Şimdi Ara

Fifa 13 2 kisi tek cihazdan oynama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa 13te tek pc uzerinden kol (joy stick) baglayarak 2 kisi online oynamak istiyoruz. fakat seasonsta guest add islemini ara pas tusu ile yapip oyuna girdikten sonra 2 oyuncuyu gormesine ragmen sadece bir tanesi oynayabiliyor. lobby ya da diger bolumlerde de yapamadik. nasil oynayabiliriz biri aciklarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bENDE AYNI SORUNDAN MUZDARİPİM
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var çok saçma bir şey sanırım herkeste böyle
  • böyle birşey varmı ilk defa duydum olmuyormu hiç? biri açıklarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 29 Nisan 2013; 17:06:46 >
  • oldu beyler oley oley oleey 2 kişi oynanıyo utde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

oldu beyler oley oley oleey 2 kişi oynanıyo utde

Nasıl yaptınız acaba. Online mi oynuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakimikurin

fifa 13te tek pc uzerinden kol (joy stick) baglayarak 2 kisi online oynamak istiyoruz. fakat seasonsta guest add islemini ara pas tusu ile yapip oyuna girdikten sonra 2 oyuncuyu gormesine ragmen sadece bir tanesi oynayabiliyor. lobby ya da diger bolumlerde de yapamadik. nasil oynayabiliriz biri aciklarsa sevinirim.

Çözüm bulabildiniz mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

fifa 13te tek pc uzerinden kol (joy stick) baglayarak 2 kisi online oynamak istiyoruz. fakat seasonsta guest add islemini ara pas tusu ile yapip oyuna girdikten sonra 2 oyuncuyu gormesine ragmen sadece bir tanesi oynayabiliyor. lobby ya da diger bolumlerde de yapamadik. nasil oynayabiliriz biri aciklarsa sevinirim.

Çözüm bulabildiniz mi acaba.

2 gamepad taktım ultimate team girerken guest tuşuna bastım girdim oynadım seasonstada oldu fakat 2. defa olmadı h2hdede oluyor. diğer arkadaşlarda neden olmuyor onu bilemiyorum bende oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 29 Nisan 2013; 21:46:28 >
  • quote:

custom games 2v2 odalara girmeyi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.