Kıl kadar ince farklar var o da olsun bi zahmet, ben 2 platformda da oynadım inanın hiç fark yok
Bu soru boyle sorulmaz soru su olacak hangisi cok fonksyonlu ve opsyonel yo ben simdi yaxamam buraya bi zahmet arastir farka gelin evet xbox daha iyi gibi
:) kavga çıkar
Bende diger konuya yazdigim gorusu burayada aktarayim. Bu kadar kucuk resimleri inceleme olarak koymus sitenin yaninda "bu daha iyidir" diyecekleri tebrik edip madalya vermek gerekir..
Diger yandan xbox'un grafiksel olarak ps'den iyi oldugu bir cok oyunun karsilastirilmasinda kanitlanmis bir durum.. Yani boyle karsilastirmalarin artik yeni updateler cikana dek gereksiz oldugunu dusunuyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: TurQarizma
Bende diger konuya yazdigim gorusu burayada aktarayim. Bu kadar kucuk resimleri inceleme olarak koymus sitenin yaninda "bu daha iyidir" diyecekleri tebrik edip madalya vermek gerekir..
Diger yandan xbox'un grafiksel olarak ps'den iyi oldugu bir cok oyunun karsilastirilmasinda kanitlanmis bir durum.. Yani boyle karsilastirmalarin artik yeni updateler cikana dek gereksiz oldugunu dusunuyorum..
Aynen bende merak ettim nasıl karşılaştırmışlar 10 pixellik resimlerle helal olsun valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme