Şimdi Ara

FIFA 12 GAME SETTINGS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://c1111.hizliresim.com/r/b/g179.png
     FIFA 12 GAME SETTINGS

Tuş ayarlarını değiştirmek istiyorum fakat game settings de öyle bi yer yok bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana* -- 10 Kasım 2011; 19:26:46 >

• tus ayarlarını oyunun ıcınden degıstırıyorsun .. controller bolumunden
  • oyuna girdikten sonra exhibitiondan flan maça gir takımları seç formaları seçerken altta değişen menüler açılıyor bekle sonra sarı Y işaretli kontrollerle ilgili bölüm var oraya tıkla ordan halledyrsun umarum anlatabilmişimdir :D
  • ordan olmuyor ama çözümü buldum sağol
  • çözümünü bulan birde açıklasa iyi olacak bende aynı sorunu yaşıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

çözümünü bulan birde açıklasa iyi olacak bende aynı sorunu yaşıyorum ??

Farklı bir konuda ve farklı bir forumda aynı şeyi ben de yaşamıştım. Adam ilk mesajını editlemiş ve "Sorun çözüldü 2. sayfaya bakın" yazmış. 2. sayfada da "sorunu çözmek için özel mesaj atın" yazmış. Açıkca yazsana işte foruma arkadaş, ne özel mesajla kastırıyosun insanları.

Soruna gelince, oyun içinde My Fifa kısmından Controller'e girip değiştirebiliyoruz ayarları. Gamepad ile mi yoksa Klavye ile mi oynuyorsun ?

• Şu oyunda eskiden klavye ayarlı gelirdi, madem pcde çıkarıyorsun koca firma klavye ayarı koymaya üşeniyor arkadaş haksızmıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben klavye ile oynamak istiyorum ama controller içerisinde klavye ayarlarını yapabileceğim bir yer yok ?? indirdiğime pişman oldum
  • quote:

ben klavye ile oynamak istiyorum ama controller içerisinde klavye ayarlarını yapabileceğim bir yer yok ?? indirdiğime pişman oldum

sana ayarları atabilirim istersen.
  • valla iyi olur kardeş sinir oldum
  • quote:

valla iyi olur kardeş sinir oldum

http://forum.donanimhaber.com/m_54909566/tm.htm
    konu açtım ayrıca isteyenlerde indirebilir. winrar/gastly06 içindeki button dosyasını Belgelerim/Fifa2012 içine at kardeş tamamdır.
  • ben ayarı kurcalaya kurcalaya buldum şimdi settings içerisinde control>controller içerisine girip en baştaki sekmeyi custom yapıyoruz ve klavyeden "B" tuşuna basınca klavye kontrol ekranı geliyor oradan istenilen değişikliği yapmak mümkün
  • Arkadaslar bende 2012 demoyu ındırdım ama takımlar arası mac yapamıyom bır turlu Sadece kalecıyle bır ben bırde kalecı oluyor gol atmaya calısıyorum. Acaba demo oldugu ıcın mı boyle?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.