Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşıma bağlanamıyorum oyun bölgeleri aynı connection hatası alıp duruyorum ikimizde ortak bir kişiye bağlanabiliyoruz ama birbirimize giremiyoruz
    nasıl çözerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bende bazen kafayı yeme noktasına geliyorum adamın kaleye hep atak ardı ardına şutlar çekiyorum ama adam benim küçük bir hatamdan bir atak yakalayıp atıyor golü

futbolda olur oyle

Kafamda ds3'ü kırasım geliyor benim
  • Beyler benim defans çok zayıf var mı sizin kullandığınız taktikler ?
  • quote:

Beyler benim defans çok zayıf var mı sizin kullandığınız taktikler ?

Stoperleri fazla ileri çıkarmadan hatta mümkünse geriye doğru koşturun. Rakip üstünüze gelirken defans yerine oturur gerisi alan savunması zaten topu size kazandırır. Galiba mesajlarınızda kontra ataktan kolay gol yediğinizden yakınsınız. Bunun sebebi mutlak golu kaçırdıktan sonra direk topu kapmaya çalışmamak. Momentum burada devreye girer. Topu kapma hırsınız oyun disiplinizi bozar ve basit goller yersiniz. Biraz soğukkanlı olun.

Örneğin maç berabere 89. dakika mutlak gol kaçtı haliyle sinirlendiniz direk o hırsla zaten az olan defans oyuncularızla pres yapmaktansa geri dönün kaybeceğinize berabere bitsin maç.
  • ultimate teamde lopezi aldim tum paraya.trade pile dan store in club dedim kayboldu adam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

ultimate teamde lopezi aldim tum paraya.trade pile dan store in club dedim kayboldu adam?

trade pile e tekrar bakın bazen oraya atıyo veya herhangi bi şey alın aldığınızda çıkan yerdede olabilir yerleştirme yeri
    ps3 ten girdiyseniz
  • kariyer modda manu'da oynuyorum ancak en kötü takımlara karşı bile mahkum oynuyoruz top onlara geçtiği anda bizimkiler defansa yığılıyor adamlar orta sahada istedikleri gibi paslaşıyor bizimkiler ne pres yapıyor ne koşuyor bunu nasıl düzeltirim?bi maçta tam hatırlamıyorum sunderland'la oynuyoruz heralde ilk yarı 1 gol attılar ve bizim hiç atağımız yok sonra ikinci yarının ortalarında topu kaptım hücumda rooney ile ben varım rooney'e orta aççam diye gol attım ve şans ile maç 1-1 bitti

Edit:Maçlar 20+20'den 40dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_World -- 27 Haziran 2012; 16:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness_World

kariyer modda manu'da oynuyorum ancak en kötü takımlara karşı bile mahkum oynuyoruz top onlara geçtiği anda bizimkiler defansa yığılıyor adamlar orta sahada istedikleri gibi paslaşıyor bizimkiler ne pres yapıyor ne koşuyor bunu nasıl düzeltirim?bi maçta tam hatırlamıyorum sunderland'la oynuyoruz heralde ilk yarı 1 gol attılar ve bizim hiç atağımız yok sonra ikinci yarının ortalarında topu kaptım hücumda rooney ile ben varım rooney'e orta aççam diye gol attım ve şans ile maç 1-1 bitti

Ultra Attacking yapıp Custom Tactics ayarlayıp Press'i yüksek tutun.

• inşallah bu saçmalıklar inşallah fifa 13 te olmaz
    arkadaş 10 tane net ataktan birtanesi gol olmazmı
    hepsini geçtim iki tane aynı yerden sut cektim plase şeklinde ikiside üst direkten döndü
    yahu bazen bilerek oluyor diye düşünüyorum bunlar, adam geliyo tak gol atıyo bana olmiycak bi pozisyonda mac berabef oluyor
    ondan sonra ne kadar gidersem gideyim oyunculara bi mallık geliyor sonra gol olmuyo
  • Bugün adamla maç yaptım adamın kaleye 23 tane şut çektim 20si isabetli adam 2-3 tane çekti berabere Birde gol yedikten sonra takımımın IQ düşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 27 Haziran 2012; 20:50:42 >
  • quote:

Bugün adamla maç yaptım adamın kaleye 23 tane şut çektim 20si isabetli adam 2-3 tane çekti berabere

