< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 9 Ekim 2012; 18:08:13 > |
FIFA 13 Açılmıyor Hatası ve Çözümleri
FIFA 13 veya FIFA 2013 oyununu açmaya çalışırken sorun yaşıyorsanız, bu hata birçok farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir. Bu metinde, FIFA 13 veya FIFA 2013'ün açılmaması sorununu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç farklı çözüm sunacağız.
FIFA 13 Açılmıyor Windows 10
FIFA 13'ün Windows 10 işletim sisteminde açılmama sorunu, uyumluluk sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Oyunun yüklü olduğu dizine git.
- "FIFA13.exe" dosyasına sağ tıkla ve "Özellikler"i seç.
- "Uyumluluk" sekmesine tıkla.
- "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretle ve açılır menüden "Windows Vista (Service Pack 2)" seç.
- "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretle.
- "Tamam"a tıklayarak değişiklikleri kaydet.
Diğer Olası Çözümler
- Bilgisayarını yeniden başlat: Bu basit adım, geçici yazılım sorunlarını çözebilir ve oyunun açılmasını sağlayabilir.
- Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula: Steam kullanıyorsan, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayarak bozuk veya eksik dosyaların olup olmadığını kontrol edebilirsin.
- Grafik kartı sürücülerini güncelle: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri de oyunların açılmama sorunlarına neden olabilir. Grafik kartının üreticisinin web sitesini ziyaret ederek en son sürücüleri indirip yükleyebilirsin.
- Antivirüs yazılımını devre dışı bırak: Antivirüs yazılımı bazen oyun dosyalarını yanlışlıkla kötü amaçlı yazılım olarak algılayabilir ve oyunun açılmasını engelleyebilir. Oyunu açmaya çalışmadan önce antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
- Oyunu yeniden yükle: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
Bu çözümler FIFA 13 veya FIFA 2013'ün açılmama sorununu çözmenize yardımcı olacaktır. Sorun devam ediyorsa, EA Destek ile iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.