Şimdi Ara

Fifa 12 Kardeslige ortak olunur (TAMAMLANDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun olmaz zaten bugun pazar. hepimiz yarin yatiririz. guven sorunu yasamayacagimiz sekilde olsun zaten 25 lira para vericez alt tarafi. bugun alalim oyunu yarin odemeler yapilsin olsun bitsin.
  • Tamam arkadaşlar kimin hesabına yatırıyoruz ?Ve hesap bilgilerini yollar o arkadaş.
  • Arkadaslar listenizi oluşturun. Listedeki 4 kisi oyunu satın alan arkadasa parayı göndersin. Para hesaba gecer geçmez listedeki kisiler ile PSN hesabı paylaşılır. Böylece oyunu herkes indirmiş olur. Kisi bası 26 tl tutuyor.
  • 7 kisi olduk hatta galiba, 3 kisi daha gelirse 2 kardeslik birden tamamlanir. Tabi abi 25 liraya almak varken 120 lira mi verilir. Bekleyelim millet uykuda daha hrld :)
  • arkadaşlar ben ygultekin82'nin grubundaki bir kişilik yere katıldım dün gece. beni listeden silebilirsiniz.

ileride başka kardeşliklerde görüşmek üzere (uncharted 3, dark souls, la noire falan filan =)

kolay gelsin
  • Oyunu alacak olan arkadas Oskican'di :) 5 kisi toplansin buraya gelsin bi konusalim o zaman. Herkes gelsin konusalim
  • bende almak istiyorum..
    ilk liste ikinci liste açıkta kalmayalım
  • arkadaşlar bu psnden ortak olarak fifa 12 nasıl alınıyor kredi kartı ile satın aldıktan sonra diğer arkadaşlar oyunu nasıl oynayabiliyor ki bir şifre mi veriliyor satın aldıktan sonra?
  • Bende grup açmıştım ama bu konuyu görmemişim beni de yazabilirsiniz
  • Oyunu bugun alabilecek arkadas yok mu? Ben yine denedim bir turlu para ekleyemiyorum.
  • Fakkan, PSN Turkiye hesabi actin mi bir tane ? Kendi hesabinla degil PSN TR hesabiyla alacaksin oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Fakkan, PSN Turkiye hesabi actin mi bir tane ? Kendi hesabinla degil PSN TR hesabiyla alacaksin oyunu.

Kendi hesabimdan baska hem tr hem UK hesabi actim baska kredi kartlariyla da denedim, sanal kart ile de denedim ama para ekleyemiyorum. 30 tl denemek icin yukledim geri kalan 100 tl yi 2-3 haftadi ekleyemiyorum. Sacma sapan biseyler oldu valla anlamadim.
  • arkadaşlar şimdi durum karıştı kredi kartı olan başka biri gerekli bu kişi kim olacak ??
  • bu ne böyle karışık tost bulunur gibi
  • selamlar, fifa 12 ye ortak olmak istiyorum bende ama siz grubu tamamladınızmı bilemedim.Kredi kartım var kullandığım daha önce psn den alışveriş yaptığım , başkası almak istiyorsa onun hesabına da para gönderebilriim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 16 Ekim 2011; 17:53:15 >
  • Usta selam. Grup tamamlariz senle beraber 4 kisiyiz. 2-3 kisi burada bekleyen var 6-7 kisiydik cunku. 5 tamamlanir. Oyunu alabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 16 Ekim 2011; 18:10:02 >
  • Oyunu almada sorun olacağını sanmıyorum daha önceden almıştım. Yalnız hesap kartım yok, kredi kartım var. ona para gönderme de sorun yaşarmısınız ??
  • Gerçi hesapta var bulurum ya sorun olmaz. sadece kaç kişiyiz tam olarak 4 kişi falan olursak en azından alınır sorun değil.
  • Bugun ben buradayim diyenler :

Fakkan
    Grkmadr
    Serdengecti_37
    Yexer

1 kisi daha adini biraksin buraya yukardakilerden. Tek tek pm atmayalim simdi.
  • Tamamdır, katılcaklar ben varım dedikten sonra alabilirim oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.