Şimdi Ara

Fifa 12 Kardeslige ortak olunur (TAMAMLANDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yer açılırsa haber verin ben girerim olaya.İzmirdeyim.
  • Arkadaşlar serdengeçti banka sorunları nedeni ile vazgeçmişti.i en son kadro

Ben,
    grkmadr, (Yatırdı)
    forumchu (Yatırdı)
    wagenhaus (Yatırdı)
    fakkan Birkaç saat içinde yatırcağının haberini veri

wagenhaus haber vermiyor arkadaşlar birkaç pm atmama rağmen ki az önce aktif görnüyordu. haber beklemelimi yoksa başka biri katılabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 17 Ekim 2011; 18:12:35 >
  • beyler eğer sorun olmaz ise ben katılmak istiyorum
  • Bu akşam oyunumuza kavuşalım artık
  • Az önce parasını yatıran arkadaşlara hesap bilgilerini gönderdim.

Hesaba girdikten sonra download a basıp hesaptan çıkıp kendi hesabınız ile indirmeye devam edin arkadaşlar ki herkes sıkıntısız indirebilsin.

Durumdan beni de haberdar edin arkadaşlar içim rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 17 Ekim 2011; 18:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Az önce parasını yatıran arkadaşlara hesap bilgilerini gönderdim.

Hesaba girdikten sonra download a basıp hesaptan çıkıp kendi hesabınız ile indirmeye devam edin arkadaşlar ki herkes sıkıntısız indirebilsin.

Durumdan beni de haberdar edin arkadaşlar içim rahat etsin.

Tamamdır hocam şimdi deniyorum teşekkürler
  • Arkadaslar Sign-in acik kalan mi var acaba ? Ben giremiyorum da.
  • Biri hesabi acik birakti galiba. Giremiyorum. Arkadaslar lutfen ilgilenir misiniz ?
  • Evet, verdiğim hesap ile giriş yapılıp download başlatıldıktan sonra sign out yapıp, kendi hesabınız ile indirmeye devam edebilirsiniz ki herkes download a başlayabilsin.

Bu arada psn id: yemcem gerçi alttada yazıyor ekleyin ordan oyuna devam ederiz.
  • Arkadaslar download baslayan hesaptan cikip kendi hesabindan devam edebilir mi giremiyorum ben
  • yer varsa benide ekleyin hmn eft yapabilirim
  • Arkadaşlar, bu kardeşlikten cyrsis 1-2 aldım bir grupla.. Fifa yı da almak istiyorum, burada alındı mı bilmiyorum ama alınmadıysa bende katılabilirim, hatta kredi kartı sorunu varsa kardeşliği ben öncülük edebilirim... İlgilenenler pm atsın, duruma göre hareket ederiz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.