Şimdi Ara

Fifa 13 Pas Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu Fifa 13 de joyistickle oynandığı zaman 2 kol takılınca veya 1 kol 1 klavye olunca pas ve ara pası tuşuna basınca stil tarzı atıyor ve topu kaybediyor tek kolla oynadığım zaman karşıda bilgisayar olursa olmuyor ama 2 kişi oynarken böyle oluyor lütfen yardım edin.

• beyler lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2406

beyler lütfen yardım edin.

Arkadaslar ayni sorun bende de var yardim lutfen still pas verip ustunden atliyor surekli oynatmiyor oyunu. Turnuva yapcagz ps3 basnda bekliyorz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var logitech 2 adet f310 kullanıom tek oynarken sorun yok ama multi oynayınca kontrol 2. Oyuncudaki arkadaşdayken pas atınca falan üstünden atlıo hareket çekio anlamadım gtti

• Arkadaşlar 1,2 senedir aynı sorunu yaşıyorum , arkadaşlarla bir araya gelip 2v2 attığımız zaman çoğu kez dalga konusu olmuştum.Bunun için gittik orjinal kollar aldık ama hata yine geçmedi.İnternetten araştırdığımda da soruna cevap bulamadım.1v1 oynadığımızda çok nadir alıyoruz bu problemi ama 4v4 oynarken çok sık oluyor ve artık alıştık böyle oynamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Arkadaşlar 1,2 senedir aynı sorunu yaşıyorum , arkadaşlarla bir araya gelip 2v2 attığımız zaman çoğu kez dalga konusu olmuştum.Bunun için gittik orjinal kollar aldık ama hata yine geçmedi.İnternetten araştırdığımda da soruna cevap bulamadım.1v1 oynadığımızda çok nadir alıyoruz bu problemi ama 4v4 oynarken çok sık oluyor ve artık alıştık böyle oynamaya

Orjinal kol ile bu sorunu yasiyiruz isin ilginci.kesin bir cozumu vardir resmn oynatmiyor.cozumu bulmus arkadaslar yardim lutfen

• Arkadaslar bu sorunu yasayan yok mu? Oyundan mi koldan mi yoksa ayarlardan mi? Tesekkur ederim yardimlarnz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Pes 2013 gamepad sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nostribox

quote:

Arkadaşlar 1,2 senedir aynı sorunu yaşıyorum , arkadaşlarla bir araya gelip 2v2 attığımız zaman çoğu kez dalga konusu olmuştum.Bunun için gittik orjinal kollar aldık ama hata yine geçmedi.İnternetten araştırdığımda da soruna cevap bulamadım.1v1 oynadığımızda çok nadir alıyoruz bu problemi ama 4v4 oynarken çok sık oluyor ve artık alıştık böyle oynamaya

Orjinal kol ile bu sorunu yasiyiruz isin ilginci.kesin bir cozumu vardir resmn oynatmiyor.cozumu bulmus arkadaslar yardim lutfen

Ben 2 senedir araştırıyorum bulamıyorum arkadaşlarla alıştık artık böyle oynamaya , bilgisayarda , 1v1 oynadığımızda böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz 2v2 denemedik bilgisayarda ama ps3 de 2v2 denediğimiz zaman sıklıkla karşılaşıyoruz hatta 1v1 de bile sorun çıkartıyor.Karşımıza çıkan sorun ise dediğiniz gibi sadece paslarda olmuyor sanki L1 tuşu sürekli basılıymış gibi hareket ediyor bazende şut çektiğim zaman orta açıyor , kendi kendine verkaç yaptığı zamanlar oluyor.Benim düşüncem kollar arasında uyum sorunu oluyor galiba tuşları karışıyor olabilir ama sorunun asıl kaynağı ne bilinmiyor internetten o kadar araştırdım bulamamıştım sadece kendimde var sanıyordum forumda da birkaç kişi aynı sorundan yakınınca şaşırdım valla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nostribox

quote:

Ben 2 senedir araştırıyorum bulamıyorum arkadaşlarla alıştık artık böyle oynamaya , bilgisayarda , 1v1 oynadığımızda böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz 2v2 denemedik bilgisayarda ama ps3 de 2v2 denediğimiz zaman sıklıkla karşılaşıyoruz hatta 1v1 de bile sorun çıkartıyor.Karşımıza çıkan sorun ise dediğiniz gibi sadece paslarda olmuyor sanki L1 tuşu sürekli basılıymış gibi hareket ediyor bazende şut çektiğim zaman orta açıyor , kendi kendine verkaç yaptığı zamanlar oluyor.Benim düşüncem kollar arasında uyum sorunu oluyor galiba tuşları karışıyor olabilir ama sorunun asıl kaynağı ne bilinmiyor internetten o kadar araştırdım bulamamıştım sadece kendimde var sanıyordum forumda da birkaç kişi aynı sorundan yakınınca şaşırdım valla.

Evet ilginc bir sorun bende arastriyorum fakat ckmiyor birsey bu sorunu cozen vardir bakalm cikar ins

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.