Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capriccio

arkadaşlar 3 titlem var kötüde oynamıyorum bu oyunu fakat şöle bi sıkıntım var benim oyuncular yavaş genelde hatta realden nefret etmeme rahmen(herkze reali aldıgı için) abidal ronaldoyu yakalıyo hatta geçemio ben aldıgımda messi öle yani bende mi sıkıntı var anlamıyorum :( takım hep yavaş benim yani kısacası :(

bu title dediğiniz ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

arkadaşlar 3 titlem var kötüde oynamıyorum bu oyunu fakat şöle bi sıkıntım var benim oyuncular yavaş genelde hatta realden nefret etmeme rahmen(herkze reali aldıgı için) abidal ronaldoyu yakalıyo hatta geçemio ben aldıgımda messi öle yani bende mi sıkıntı var anlamıyorum :( takım hep yavaş benim yani kısacası :(

Division 1'de 20 puan alınca elde ettiğiniz unvan. Lig şampiyonluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

Division 1'de 20 puan alınca elde ettiğiniz unvan. Lig şampiyonluğu.

anladım benim daha çok maç yapmam gerek

bugun ilk kupamı kazandım daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/124403287

Geçen gün online da attığım free kick golü nedense benim çok hoşuam gitti

free-kick atmayi bende öğrenmeye başladim iki tane attim baya zevkli oluyo haa :))

Fifa'da frikik atmak biraz fazla kolay. Ceza sahasının yakınlarından ya gol atarım ya da direkten döner.

nasıl atılıyor bize de anlatın öğrenelim

arena da önüm boşken bile 50 frikikten en fazla 5 gol çıkıyor :)

Fifa 9-10-11'de R1 + O ile rahat atılıyordu.Fifa 12'de değiştirmemişlerse bu şekilde ceza sahasının yakınlarından R1 + yuvarlağa biraz çok basarak(yani top havadan gidecek)atabilirsin.Tabi tam köşeye nişan alacaksın.Bir de tam yuvarlağa bastıktan sonra atıyorum sağ köşeye nişan almışsan hemen analoğu sağ çapraza iteceksin.

Bu taktiği Classic Controller ile verdiğini varsaymak gerekiyor. Eğer öyle ise doğru öneri, yok değilse hatalı zira Alternate kullanan arkadaşlar senin taktiği uygularlarsa Orta açmış olacaklar. R1+Kare olacak Alternate Controller için.

Evet alternate'de öyle olur

• allah belanı versin fifa yeter artık çekemeyecem senin defans modelinide online modunu da valla pes 2013 biraz fifa 10 gibi olacak heralde geçicem pes 13 e bakacam keyfime
  • quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

allah belanı versin fifa yeter artık çekemeyecem senin defans modelinide online modunu da valla pes 2013 biraz fifa 10 gibi olacak heralde geçicem pes 13 e bakacam keyfime

• Yaziklar olsun sana ea Deminden beri bi oyun oynayim dedim lanet ettim ya. Arkadas şu serverleri bi düzelt be. Nefret ettim walla ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantım 16 mbit ve ne bir download ne de baska bir baglanti var oyun oynicam diye ina ragmen boyle ya. Nedir bu ya kac senedir bi duzeltemediler ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Bağlantım 16 mbit ve ne bir download ne de baska bir baglanti var oyun oynicam diye ina ragmen boyle ya. Nedir bu ya kac senedir bi duzeltemediler ya.

hocam sorun neyki, serverlerin yavaşlıgımı yoksa lag mı ?
    serverlarin yavaşlıgıysa haklısın takım secmeye gelene kadar bende sinir oluyorum
    ama sorun lag sa benim netim daha düşük ve bi kac kisi kullanıyoruz ama lag yok
  • quote:

allah belanı versin fifa yeter artık çekemeyecem senin defans modelinide online modunu da valla pes 2013 biraz fifa 10 gibi olacak heralde geçicem pes 13 e bakacam keyfime

Eğer seneyede böyle olacaksa Fifa,Pes'e bile katlanırım o derece
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airavcilar -- 3 Temmuz 2012; 8:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Bağlantım 16 mbit ve ne bir download ne de baska bir baglanti var oyun oynicam diye ina ragmen boyle ya. Nedir bu ya kac senedir bi duzeltemediler ya.

hocam sorun neyki, serverlerin yavaşlıgımı yoksa lag mı ?
    serverlarin yavaşlıgıysa haklısın takım secmeye gelene kadar bende sinir oluyorum
    ama sorun lag sa benim netim daha düşük ve bi kac kisi kullanıyoruz ama lag yok

Dostum sorun, oyun icinde acaip derecede lag ve sonrasinda beni serverden atmasi. Dün akşam tam 4 defa oyundanatti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Durduk yere bela okumayın insanın canını sıkmayın. Ayıp yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 3 Temmuz 2012; 9:56:53 >

• Euro 2012'ye gelen var mı ya ? Online'Da hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Euro 2012'ye gelen var mı ya ? Online'Da hata veriyor.

Euro12'de takım seçip rakip ara dediğimde kilitleniyor makine. Her 3 deneyişten birinde oluyor.
  • 19 puanda kaldık. Tittle kıl payı gitti yahu. Aslında beraberlik alarak yenmek istedim ama olmadı.
  • Öyle oluyor beraberliğe oynayınca genelde kaybediyorum

Seneye Napoli seçilmez artık. Lavezzi PSG'ye trasfer oldu.
  • Oyunu oynadığımdan beri sürekli oyundan attı, bağlantı koptu puan kaybettim. Ama düşe kalka div1'e ulaştım. Bir maçta yenilirken adam koptu hooop 3 puan bende. Bir maçta berabere kaldım maç bitti. Adam sinirlendi çıktı yine 3 puan ve title aldım. Fifa12 böyle bişi işte.
  • Ne zamandır oynamıyordum. Dün 3 maç yaptım 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldım. D2'ye düşeceğim
  • bu kadar adi oyun yok abi ya

div 2 de 3-0 yaptım adam 3 kere pause yaptı oyunu sonra kendi kalesine attı

ardından lanet oyun beni oyundan attı ve beleşe adama puan verdi
  • 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.