Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar h2h icin onerebileceginiz takimlar var mi? Div 3 teyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta kafa gol diyorsan Benfica seç.

Gaitan Aimar Nolita (Djalo)
    Cardozo

İkinci yarıda da Saviola ve Djalo ile hızlı bi takıma dönebilirsin.
  • Marquee Signing (Çerçevelik transfer) – Transfer pazarından 15,000 veya daha yüksek değerde altın bir oyuncu transfer edin

bu trophy nasıl alınıyor arkadaşlar

dün 85 lik mavi kart de jong u açık arttırmadan aldım bu trophy i vermedi

17 k coinse aldım üstelik
  • bu division larda 10 puan alınca ligde kalınıyor 16 puan alına da bir üste geçiliyor değil mi

yaklaşık dersek 16 puan x 9 div---144 puan--48 galibiyet gerek

div 1 de 20 puan gerek...7 de burası için

yenilmeden 55 galibiyet lazım title için

doğru mu hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu division larda 10 puan alınca ligde kalınıyor 16 puan alına da bir üste geçiliyor değil mi

yaklaşık dersek 16 puan x 9 div---144 puan--48 galibiyet gerek

div 1 de 20 puan gerek...7 de burası için

yenilmeden 55 galibiyet lazım title için

doğru mu hesap

d10 d9'da falan 10 puanla üst lige geçiyorsun. daha az galibiyetle alabilirsin.
  • Beyler bugun ilk defa virtual pro oynadim fifa 09 dsn beri oynuyorum ps3 te hc oynamadi
    Bu mod nedense cok sikici gelmisti bana. Neyse ben adami yaptim ettim nasil gelistiricem? İlla accomplismentlarj mi yapmam lazim

• Barcada 4 1 3 2 muthis oluyor sadece xavi ile cescin yerini deigisin

• Belcika muthis takim, defansta Kompany, orta sahada Fellaini, kenarlarda Hazard ve Mertens, ileri uctada Lukaku. Daha ne olsun:)
  • Yedekte Mirallas var o da iyidir.
  • Dembeleyide ekleyelim..
  • Arkadaşlar meraba...Pro Club oynuyoruz 3 kişi...Ben any olarak oynuyorum...Her maçta farklı adamlar oluyor...Mesela orta sahanın sol kanatında bazen seri adam oluyor bazen de kütük gibi biri oluyor...Taktiğimizi ve mevkimizi hiç değiştirmiyoruz...Bazen de aynı fizikli,adı farklı başka adamlar da oluyor...Öncelikle puanlar arttığı sürece bu mevkilerdeki adamlarda değişiyor mu ?...Özellikle orta sahada kütük gibi adamlar olunca oyunu yaymak çok zor oluyor..Bir ayarı felan var mı oralara başka birilerini koymanın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 19 Temmuz 2012; 19:51:41 >
  • Transfer yaması ne zaman çıkar? Hamit'le, Amrabat'la, Burak'la oynamak güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda90

Transfer yaması ne zaman çıkar? Hamit'le, Amrabat'la, Burak'la oynamak güzel olur :)

:) fifa 13'e cıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

Marquee Signing (Çerçevelik transfer) – Transfer pazarından 15,000 veya daha yüksek değerde altın bir oyuncu transfer edin

bu trophy nasıl alınıyor arkadaşlar

dün 85 lik mavi kart de jong u açık arttırmadan aldım bu trophy i vermedi

17 k coinse aldım üstelik

Buy Now olabilir hocam, ben de açık artırmadan almıştım olmadı.
  • arkadaşlar sizde de aynı sorun mu var mı

mesela kick off maç yapıyorum

real madrid kadrosunda hiçbir isim doğru değil

benzema...benjamin

ronaldo.. crise

pepe... shirize

gibi abuk sabuk isimler var

spiker doğru söylüyor ama kadrolarda olsun altta isim barında olsun isimler böyle
  • Kadroları güncelle düzelir büyük ihtimalle.
  • bugün h2h seasona girdim ve div7 deyim şuan yalnız ayarlarda custom tac. yok. bende ana menüden yaptım fakat yine olmadı fakat bazı oynadığım arkadaşlarda sanki custom settings var gibiydi. nasıl oluyor bu...
  • Bunu bende acaip merak ediyorum,acaba online oynarken istek gönderendemi oluyor bu olay; ben ondan şüpheleniyorum zira arkadaşımla oynarken aramızda müthiş bir güç farkı oluyor,sorduğum vakit ise meslek sırrı diyip beni çileden çıkarıyor.
    Bu arada bende Div7'yim fakat h2h ne demek onu anlamadım,izah ederseniz sevinirim:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Bunu bende acaip merak ediyorum,acaba online oynarken istek gönderendemi oluyor bu olay; ben ondan şüpheleniyorum zira arkadaşımla oynarken aramızda müthiş bir güç farkı oluyor,sorduğum vakit ise meslek sırrı diyip beni çileden çıkarıyor.
    Bu arada bende Div7'yim fakat h2h ne demek onu anlamadım,izah ederseniz sevinirim:))

Arkadaşınla oynarken istek gönderen belirliyor takım kadrolarını. Eğer online seçmişse oyun başlamadan değişikliklerini yapman gerekir. Yok eğer normal seçmiş ise yapmış olduğun transferleri falan takımda kullanabiliyorsun. Mesela Messi'yi Real Madrid'de oynatabilirsin

Tavsiyem Fifa'da edit teams kısmına gidip oradan takımın taktiklerini ayarlaman ve kaydetmen, maç esnasında yada başlamadan bu taktiği seçersin.

H2H'e gelince, Div7'de olduğuna göre H2H online olarak zaten oynuyorsun. H2H, Head to Head'in kısaltılmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 24 Temmuz 2012; 15:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

bugün h2h seasona girdim ve div7 deyim şuan yalnız ayarlarda custom tac. yok. bende ana menüden yaptım fakat yine olmadı fakat bazı oynadığım arkadaşlarda sanki custom settings var gibiydi. nasıl oluyor bu...

şuan div 4 geldim istatistik 31-7-6 şeklinde. yeni taktiğim sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.