Şimdi Ara

FİFA 13 İOS' ta Çıktı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda beklediğim oyun FİFA 13 İOS' a çıktı.Açıklamalarında multiplayer özelliği belirtiliyo hemen indrip deniyorum...Fifa 12 deki en büyük eksiklik olan online yeni oyunda mevcut....

http://itunes.apple.com/tr/app/fifa-13-by-ea-sports/id547409501?l=tr&mt=8

FİFA 13 İOS' ta Çıktı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Tower -- 25 Eylül 2012; 10:12:34 >

• Oyunu indirdim ve gerçekten çok güzel online mod kesinlikle var birde oyun içinde skill move butonuda çok işlevsel ve kullanışlı olmuş.

İnidirn pişman olmayacaksınız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Oyunu indirdim ve gerçekten çok güzel online mod kesinlikle var birde oyun içinde skill move butonuda çok işlevsel ve kullanışlı olmuş.

Türkiye ligi eklenmiş mi?
  • Maalesef
  • Nerden indirdin?

Apptrackr'a düşmemiş daha
  • Online oynamak için oyunu orjinal indirmeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Nerden indirdin?

Apptrackr'a düşmemiş daha

Satın aldım dostum 15 Lira bile değil....
  • quote:

Oyunu indirdim ve gerçekten çok güzel online mod kesinlikle var birde oyun içinde skill move butonuda çok işlevsel ve kullanışlı olmuş.

Online olarak sadece hazırlık maçları mı var yoksa Lig, kupa falan da var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Online olarak sadece hazırlık maçları mı var yoksa Lig, kupa falan da var mı?

Akşama bakucam o olaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online firends maç ce cutom maç var öyle lig oluşturma yada turnuva oluşturma henüz yok...
  • Fifa 12den pek fark yok grafik olarak.Seyirciler hareketsiz,ara animasyonlar fifa 11den beri aynı.Hiçbir emek yok tamamen eski fifanın güncel portlanmış hali.Ücretini haketmiyor.Alacaksanız 1-2 dolara düşünce alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

Fifa 12den pek fark yok grafik olarak.Seyirciler hareketsiz,ara animasyonlar fifa 11den beri aynı.Hiçbir emek yok tamamen eski fifanın güncel portlanmış hali.Ücretini haketmiyor.Alacaksanız 1-2 dolara düşünce alın derim.

sadece online maç için bile ücretini hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Fifa 12den pek fark yok grafik olarak.Seyirciler hareketsiz,ara animasyonlar fifa 11den beri aynı.Hiçbir emek yok tamamen eski fifanın güncel portlanmış hali.Ücretini haketmiyor.Alacaksanız 1-2 dolara düşünce alın derim.

Zevkler tartışılmaz tabi.Ama yeni çıkan oyunlarda genelde grafik geliştirmesi aranıyor.Hele ki ea gibi bir firmada.Benim gibi grafiklere dikkat edenler için 10 dolara bu oyunu almak gereksiz olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Zevkler tartışılmaz tabi.Ama yeni çıkan oyunlarda genelde grafik geliştirmesi aranıyor.Hele ki ea gibi bir firmada.Benim gibi grafiklere dikkat edenler için 10 dolara bu oyunu almak gereksiz olacaktır.

oyun 10 olar değil ki zaten? 6.99 fiyatı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.