadım, ikincisi bu üslup ne yani sanki ahbabına seslenirmiş gibi bu tür üsluplar konu dışında gider ama burada gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 1 Haziran 2011; 18:09:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

Yavaş Uçarsan Sevinirim.

Ne alaka kardeşim alakayı anlayamadım, ikincisi bu üslup ne yani sanki ahbabına seslenirmiş gibi bu tür üsluplar konu dışında gider ama burada gitmez.

Mr.Kompleks Şakadan anlamadğığm zaten belli..Şakanın İçindeki ELeştiriyi anlmaadığın da Zaten ortada . Üslubu Senden öğrenecek değilim. saygılar.

• Neyse oyun hakkında konuşalım kompleksli değilim şakaysa önemli değil, yeni videoalar ne zaman gelir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 1 Haziran 2011; 20:48:31 >
  • Fifa 12 demoyu oynayan şanslılardan twitler gelmeye başladı. İlgimi çeken Fifa12 twitleri

quote:

Taçlarda ara video yok oyuncu topu alıp direk taçı kullanıyor.
    Oyun içinde sakatlık oldu ve hakem oyunu bir kaç saniye sonra durdurdu değişiklikten sonra hakem atışı ile maç başladı
    Forma seçme ekranında forma yerine ful oyuncu modeli var.
    Driplingler çok değişmiş Fifa11'den çok farklıymış hatta PES'e benziyormuş.
    Top fiziği yenilenmiş, sonunda yerden sert şutlar atabileceğiz.
    Yeni defans sistemi PESe benzeimiş.
    Oyuncu istatistik ekranında gerçek resimler kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 1 Haziran 2011; 20:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Fifa 12 demoyu oynayan şanslılardan twitler gelmeye başladı. İlgimi çeken Fifa12 twitleri

quote:

Oyun içinde sakatlık oldu ve hakem oyunu bir kaç saniye sonra durdurdu değişiklikten sonra hakem atışı ile maç başladı

Paylaşımlara devam hocam güzel bir oyun geliyor sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Fifa 12 demoyu oynayan şanslılardan twitler gelmeye başladı. İlgimi çeken Fifa12 twitleri

quote:

PES'e benzemeler dışındakiler çok iyi. Oyuncu değişiklikleri sırasındaki ara videoda kalkar umarım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.