Hep online'da başıma gelen şey biraz da şans,gerçekte de böyledir zaten futbol,açın Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı TT Arena'da 2-1 yendiği maçı izleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Bugün adamla maç yaptım adamın kaleye 23 tane şut çektim 20si isabetli adam 2-3 tane çekti berabere

Hep online'da başıma gelen şey biraz da şans,gerçekte de böyledir zaten futbol,açın Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı TT Arena'da 2-1 yendiği maçı izleyin derim

Evet biliyorum o maçı Bazen almasaydım daha iyiydi diyorum oyunu sinir hastası oldum ama başka futbol oyunuda yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Evet biliyorum o maçı Bazen almasaydım daha iyiydi diyorum oyunu sinir hastası oldum ama başka futbol oyunuda yok

Fifa diğerine göre gayet iyi bir oyun ama hep aynı şekilde goller oluyor deli ediyor beni be

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness_World

kariyer modda manu'da oynuyorum ancak en kötü takımlara karşı bile mahkum oynuyoruz top onlara geçtiği anda bizimkiler defansa yığılıyor adamlar orta sahada istedikleri gibi paslaşıyor bizimkiler ne pres yapıyor ne koşuyor bunu nasıl düzeltirim?bi maçta tam hatırlamıyorum sunderland'la oynuyoruz heralde ilk yarı 1 gol attılar ve bizim hiç atağımız yok sonra ikinci yarının ortalarında topu kaptım hücumda rooney ile ben varım rooney'e orta aççam diye gol attım ve şans ile maç 1-1 bitti

Ultra Attacking yapıp Custom Tactics ayarlayıp Press'i yüksek tutun.

hocam tek adamım takıma taktiği ben vermiyorum

• Beyler ben h2h de hic ev sahibi olamiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 28 Haziran 2012; 3:01:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyleyim. 2 hesapta toplam 90 maç oynadım home olduğum 2-3 maç ya vardır ya yoktur.
  • Ben netimi 3 kişi kullanıyprum ama genelde Home yim
  • Sa arkadaslar öncelikle hayırlı oyunlar bilgili arkadaslardan yardım istiyeceğim bu konudan cok rahatsızım fifayı kırmak üzereyim fifada wirtual pro oynarken arkadaslar ile makina cok donuyor dün 4 mac yaptım 4 dünde dondu bu günde 3 mac yaptım yine dondu anlam veremiyorum ya bilgisi olan arkadaslarım yardımcı olurlar ise cok sevinirim baska oyunlarda olmuyo sadece fifada online oynarken ve genelte wirtual pro da clup macı yaparken oluyo yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen arkadaslara simdiden cok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_17

Sa arkadaslar öncelikle hayırlı oyunlar bilgili arkadaslardan yardım istiyeceğim bu konudan cok rahatsızım fifayı kırmak üzereyim fifada wirtual pro oynarken arkadaslar ile makina cok donuyor dün 4 mac yaptım 4 dünde dondu bu günde 3 mac yaptım yine dondu anlam veremiyorum ya bilgisi olan arkadaslarım yardımcı olurlar ise cok sevinirim baska oyunlarda olmuyo sadece fifada online oynarken ve genelte wirtual pro da clup macı yaparken oluyo yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen arkadaslara simdiden cok teşekkürler...

sen o yüzdenmi genelde online-ofline oluyosun :S bende diyorum niye böyle yapıyo arkadaşlar acaba
    inşallah çözersin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: engin_17

Sa arkadaslar öncelikle hayırlı oyunlar bilgili arkadaslardan yardım istiyeceğim bu konudan cok rahatsızım fifayı kırmak üzereyim fifada wirtual pro oynarken arkadaslar ile makina cok donuyor dün 4 mac yaptım 4 dünde dondu bu günde 3 mac yaptım yine dondu anlam veremiyorum ya bilgisi olan arkadaslarım yardımcı olurlar ise cok sevinirim baska oyunlarda olmuyo sadece fifada online oynarken ve genelte wirtual pro da clup macı yaparken oluyo yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen arkadaslara simdiden cok teşekkürler...

sen o yüzdenmi genelde online-ofline oluyosun :S bende diyorum niye böyle yapıyo arkadaşlar acaba
    inşallah çözersin hocam

ewet ya daha düne kadar hiç bi sorunum yoktu su 2 günden beri kafayı yicem ya inşallah bilgisi olan bi arkadas yardımcı olur yoksa fifayı bırakmak üzereyim :((

• 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.