Sanırım forum da değil arkadaşlar kimseden pek ses çıkmıyor ben, grkmadr, forumchu kesin gibi diğer 2 arkadaşta ok dedikten oyunu alıp hesap bilgilerini pm olarak atayım. Birde burdan sorayım. Oyunu kendi kullandığım hesaptan mı alayım yoksa başka hesap açıp ordan alsam sonra kullandığım kendi hesabımdan indirsem sorunsuz yine 5 kişi alabilirmiyiz ??
quote:
Orijinalden alıntı: yexer
Sanırım forum da değil arkadaşlar kimseden pek ses çıkmıyor ben, grkmadr, forumchu kesin gibi diğer 2 arkadaşta ok dedikten oyunu alıp hesap bilgilerini pm olarak atayım. Birde burdan sorayım. Oyunu kendi kullandığım hesaptan mı alayım yoksa başka hesap açıp ordan alsam sonra kullandığım kendi hesabımdan indirsem sorunsuz yine 5 kişi alabilirmiyiz ??
Daha önce hiç bu tarz bi alışverişte bulunmadım fakat forumdan okuduğum kadarıyla genelde başka hesap açılıp oradan alıyor alacak kişi ve o hesabı paylaşıyor
ben tamamım arkadaşlar hemen al kardeşim yolla bize yarın sabaha yatıralım paranı kelle başı 26 düşüyor galiba işbankdan havale yaparım
Aynen ben de buradayim Gs macini izliyordum. 4 kisiyiz zaten diger arkadas hep ugruyor o da gelir birazdan.
1.kadroya yazın beni yer boşsa
Ben tamamım GrkmAdr tamam Serdengeçti_37 tamam yexer tamam zaten alacak kişi o fakkan da onayı verirse yarın halledelim olsun bitsin
İşbank hesabın varsa on numara olur yexer hemen havaleyi geçerim
arkadaşlar ben tamım da yarın tüm gün işteyim o yüzden fırsat bulamayabilirm para yatırmaya o sebeple yarın benim yerime yatırabilecek varmı bendede işbank var yarın yatıracak bi arkadaş yatırsın ben ona yaparım havaleyi olurmu çünkü sizi yavaşlatmayayım salı gününe yarın benim yerime biri havale yapailecek mi ben ona ödemeyi yapayım salı gününe?
Yexer Grkmadr Serdengecti_37 Forumchu wagenhaus olarak alacağız o zaman arkadaşlar fakkus tan ses çıkmadığına göre.
Bugün pazar, para transferi yapamayacağınızdan dolayı oyunu yarın alacağım. banka bilgilerimi gönderiyorum herkese. para transferini gördüğüm anda gönderiyorum oyunu. Yalnız yarın mesai saatinden sonra 6-7 gibi pc başında olabilirim o zaman atabilirim hesabı ve şifreyi.
Bu arada banka olarak vakıfbank kullanıyorum sorun olmaz umarım.
Valla hocam işbank bulursan 10 numara iş yapmış olursun çünkü birçok kişi işbank kullanmakta
quote:
Yexer Grkmadr Serdengecti_37 Forumchu wagenhaus olarak alacağız o zaman arkadaşlar fakkus tan ses çıkmadığına göre.
Bugün pazar, para transferi yapamayacağınızdan dolayı oyunu yarın alacağım. banka bilgilerimi gönderiyorum herkese. para transferini gördüğüm anda gönderiyorum oyunu. Yalnız yarın mesai saatinden sonra 6-7 gibi pc başında olabilirim o zaman atabilirim hesabı ve şifreyi.
tamam abi sen neredeydin bu arada Istanbul mu ? Ben parasini elden de birakabilirdim yarisini sana bu geceden baslatmak icin :)
quote:
Orijinalden alıntı: GrkmAdr
quote:
tamam abi sen neredeydin bu arada Istanbul mu ? Ben parasini elden de birakabilirdim yarisini sana bu geceden baslatmak icin :)
Bende elden bırakabilirim
yok arkadaşlar izmirdeyim. Anlıyorum bir an önce halletmek istiyoruz oyun işini. serdengeçti ilede konuştuk bi 10-15 dkka ama en temiz yöntem dediğim gibi genelde de bu şekilde hallediliyor forumda . 1 gün daha sabredersek temiz temiz olayı bitirmiş olucas.
hadi arkadaşlar iyi geceler size ben çıktım umarım benim yerime yaıtran biri çıkar yatıran mesaj atsın salı gününe atayım ona parasını
ARkadaşlar hesap bilgilerimi attım herkese. oyunu alınca buraya yazacağım böylece yok alamadım oyunu kartımı kabul etmiyor gibi sorun olmadığı kesinleşmiş olur.
Tamamdır arkadaşlar oyunu aldım sorun yok kartımda. 2 Adet msj atmış olabilirim 1 tanesinde bankamı yazmamışım diğerinde yazdım.
Yarın para olayını da halledince gönderiyorum hesabı.
Odemeyi yapan kimler var ? Hesap bilgileri eksik geldi bana mesajda ? Biri teyit edebilir mi dogru hesap bilgilerini bana msj ile ?
Evet arkadaşlar haber bekliyorum, herkes yatırınca haber versin bende kontrol edebileyim.
Bu arada eft ile sorun olmuyor ama eğer şehir şube sorunu olan varsa İZMİR- GAZİ BULVARI şubesi olacak.
hala sorun oluyorsa en yakın vakıf atm ile verdiğim hesap no ile yatırabilirsiniz.